Първоначално изпратено от segato
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
По-вероятно е да се покачат лихвите. Що се касае за цените, до -15% до края на годината (спрямо края на 2022г.).
Това обаче ако смятаме само лихвите. Никой не говори за това:
Between 2008 and 2018, foreign direct investment in Bulgaria collapsed, dropping from 28% to 2% of GDP, from $9 billion to just $1.13 billion.
Засега ни спасява плана за развитие , но ако трябва да предоговорят главите за ТЕЦ и спрат плащанията кой знае какво ше стане. Да не почнат фалити и при ниски лихви.
Last edited by segato; 17.04.2023, 20:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Чудя се само на кого да повярвам, на Бисер, който от 92-ра се занимава с финанси и има една от най-големите фирми- посредници на international stoke market, или на форумния ник Специалист по всичко? Двоумя се...Биската направи една уговорка, че реалната инфлация ще остане двуцифрена, но държавната статистическа , ще бъде редуцирана в числа, приемливи за сетивата на народонаселениетоLast edited by X_Y; 17.04.2023, 20:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнениеЩе е едноцифрена в края на годината. Което, подчертавам, не означава розово финансово положение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение
Какви клиенти бе, това ми е личен приятел. Същия брокер от който съм ви разказвал тука едни случки дето не съм го чувал от месец вече. Да не говорим че празниците се използват умело от добрите търговци да те вкарат в сделка. Виж по моловете кво чудо беше на великден, банки, манки всичко беше пременено. Отчаян си. Това е. Ще има сега 5-6 месеца някакъв застой и посред застоя някъде ще започнат и да падат лихвите и пак изпускаш влака. И ти много добре го осъзнаваш вече. Ако нещо щеше да се случва на пазара трябваше да се е случило сега. Ама няма. И тоя път като изпуснеш влака, повече никога няма да го хванеш. Защото тоя път цените ще скочат директно в стратосферата. Няма вече 20-30% на година, от тука нататъка е по 100-200% на година и ще плащаш данък инфлация на разни ококрени Харвардци и сенилни бабки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Чудя се само на кого да повярвам, на Бисер, който от 92-ра се занимава с финанси и има една от най-големите фирми- посредници на international stoke market, или на форумния ник Специалист по всичко? Двоумя се...Биската направи една уговорка, че реалната инфлация ще остане двуцифрена, но държавната статистическа , ще бъде редуцирана в числа, приемливи за сетивата на народонаселението
А с такива уговорки за реална и нереална инфлация даже може да я познае до стотни от процента.Просто каквото каже това ще е реалната, всичко останало е държавно редуцирана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеРастеж близките 3-4г не чакайте !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнениеЩе е едноцифрена в края на годината. Което, подчертавам, не означава розово финансово положение.
Коментар
-
Какви клиенти бе, това ми е личен приятел. Същия брокер от който съм ви разказвал тука едни случки дето не съм го чувал от месец вече. Да не говорим че празниците се използват умело от добрите търговци да те вкарат в сделка. Виж по моловете кво чудо беше на великден, банки, манки всичко беше пременено. Отчаян си. Това е. Ще има сега 5-6 месеца някакъв застой и посред застоя някъде ще започнат и да падат лихвите и пак изпускаш влака. И ти много добре го осъзнаваш вече. Ако нещо щеше да се случва на пазара трябваше да се е случило сега. Ама няма. И тоя път като изпуснеш влака, повече никога няма да го хванеш. Защото тоя път цените ще скочат директно в стратосферата. Няма вече 20-30% на година, от тука нататъка е по 100-200% на година и ще плащаш данък инфлация на разни ококрени Харвардци и сенилни бабки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеДнеска си лафих с Биската Варчев. Каза, че инфлацията да падне под двуцифрена до края на годината, е научна фантастика.
Така че, да паднат цените на убежището НИ, също е научна фантастика, казах му аз и той кимна в съгласие
Коментар
-
Какви клиенти бе, това ми е личен приятел. Същия брокер от който съм ви разказвал тука едни случки дето не съм го чувал от месец вече. Да не говорим че празниците се използват умело от добрите търговци да те вкарат в сделка. Виж по моловете кво чудо беше на великден, банки, манки всичко беше пременено. Отчаян си. Това е. Ще има сега 5-6 месеца някакъв застой и посред застоя някъде ще започнат и да падат лихвите и пак изпускаш влака. И ти много добре го осъзнаваш вече. Ако нещо щеше да се случва на пазара трябваше да се е случило сега. Ама няма. И тоя път като изпуснеш влака, повече никога няма да го хванеш. Защото тоя път цените ще скочат директно в стратосферата. Няма вече 20-30% на година, от тука нататъка е по 100-200% на година и ще плащаш данък инфлация на разни ококрени Харвардци и сенилни бабки.Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнениеГрозно е положението. Моя брокер днеска ми се обади да честити празника
За кой влак говориш ? Пак ли си се объркал ?Last edited by segato; 17.04.2023, 20:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнениеКакви клиенти бе, това ми е личен приятел. Същия брокер от който съм ви разказвал тука едни случки дето не съм го чувал от месец вече. Да не говорим че празниците се използват умело от добрите търговци да те вкарат в сделка. Виж по моловете кво чудо беше на великден, банки, манки всичко беше пременено. Отчаян си. Това е. Ще има сега 5-6 месеца някакъв застой и посред застоя някъде ще започнат и да падат лихвите и пак изпускаш влака. И ти много добре го осъзнаваш вече. Ако нещо щеше да се случва на пазара трябваше да се е случило сега. Ама няма. И тоя път като изпуснеш влака, повече никога няма да го хванеш. Защото тоя път цените ще скочат директно в стратосферата. Няма вече 20-30% на година, от тука нататъка е по 100-200% на година и ще плащаш данък инфлация на разни ококрени Харвардци и сенилни бабки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Много лъжете бе. Кой нормален човек се обажда на клиентите си за празник? Праща се емайл или ако сте с по-неформални отношения, SMS, ма обаждане по телефона в почивен ден ... Отделно, ти колко имота си купил през тоя брокер последната година-две та вече ше ти се обажда ... Що се излагате така бе хора ?
- 1 like
Коментар
Коментар