IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.investor.bg/a/539-banki-...nie-na-lihvite

Изненада!

Австралийската централна банка изненада с ново увеличение на лихвитеАвстралийският долар поскъпна с над 1% след решението

Коментар

• Йелън: САЩ са заплашени от дефолт към 1 юни - Investor.bg

Това не знам дали се досещате какво означава, но ще ви подсетя: Принтерите са заредени с хартия и мастило, както никога досега. Новото печатане ще започне от юли или август. След печатането, имотите ще трябва да догонват новата инфлация. Та така...

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Ако беше на държавна хранилка, като мен и имаш достъп да разпределяш много пари сигурно досега да си с най-много имоти от всички във форума и всички повишители да се пукат от яд... Ти си човекът-схема. Ама тогава и ти щеше да си повишител, че пазаруването с не броени пари е лесно...
        100%.
        Вероятно от толкова алчност и схеми, би сгафил яко и щеше и да е в затвора.

Коментар

Ако беше на държавна хранилка, като мен и имаш достъп да разпределяш много пари сигурно досега да си с най-много имоти от всички във форума и всички повишители да се пукат от яд... Ти си човекът-схема. Ама тогава и ти щеше да си повишител, че пазаруването с не броени пари е лесно...
          Трайче, вече определено си ми симпатичен. Повече от мен заяждане няма да има, дори и ти да се заяждаш с мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение

Погледнах в сайта на Метро, това е цена за "каракачанско" агнешко на Маджаров, обикновеното е 25,49 лв.

Стана ми любопитно, защото в немските вериги агнешката задна четвърт е около 21 лв, по спомен миналата година беше 19-20 лв.
            Да, на Маджаров е. То такъв студ при месата че влязох и го отнесох и хич не съм гледал кво е.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Гроздето винаги е кисело ! А моралЪт има много лица !

Коментар

единствено като бушон го виждам накавръков в тия схеми
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение

Погледнах в сайта на Метро, това е цена за "каракачанско" агнешко на Маджаров, обикновеното е 25,49 лв.

Стана ми любопитно, защото в немските вериги агнешката задна четвърт е около 21 лв, по спомен миналата година беше 19-20 лв.
                  Е то и тук е най-топ , яло само трева и тичало навън. Тия в Метро какво точно агнешко продават ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                    С кост купих. 2 680 грама за 84 лева с ДДС. Понеже не гледам цени на опаковката първо съзрях цена 32, някакви стотинки. Препоръчителна цена. Чак на касата гледам 84 лева и като погледнах видях че тези 32 лева и нещо са на килограм. Хахаха. Ташак бе, но е истина. В Бг се оливат зверски.

Коментар

• Придържайте се към темата. Не се заяждайте един с друг.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Разбира се ,идеята е да заподскачат някои хора ,а виж задокенаските ИТ,та се вързаха даже

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
                          Ако ше оправяш света ( България) , почни с корупцията и Народното събрание а не с кварталните wannabe бабаити.
                          И как точно да направя подобно нещо?Какво зависи от мен?С корупцията мога да се боря единствено като никога не влизам в подобни схеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Е не знам за ракиите. Тук няма ракия има текила , другите бърбън, уиски, водка, джин може да ги сравняваме. Бутилка добро вино е $35 ( говоря за добро Brunello di Montalcino или от рода) 10 годишно Laphroaig,750 мл, $40. Не знам други , тука много много не гледаш цените, че са ниски.макар , че за алкохола не мисля, че ше са по-ниски от БГ. То ако питаш за свинско или телешко и там не знам какви са цените. За агнешкото знам, защото ми се оплака един приятел по Великден и тогава му снимах какви са цените тук, ма в София като че ли бяха по-ниски , той говореше за 24 кинта килото или нещо такова.

