Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Е какво е? МИЗЕРИЯ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Мисли в перспектива и му намали наема. Все по-трудно ще намирате наематели!
Прочети отново какво съм написал и махни тези сърца, че е много сърцераздирателно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Само ще кажа, че на един от апартаментите ми падежът за наема е 15-то число. Днес, 13-ти, гледам пристига ми превод, 1100 евра. Момчето иска да направи добро впечатление, за да не му индексирам наема. Видял е, че ще стои в квартирата още дълго, защото му е невъзможно да купи. Споделям го като съвет за голяма част от хората в темата. Така се прави!
Благодаря за комплиментите! ❤️❤️❤️
Коментар
-
Само ще кажа, че на един от апартаментите ми падежът за наема е 15-то число. Днес, 13-ти, гледам пристига ми превод, 1100 евра. Момчето иска да направи добро впечатление, за да не го индексирам, видял е, че ще стои в квартирата още дълго, защото му е невъзможно да купи.
Благодаря за комплиментите!
Прочети отново какво съм написал и махни тези сърца, че е много сърцераздирателно!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/a/113-analiz...di-pandemiyata
Наемите растат, в София и Пловдив надминаха нивата преди пандемията
====2039====
пффф, писна ми от покачване! Вече съм отчаян… Защо не купих на предния пик?! Иде ми да се гръмна!
Повишителите са виновни. Мразя ги. Сега ще подкокоросам модераторите да бан-нат няколко от тях…
- 1 like
Коментар
-
Не ти правя комплимент, но определено си доста по-грамотен от повечето повдигачи тук. Но, ако и ти започнеш с хвалбите ще покажеш неувереност и липса на място в обществото в реалният живот.
Ограничи се само с анализа на текущата ситуация при имотите!
Благодаря за комплиментите! ❤️❤️❤️Last edited by ivanvg93; 13.02.2023, 22:06.
- 1 like
Коментар
-
Я може да съм неграмотен, ама имам тула да те замерам до от тука до Грац.
Ограничи се само с анализа на текущата ситуация при имотите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/a/113-analiz...di-pandemiyata
====2039====
пффф, писна ми от покачване! Вече съм отчаян… Защо не купих на предния пик?! Иде ми да се гръмна!
Повишителите са виновни. Мразя ги. Сега ще подкокоросам модераторите да бан-нат няколко от тях…
от сега натам само пиковепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Всеки се спасява кой как може, варианти бол. Иначе по-добре -30% на кешовицата, която можеш да "развъжеш моментално" отколкото -30% на имоту, който не можеш.
аз ги виждам по-скоро като + 15-20% годишно + наемипрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Изнервен ли? Просто му помагам да вземе правилното решение, защото с тази функционална неграмотност няма да стигне далече!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеГърми се ти. Що сте тъй изнервени ве, душковци мамини. Бетъра вече съвсем не му издържат нервите хахах
Коментар
-
====2039====
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/113-analiz...di-pandemiyata
====2039====
Повишителите са виновни. Мразя ги. Сега ще подкокоросам модераторите да бан-нат няколко от тях…Last edited by ВълчоМечков; 13.02.2023, 21:02.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар