Първоначално изпратено от Дюри
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4027494[/ATTACH] Не знам дали е коментирано, но ясно се вижда, че Ливадите започват да изостават спрямо стари, но удобни квартали.Лично мен тези квартали не само ,че не ме интересуват ,но ме и учудва ,че се намират сървайвъри да купуват там. Така ,че е в реда на нещата на хората да им уврат главите .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Смешното е , че си въобразява, че тук някой се интересува от акциите муИмотите обаче всички ги интересуват !
и на всички имотиту нещо им криво
я скъпо, я некачествено, я с тъмни прозорци или пък високи наемипрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
преди да стане това, лордчеро ще може всеки месе да купува целия ти портфел за по-малко от един наем на магазина.
защото измислените ти акции още не са видели дъноИмотите обаче всички ги интересуват !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
През последните 12 месеца, докато аз си купувах финансови активи и си попълвах инвестиционния портфейл, вие тухло-повишителите по цял ден само лапахте мухи се препирахте с нас понижителите в този форум, никой не ви е виновен за това
Бай-лоре, след 5 години ще трябва да си продадеш кухнята + банята + спалнята + гаража + паркомястото за да си купиш само едно дялче от моите акции.
защото измислените ти акции още не са видели дънопрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
През последните две години, докато повишителите , купувахме, вие само лапахте мухи, никой не ви е виновен за това
Бай-лоре, след 5 години ще трябва да си продадеш кухнята + банята + спалнята + гаража + паркомястото за да си купиш само едно дялче от моите акции.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Чакаме някой от форумните тухло-любители да го купи и да се похвали в темата.
Хайде де - купете го и се похвалете, нали цените са винаги нагоре и кредитите били евтини в момента
Кво му плащате, няма и 3% годишна лихва...
Бай-лоре, къде си?
Дурке, купуваш ли, или само гледаш?
- 1 like
Коментар
-
Хайде де - купете го и се похвалете, нали цените са винаги нагоре и кредитите били евтини в момента
Бай-лоре, къде си?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Бай-лоре, къде си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеЗа форумните патрони- продава се апартамент 70 квадрата чисти на Съборна в сградата на Президентството непоследен етаж- 400 000 евра офертна цена
Бай-лоре, къде си?
Дурке, купуваш ли, или само гледаш?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 3 Харесвания
Коментар
-
Това означава, че Зеленски ще превърне украинските граждани във вечни икономически роби на САЩ.
Украина ще стане подобие на Северна Корея..
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеЗа форумните патрони- продава се апартамент 70 квадрата чисти на Съборна в сградата на Президентството непоследен етаж- 400 000 евра офертна цена
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеКакви пуловери, с пуловер вкъщи се ходи само лятото - зимата гол до кръста
На прабаба ми къщата на село навремето беше с такива каменни стени, бая дебели - първия етаж вкопан около 70-80см по спомен, нямаше никва изолация - зимата беше топло, лятото прохладно. Какви бяха тея стари български технологии още се чудя.
Дебелината на стените.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар