Първоначално изпратено от segato
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
С кост купих. 2 680 грама за 84 лева с ДДС.Last edited by segato; 02.05.2023, 03:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Кой бут? С кост или без ? Това е от Whole Foods, който се брои неевтин магазин. Органик, тичало свободно ...
Цените са за паунд , та трябва да умножиш по 2. С кост е 28 кинта, без кост 42 кинта килото по днешния курс
Last edited by bulgarian lev; 02.05.2023, 03:33.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Бут, кви ребра. Пазаруваш ли или и те хранят, приятелю?
А, извинявай, ти не си в Бг. Ето, да разбереш тука кви монополи създадоха. Ще рухнат, но трябва власт, кват ше да е. И ЕЗона. Бабичките и старците нека си приказват.
Цените са за паунд , та трябва да умножиш по 2. С кост е 28 кинта, без кост 42 кинта килото по днешния курс
Last edited by segato; 02.05.2023, 03:28.
Коментар
-
Какво е това агнешко ? Ребра ли, че иначе излиза по-скъпо и от тук ?
А, извинявай, ти не си в Бг. Ето, да разбереш тука кви монополи създадоха. Ще рухнат, но трябва власт, кват ше да е. И ЕЗона. Бабичките и старците нека си приказват.Last edited by bulgarian lev; 02.05.2023, 03:11.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Тази причина за поскъпване на имотите отчиташ ли? Всеки гявол, тарикат, парата отива в определени джобове, реалните активи са тези - имотите. Днес в Метро-Плевен купих 2,680 кг агнешко. 84 лв. 32 лв килото, само преди година беше 15 лв. По-скъпа храната отколкото във Валенсия, жена ми беше 10 дена там преди няколко дни.Last edited by segato; 02.05.2023, 03:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Слагаш 20 кола домати да минат видят че сееш,слагаш картофи, царевица проверката да мине после вадиш ракията и празнуваш субсидията,това е България,това не е АмерикаLast edited by bulgarian lev; 02.05.2023, 02:57.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Слагаш 20 кола домати да минат видят че сееш,слагаш картофи, царевица проверката да мине после вадиш ракията и празнуваш субсидията,това е България,това не е Америка
Last edited by segato; 02.05.2023, 02:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev
Баф мааму, имам малко ливади наследство. Голема далавера неква крие Берджи с тях. Субсидии значи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Глупости на куков ден. Бих извадил пистолет ЕДИНСТВЕНО ако видя,че някой се е насочил към мен с явно агресивни намерения.И ЕДИНСТВЕНО ако видът на пистолета не го спре,ще го използвам.А не,че аз ще се насоча към някой с газов пистолет в ръка и оня да извади отнякъде боен пистолет и да ме гръмне.
А иначе винаги могат да се случат някакви ситуации,в които да ти потрябва. Преди няколко месеца си карах по един селски път.И отзад ме настигна един голям джип, който го караше един дебел ром. И аз си карах близо до осевата линия, ама оня ром като ме изпревари взе да бибитка и да ме притиска с джипа.Така и не разбрах защо го прави, сигурно е очаквал да се дръпна плътно вдясно. По едно време се отказа,но единствено, защото беше само с едно дете в колата. Ако бяха няколко роми сигурно щяха да ме блокират на пътя или поне да пробват,защото със сигурност съм много по-добър шофьор от тях.Но в подобна ситуация единствено видът на пистолет може да ги спре.Иначе ще те пребият. Те затова винаги ходят на групи-ако стане бой скачат всички.
А тоя с джипа ти е бибиткал защото си захапал осовата линия и най-вероятно не е имал видимост да те изпревари или пътя е бил тесен. Явно обичаш да търсиш конфронтация. И да пътя не е негов както не е твой, аз обикновенно като видя, че бявя някого гледам да го пусна или им давам мигачи където има възможност да ме изпреварят защото не обичам да създавам ситуации. Съдейки обаче по писанията ти, явно обичаш да се вкарваш в такива без да има особен смисъл.Last edited by aleks262; 02.05.2023, 10:46.
Коментар
-
Айде пак влезе в матрицата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аве хората изнесоха държавата Вие тука нищите някакви дребни сметкиLast edited by mirodes; 02.05.2023, 01:10.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Това е престъпление по чл.234 В от Наказателният кодекс.Така че не само от морална гледна точка е укоримо.Ама наистина ако от Топлофикация си получават парите не ги бърка кой и как ги плаща. Но ако съседите се усетят може да има сериозни проблеми.
Коментар
-
Какви хора си намерил я кажи ? Картата е само id (номер), записите и балансите са на сървъра. Верифицацията доколкото знам е за застраховката . Ако някой ти добавя баланс на сървъра ше се открие лесно и бързо. Това което казваш е все едно да твърдиш , че можеш да си ползваш кредитната карта без да я плащаш. Дори нямаш идея за какви проверки става дума.
Не знам докъде са стигнали с имплементацията но цялата система би трябвало да има Linux машина в превозното средство , която освен рийдърите, процесва камерите и целта е по принцип по някое време да почне да се анализира трафика на хора и кой какви превозни средства използва за да стигне от точка А до Б през различните части на деня . Само че като сайд ефект има и записи на хората , който се качват/ слизат и използват рийдърите , не знам дали разбираш какво ти казвам.
Коментар
Коментар