IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не нападайте Колето, все пак само той от 2017г насам е истински мъченик в темите за имоти и само неговата светла мисъл добави, като фактори за срив COVID19 и война. Другите мишки си пишеха едни и същи мантри за демография, нестабилна конструкция на панелките, изтичащ срок на стари сгради / сякаш техния биологичен срок е вечен/ земетресения и други хипотетични апокалиптични картини.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Не го мисля системата е такава че един път се прави и после си живееш живота ,понеже засегна картите за градския сега тествах една карта която е така направена че като се качи контролата излиза на валидацията в зелено и така си пътуваш гратис,понеже досега никога през живота си не съм плащал за градския и намерих едни хора които правят такива карти сега съм си пуснал поръчка за такава .
      Предполагам се шегуваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Абе май баш кавръка се хвалеше за мандарините без пари. Очаквам да се похвали и, че се вози без билетче в градския транспорт. Такива хора не разбират , че е по-комфортно да си плащаш сметките и да живееш нормално вместо да се озърташ откъде ше те гепят.
        Не за без пари ,плащам си но примерно ако цената ти е 5 лева килограма на мен ми излиза левче

Коментар

Колко спестяваш от парно ? 100 лв ? И сигурно 30 лева вода ? Струва ли си да си губиш времето и да поемаш риск за тия пари?
          Не го мисля системата е такава че един път се прави и после си живееш живота ,понеже засегна картите за градския сега тествах една карта която е така направена че като се качи контролата излиза на валидацията в зелено и така си пътуваш гратис,понеже досега никога през живота си не съм плащал за градския и намерих едни хора които правят такива карти сега съм си пуснал поръчка за такава .

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Адвокат съм.Представих му се и му обясних какво ще се случи ако си позволи да отправя закани и оня съобрази, че после може да отговаря на друго място и спря.Ако беше друг човек сигурно щеше да му скочи и на бой. Или поне да го заплашва.
            И какво означава, че не падам по-долу?Никога не съм си позволявал да нарушавам законите или да се отнасям към другите хора като към по-низши както правят такива като тоя с Тундрата.
            Много е важно да мислиш в такива ситуации и то няколко хода напред, и ако не си готов на следващите ходове въобще да не правиш забележки. В Люлин при подобна ситуация докато обясниш че си адвокат и си изял шамарите. А и боя на улицата не е като на спортно състезание- няма правила, не знаеш кой какво носи по джобовете, не си сигурен че докато се биеш с един няма да скочат още няколко човека и т.н. ако ти причинят тежка телесна повреда- лошо, ако ти причиниш пак лошо.....та с две думи мисълта трябва да изпреварва емоцията. Малките спрейчета със сълзотворен газ са супер ефективни- хем си вършиш работа, хем не ги увреждаш трайно и не ги лежиш

Коментар

Абе май баш кавръка се хвалеше за мандарините без пари. Очаквам да се похвали и, че се вози без билетче в градския транспорт. Такива хора не разбират , че е по-комфортно да си плащаш сметките и да живееш нормално вместо да се озърташ откъде ше те гепят.
              За билетчетата той вече се похвали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Дори да знам, че шанса да ме хванат е 0% пак не бих го направил ако знам, че някой друг ще го отнесе вместо мен!
                Трайче, започваш да ми ставаш симпатичен. Няма да се заяжам повече с тебе.

Коментар

Дори да знам, че шанса да ме хванат е 0% пак не бих го направил ако знам, че някой друг ще го отнесе вместо мен!

Коментар

То не е въпроса дали можеш или не можеш въпроса е да метнеш системата
                    Седни си слаб 2 пак не мож позна за какво иде реч
                    Запомни че винаги всяка една система се манипулира на входа ,а не инсайд или на изхода ,на входа
                    Преди 10 години си бях манипулирал данните от личната карта и в последствие бях напред с няколко хиляди долара ,пример ти давам само за да ме разбереш това е вход ,значи аз на входа съм Иван ,на изхода съм Георги
                    Ох, тая глупост си я добавил след като отговорих. Данни се обменят по канали, които са криптирани и компресирани и имат корекция за грешки. Дори при идеални условия има смущения и ако не излезне проверката протокола ше се погрижи да бъде коригирана. Сензора пък даже не може да предтстави данните в някакъв вида разбираем за човека. То ако трябва едно дистанционно за телевизор да хакнеш, ако нямаш документацията, ше трябва да потрошиш една камара време а какво остава за нещо което е свързано с лични данни и пари и има защити. Ти добре ли си бе момче ? Нали ако мога да ти хакна водомера ще знам една камара неща лични данни за теб като например дали имаш проблеми с простата, колко пъти се къпеш и ходиш до тоалетна ? Има си стандарти за такива неща.

П.С. Сигурен съм че преди 20 години даже не ти е трябвал компютър, само като чуеш жуженето на модема и си го четял като уеб страници директно в главата си.
                    Last edited by segato; 01.05.2023, 23:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ба си извода! То затова цялото народонаселение, набива в имоти. Хем не плащат ток и вода, хем са губещи от инвестицията в имот ку-ку, ку-ку....
                      Това е мое мнение, за масата може и да е друго...

Коментар

Колко спестяваш от парно ? 100 лв ? И сигурно 30 лева вода ? Струва ли си да си губиш времето и да поемаш риск за тия пари?

Коментар

България няма невъзможни неща ,това е Америка на Балканите .Електронните водомери,се компрометира срещу 1000 лева ,не мога да пиша за детайли но това е планирано схемата е плащаш но с корекции и то в твоя полза даже е по лесно ,у нас не плащам за парно водата също я плащам с дискаунт.
                          Това което пишеш не е повод за гордост, нито пък прави другите хора в блока балъци. Ако примерно живеем в един вход и те хвана какви ги вършиш, жив ще те одера и няма и да си помислиш да припариш повече до блока. Пък може и да имаш правилния съсед, а да е само въпрос на време да те хване в крачка.

Коментар

Ако тези бяха малцинство е ОК, но лошото е, че са мнозинство и ти изглеждаш глупак в техните очи. Никога няма да се оправи тази държава с този матриал и затова инвестицията в НИ винаги ще е губеща...
                            Ба си извода! То затова цялото народонаселение, набива в имоти. Хем не плащат ток и вода, хем са губещи от инвестицията в имот ку-ку, ку-ку....

Коментар

Коментар

Хаха даже не те е срам да си кажеш. Какви акъли раздаваш като не можеш да си платиш парното и водата и ти ги плащат съседите ? Ми ти си за социални помощи бе човек.

Автоматизираните системи могат да се манипулират след като данните се импортират в базата. Винаги обаче има логове , които се пазят по compliance причини и ако се установи някакви несъответствия може дори да се стиггне до проверка на лог файла. Най-често не е необходимо зашото има тестове , който ще установяат разликите. Отделно , че повечето системи не разрешават директно да се променят данни а изискват да се добавят корекции и нещата лъсват веднага
                                Запомни че винаги всяка една система се манипулира на входа ,а не инсайд или на изхода ,на входа .
                                Преди 10 години си бях манипулирал данните от личната карта и в последствие бях напред с няколко хиляди долара ,пример ти давам само за да ме разбереш това е вход ,значи аз на входа съм Иван ,на изхода съм Георги
                                Last edited by X_Y; 01.05.2023, 22:54.

Коментар

Working...
                                X