IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

На мен ми струваше доста по-малко средства, щото е строена в края на 80-е години от родителите ми и аз само й направих основен ремонт. Направил съм си я по мой вкус, децата си карат прекрасно детство в нея и нямам никакво намерение да я продавам. Ще остане за поколенията. Не я разглеждам като актив за продаване, а като моят дом.
    А все повече хора се местят да живеят от апартаменти в къщи.
    На думи е супер Миро. Обаче като пораснат децата и осъзнаят, че в туй село 2к е тавана, ще избягат като ужилени в София. Съответно ще купят или наемат тук, а ти ще си останеш със собствения вкус и непродаваемата съборетина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

На мен ми струваше доста по-малко средства, щото е строена в края на 80-е години от родителите ми и аз само й направих основен ремонт. Направил съм си я по мой вкус, децата си карат прекрасно детство в нея и нямам никакво намерение да я продавам. Ще остане за поколенията. Не я разглеждам като актив за продаване, а като моят дом.
      А все повече хора се местят да живеят от апартаменти в къщи.
      Ами точно това ми се ще да разбетете. Дали ще правиш свой уютен дом на село или в град скъпо. Имоти в град да купиш скъпо. В Столицата брутално скъпо. Това е положението.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Даже в центъра на Бургас, някой е сложил прът в машината за производство на гаражи.
        центъра го отпиши.
        търси по достъпните локации
        да не стане като тук
        искам на паветата, искам във вазов, искам в папура.....
        а парите стигат само за квартира
        Last edited by ratten; 22.04.2023, 23:15.
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

кредита хич не го мисли, той сам ще се погаси до година - две
          търси гараж, че и тях вече много трудно ги произвеждат
          Даже в центъра на Бургас, някой е сложил прът в машината за производство на гаражи.

Коментар

Знам, обратното се случва. Поне такъв опит показват архивите от 2017г. с прогнозите на най-опитните понижители с най-голям стаж. Затова не бързам да си погася кредита изцяло и предсрочно, една от двете причини, друтата е инфлацията при материалите.
            кредита хич не го мисли, той сам ще се погаси до година - две
            търси гараж, че и тях вече много трудно ги произвеждат
            препоръка е

Коментар

Да, последните прогнози са, че от двойното нарастване на цените на строителните материали за няма и година, а освен това и на цената на труда, наемите също ЩЕ РАСТАТ.
              как можа да го кажеш това
              знаеш ли колко хора огорчи
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнение
                И аз това питах накавръка вчера. Каза че ще се вдигат. Понижител като ти каже нещо.. знаеш )
                Знам, обратното се случва. Поне такъв опит показват архивите от 2017г. с прогнозите на най-опитните понижители с най-голям стаж. Затова не бързам да си погася кредита изцяло и предсрочно, една от двете причини, другата е инфлацията при материалите.
                Last edited by Bailor; 22.04.2023, 22:21.

Коментар

според мен предимно за наемнаите цени се борят
                  то се е видяло, че покупки нама да има, но поне ако може наема да се задържи
                  Да, последните прогнози са, че от двойното нарастване на цените на строителните материали за няма и година, а освен това и на цената на труда, наемите също ЩЕ РАСТАТ.

Коментар

Я, да питам ревачите от по-нисшето понижително съсловие /каста/, какво стана с увеличението на лихвите??? При мен мина почти половината период на кредита, а лихвите не са помръднали...то ще дойде време пак да купувам, а лихвите-замръзнали две години вече..
                    И аз това питах накавръка вчера. Каза че ще се вдигат. Понижител като ти каже нещо.. знаеш )

Коментар

Като дойде зима, се актавизират гадателите-понижители. Гледат на кафе из дълбокия прованс, хвълят боб, разхвърлат карти таро и отсичат "компетентно": От тази година цените ще се сринат, ще видите вие из големите градове и с повече имоти, ако не ни ги отдадете на безценица, ще ви вдигнат данъците, ще бъдат сринати имотите ви от земетресение или, ако пак не НИ свалите цените на продажба или наемната цена, ще накараме президента Путин да ви бомбардира имотите за назидание, като не можем да съберем достатъчни пари за да ви ги купим.
                      според мен предимно за наемните цени се борят
                      то се е видяло, че покупки няма да има, но поне ако може наема да се задържи
                      Last edited by ratten; 22.04.2023, 22:07.
                      препоръка е

Коментар

лятно време на перона е най-добре.
                        чакащите се надпреварват, кой да е по-остроумен в критиките към собствеността
                        и опитват да покриват норматив 50% спад за 12 месеца, само прогнозно, разбира се
                        перона има своите традиции и свои признати в годините и закалени от кибичене в студените зими авторитети
                        те дават мъдри наставления и наклон на новите голобради понижители,
                        които радостно подвикват и изплискват с ръце легенчетата си
                        ...после идва зимата
                        Като дойде зима, се актавизират гадателите-понижители. Гледат на кафе из дълбокия прованс, хвълят боб, разхвърлат карти таро и отсичат "компетентно": От тази година цените ще се сринат, ще видите вие из големите градове и с повече имоти, ако не ни ги отдадете на безценица, ще ви вдигнат данъците, ще бъдат сринати имотите ви от земетресение или, ако пак не НИ свалите цените на продажба или наемната цена, ще накараме президента Путин да ви бомбардира имотите за назидание, като не можем да съберем достатъчни пари за да ви ги купим.

Коментар

Чудесата са само в главите на тези, които им е трудно да осмислят фактите. Ето едно още по-големо чудо:

https://blitz.bg/ikonomika/v-tozi-gr...ews949371.html
                          лятно време на перона е най-добре.
                          чакащите се надпреварват, кой да е по-остроумен в критиките към собствеността
                          и опитват да покриват норматив 50% спад за 12 месеца, само прогнозно, разбира се
                          перона има своите традиции и свои признати в годините и закалени от кибичене в студените зими авторитети
                          те дават мъдри наставления и наклон на новите голобради понижители,
                          които радостно подвикват и изплискват с ръце легенчетата си
                          ...после идва зимата
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Препоръчвам да изтеглиш нов потребителски докато са ниски лихвите и да стегнеш малко дворците...
                            Не ми е нужен вече такъв. Разполааемият ми доход нараства с придобивката на всеки следващ имот и си го влагам точно с цел подобрения и обновления. И този бих погасил моментално, ама като не ми вдигат лихвата, защо да го правя, при положение, че ги влагам в текущи ремонти с все по-високи цени на строителните материали?

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

А 3 метров зид с кльон, камери с нощно виждане и шишанета?
                              А престанете с тия митове и легенди. Аз моята къща не я заключам никога,колата ми стои пред нея с ключ в стартера и никога не е имало проблеми.Поне в нашия квартал не е имало кражби от поне 20 години. Сестра ми като се омъжи в Пловдив все забравяше да си заключи вратата на апартамента ,щото никога не е имала навик да заключва къщата ни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80

Колега, днес е събота, така че съвсем спокойно може да си позволиш и 3 промила...
                                Казват, че най-голяма вероятност човек да загине е ако шофира след 23:00 в събота. Без значение къде по света.

Коментар

Working...
                                X