If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Във Варна падат ли ? Офертни от сайта сумарно за града ? Ако го следиш.....
В София не падат засега за целият град , не само за желаните места....
Иначе мъката е видно, че е голяма основно от гастери дет все още си мислят, че ядем доматите с колците....Свърши тая....:-) Да изкупуват Лондон, Париж, Мюних и Мадрид...София е недостъпна за тях :-))))
Е може и да минат тънко ...има сгодни оферти за къщи и етажи в Шведизирани села и Карловски квартали :-)
Във Варна първи вдигат байряка. Вчера исках да хапна покрай морето, реших да ида на едно от най-гъзарските заведения (Сий Тераса) и кво да видя - Понеделник и Вторник не работят. Тръгнах по крайбрежната, БМ също затворили, незнайно докога. На центъра Лили също затворили. Лесните мангизи свършиха.
Иначе мъката е видно, че е голяма основно от гастери дет все още си мислят, че ядем доматите с колците....Свърши тая....:-) Да изкупуват Лондон, Париж, Мюних и Мадрид...София е недостъпна за тях :-))))
Е може и да минат тънко ...има сгодни оферти за къщи и етажи в Шведизирани села и Карловски квартали :-)
Тая справка няма смисъл да се следи. Дублирани обяви на различни цени я изкривяват, но това го знаеш. ФБ и обявите там ми е ориентира, както и свалени цени на вече започнато ново. Засега в периферията после и централно. Друго, което се забелязва с ново вече с акт 15 а половината седи.
Щом казваш мъка ще е ...
Вии у Софията сте друга бира ...е и желаните квартали де:-)/там цени не падат/
Или почнаха да звънят настоятелно брокери. Интересното е че все си записват, че вече няма търсене и след няколко дни пак брокер от същата агенция.
1 към 1 се повтаря 2009та
Ъхъ..същото е само дето цените вместо да падат РЪСТТТТАТ....
Необяснимо , но факт...
Иначе гледам, че доказани комици са писали - отстъпка 40% /250 на 150К/ никога ама никога и никъде не е имало...по света. Дори и продавача да е съгласен няма да има купувач който да поиска толкова голяма отстъпка защото рискува да яде голям пердах....:-)
ПП Добре дошъл Вълчо. Мъката става все по-голяма в темата , а влакогонците се увеличават по-бързо от бройката ново строителство :-)
Щом казваш мъка ще е ...
Вии у Софията сте друга бира ...е и желаните квартали де:-)/там цени не падат/
Хруп ,хруп ще има за тия дето имат дългове ,защото дълоговете им поскъпват и ако нямаш пари и не си богат и платежоспособен а си разчитал само на евтиния кредит ще ядеш хурката
Аз не мога да те разбера. Хем предупреждаваш, че не трябва сега да се взима кредит, че ще се яде хурка или квото там, а самият ти инвестираш раздавайки кредити? Ми аз като хапна хурка ти от този п2п какво ще ядеш? 0% риск? Сериозен ли си...
Сори, че не е по темата, аз не съм повишител или снижител, но това ме обърква
Или почнаха да звънят настоятелно брокери. Интересното е че все си записват, че вече няма търсене и след няколко дни пак брокер от същата агенция.
Ъхъ..същото е само дето цените вместо да падат РЪСТТТТАТ....
Необяснимо , но факт...
Иначе гледам, че доказани комици са писали - отстъпка 40% /250 на 150К/ никога ама никога и никъде не е имало...по света. Дори и продавача да е съгласен няма да има купувач който да поиска толкова голяма отстъпка защото рискува да яде голям пердах....:-)
ПП Добре дошъл Вълчо. Мъката става все по-голяма в темата , а влакогонците се увеличават по-бързо от бройката ново строителство :-)
Иии почнаха да звънят настоятелно брокери. Интересното е че все си записват, че вече няма търсене и след няколко дни пак брокер от същата агенция.
Хруп ,хруп ще има за тия дето имат дългове ,защото дълоговете им поскъпват и ако нямаш пари и не си богат и платежоспособен а си разчитал само на евтиния кредит ще ядеш хурката
Редно е да е така , но какво правят тия дето като мравчици са събрали жълтиците но нямат дългове .... м ?
Коментар