Тук цените не са еднакви дори в магазини от една верига. Има села във върешността в които хората работят за $7 на час, тук е поне $15, в добрите магазини $19-$20. Дори цената на продукта да е същата ( коетое малко вероятно заради локалните доставчици) като сложиш заплати, наем и т.н. се натрупват разлики. То и в България би трябвало да е така , Сигурно има разлика в заплатите между София и Казанлък
                            България се дели на София и останалата част.Цените са едни и същи,а дори отоплението в София е много по-евтино заради субсидираното парно.Разликата в заплатите е огромна, затова и провинцията се обезлюдява.Такава разлика между столица и останалите градове има само в още една държава в Европа-Русия.Там са Москва и останалите. В София де създава и изкуствена заетост при положение, че всички елитни университети са там,всички министерства,агенции и други ръководни структури на държавните ведомства. Седалищата на големите фирми също са там,дори и основната им дейност да е в друг район.В момента тоя демографски срив в другите райони все още не се усеща толкова, щото има многобройно население във възрастта 45-65 години, които са все още активни.Но след 20 години ще е някаква сюреалистична обстановка с пустеещи улици и само пенсионери.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

..На едно и също действие реагират по различен начин в зависимост от това кой го извършва. Е аз не правя разлика.
                              Ако ше оправяш света ( България) , почни с корупцията и Народното събрание а не с кварталните wannabe бабаити.

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Фантазии отново, това щяло да стане, другия щял да направи нещо точно определено и ти ще реагираш по определен начин. Ами ако ти излезе пасажера и щофьора като те види с играчката реши, че е по-добре да те сгази? Изобщо има много ако-та и всичките цапат гащи и грам нямам желание да влизам в приказки за нероден Петко.Ти изобщо не си попадал в ситуации и говориш врели-некипели за това писах че малко бой сте яли като деца. Газовия пистолет е едно от най-лошите и безполезни средства за самозащита, става единствено да гърмиш на нова година като песредствен селяк с него и това е. Такива проблеми може да си докара пъзльо с газов каквито и да си търси не може да намери. Да не говорим че това желязо само някой с психични отклонения или човек който не е пипал оръжие би го носил всеки ден "за всеки случай". Една ютия ще ти е по-полезна, а може би и по-лека.

А тоя с джипа ти е бибиткал защото си захапал осовата линия и най-вероятно не е имал видимост да те изпревари или пътя е бил тесен. Явно обичаш да търсиш конфронтация. И да пътя не е негов както не е твой, аз обикновенно като видя, че бявя някого гледам да го пусна или им давам мигачи където има възможност да ме изпреварят защото не обичам да създавам ситуации. Съдейки обаче по писанията ти, явно обичаш да се вкарваш в такива без да има особен смисъл.
                                Много филми гледаш.Това не е Дивият Запад,та да има престрелки с пистолети и тем подобни. 99 процента от хората не биха се нахвърлили на човек с пистолет.Ако пък попадна на изключението от 1 процент и ме нападне по-добре с газов пистолет,отколкото с голи ръце . Щото ако се наложи да използваш боен пистолет може да има фатални последици и тогава и в затвор може да влезеш.И то за дълги години. Нямам такова желание.
                                А като карам автомобил си спазвам правилата за движение по пътищата и не съм длъжен да правя път на някой дебелак с голям джип,щото е некадърен шофьор и не може да ме изпревари на тесен път.Пътят беше насред полето,а не в планината, та да го бавя,а и срещу нас нямаше никакви автомобили поне на 2 км.А и не се беше залепил зад мен с явното намерение да ме изпревари, просто ме задмина и тръгна да ме натиска.Какво да се навра в банкета ли,та да правя път като на царска особа на господин Ром ,щото кара голям джип?Щом ме задмина значи е имало достатъчно място да го направи.
                                И никакви конфронтации не търся-за случаят с джипа изобщо не бях предприел каквото и да е действие,та да кажеш,че с нещо съм го провокирал.При другият случай свирнах с клаксона на оня простак с Тундрата,който паркира неправилно на тясна улица с танка при много натоварено движение и затрудни движението.Ако всички реагират като мен в такива ситуации ,такива простаци ще почнат да спазват правилата и ще разберат,че фактът,че карат голям автомобил не ги прави с повече права от останалите шофьори на пътя. Ама повечето хора са мишоци и не смеят да гъкнат.Нека да беше така спрял някой с Москвич-всеки щеше да му свири. Ама щом е с Тундра си трайкат .
                                Един психолог каза в едно интервю, че си бил правил експеримент в София. Качил се на един голям и скъп джип и демонстративно предредил всички коли на един светофар. Реакция нулева. След това прави на същото място същото действие с Москвич.Имало е десетки бибиткания и псувни.Което показва, че повечето хора са мишоци.На едно и също действие реагират по различен начин в зависимост от това кой го извършва. Е аз не правя разлика.

Коментар

Working...
                                X