If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
слатина?
а аз се чудех, каква е тая зеленина и в същото време комуникативност
съвсем скоро ще гонят задъхани римляните цените в левски г
но и с инфраструктурата имат доста да наваксат
Ами да, Слатина: https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=939s7z&f1=2
Обявен е на 1940 евро м2, но пишат, че реалната площ е 61 м2 та е 2067 евро м2.
Всичко както по снимката: "зеленина ", "Свободно паркиране в междублоковото пространство"
Само дето снимката от балкона са я направили през нощта, сигурно да не се види къде е да не налазат римляните
unimoig беше постнал няколко , но не ми се търси , този си го запазих за личната си "колекция" зашото искам да издиря собственика и да го изследвам за мутации.
Рим, Мадрид, БарЦИлона, Атина ... почти нявсякъде на юг в големите градове има приемливи квартали, с по-ниски цени от Центъра на Вселената ( който всички знаят че е в Слатина и ПЖИ-то осигурява транспорта до краищата)
И това при условие, че тия с ЕЦБ доскоро имаха 30 годишни кредити с фиксирана лихва за целия период под 1% .
Да, това е последният хит. 17 мирярда в облигации на Кредит Суис са занулени и собствениците им пият една студена вода. SVB пък фалираха, защото имаха много US диржавни ценн книжа (облигации) с ниски лихвени проценти и при продажбата им загубиха 2 милярда.
Ти си от поколението на Залмокса - и той така грешно го е научил - с "Я"!
милЯрди, италЯнци...
Ама той поне не го пише с две "Р"-та - хихихи...
Ти си бягала повече от часовете!
"главната" на Слатина. unimog вчера пусна едни обяви по 1700-2000 евро м2 за панелки някъде там. И да не са баш в този блок, в някой като този , с подобен паркинг и тротоари отпред. Този го избрах , че има катерушки и цената сигурно скача с 100 евро м2.
слатина?
а аз се чудех, каква е тая зеленина и в същото време комуникативност
съвсем скоро ще гонят задъхани римляните цените в левски г
но и с инфраструктурата имат доста да наваксат
Да, това е последният хит. 17 мирярда в облигации на Кредит Суис са занулени и собствениците им пият една студена вода. SVB пък фалираха, защото имаха много US диржавни ценн книжа (облигации) с ниски лихвени проценти и при продажбата им загубиха 2 милярда.
къде е тоя раскош
това да не е старата квартира на бетерчо в 'юлин
"главната" на Слатина. unimog вчера пусна едни обяви по 1700-2000 евро м2 за панелки някъде там. И да не са баш в този блок, в някой като този , с подобен паркинг и тротоари отпред. Този го избрах , че има катерушки и цената сигурно скача с 100 евро м2.
Абе аз не очаквам всичко в Германия да е по-скъпо от България. Може би има логика по-скъпите продукти да са по-скъпи в БГ , зашото докато в Германия те са просто скъпи, в БГ са бутикови и овърхеда е много по-воисок.
Когато обаче говорим за някакво гето като това
и жилищата в него са 30-50% по-скъпи от жилишата в квартал в Рим , който макар и непрестижен, е на 4 километра от Fontana di Trevi ( 20 минути с метро, 45 минути пеша), ми идва малко много. Говорим за прескачане на нива на неадекватност .
къде е тоя раскош
това да не е старата квартира на бетерчо в 'юлин
Така е, но в примера който съм дал, се вижда, че тази в Германия е 2022 срещу 2021, и са идентични като мощност и батерия и екстри.
+ Тва не е търкаляна из родните трапове.
Абе аз не очаквам всичко в Германия да е по-скъпо от България. Може би има логика по-скъпите продукти да са по-скъпи в БГ , зашото докато в Германия те са просто скъпи, в БГ са бутикови и овърхеда е много по-воисок.
Когато обаче говорим за някакво гето като това
и жилищата в него са 30-50% по-скъпи от жилишата в квартал в Рим , който макар и непрестижен, е на 4 километра от Fontana di Trevi ( 20 минути с метро, 45 минути пеша), ми идва малко много. Говорим за прескачане на нива на неадекватност .
При колите поне има пакети, състояние ... понякога може да има причина за разлика в цените. Освен това по-скъпите модели в България се продавата без пазарна логика. Докато намерят правилната цена , може да мине време.
Така е, но в примера който съм дал, се вижда, че тази в Германия е 2022 срещу 2021, и са идентични като мощност и батерия и екстри.
+ Тва не е търкаляна из родните трапове.
Коментар