Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Според мен ще е 7000. Все пак, хубавите яйца не падат под 50ст. Каква е логиката имоти на топ локации да падат под 7000€м2? Във всяка нормална евро столица, за подобни локации е 5 цифрена на квадрат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
Със всичко се свиква, та с едни цифри ли няма да се свикне? Я глей джонката как вече свикна с 3К за в докторската, а се мръщеше, цупеше и кършеше стойки на 1700.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Карам по текущи впечатления и от София, и от Европа.
Като си дойда в София имам чувството че всеки те цака за нещо, всеки гледа да открадне, да те излъже. Продава ти едно, а то друго.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
жонка захлупвай: Продава 2-СТАЕН в град София, Докторски паметник - 50 кв.м / 300000 EUR :: imot.bg Обява
догодина ще е 6500, знам, че е трудно свикването, ама видя, че и с 1700 се свиква, само дето. ти отне 1 година
- 1 like
Коментар
-
Като си дойда в София имам чувството че всеки те цака за нещо, всеки гледа да открадне, да те излъже. Продава ти едно, а то друго.
догодина ще е 6500, знам, че е трудно свикването, ама видя, че и с 1700 се свиква, само дето. ти отне 1 година
Коментар
-
Като си дойда в София имам чувството че всеки те цака за нещо, всеки гледа да открадне, да те излъже. Продава ти едно, а то друго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Абе гледаш в прекалено черни краски или караш по спомени. Като се разходиш малко по Европа ше видиш , че нещата са се сгопвнясали на много места. От Германия нямам скорошни впечатления , но Франция и Италия ме разочароваха. Въпреки всичко има доста път за тях надолу а за БГ нагоре за да станат сравними. Само, че България нещо не я виждам да отива нагоре, поне не и в последните 2 години.Говоря като неработещ полутурист-консуматор , заюото преценявам от тази гледна точка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Е твойте приказки са самата реалност? Големината на шницела х3??? Посмали малко, манго. В заведенията наистина е 1 към 1 ама в евро. Общо взето същата работа и в магазините, отделни стоки може и да са по евтини, други 3 пъти по-скъпи от българския Лидъл и какво променя това?
Къде в София ще ми препоръчаш подобен? Сигурно има - на цена 40 лева и 200 грама, пълна подметка при това.
Сещаш ли се защо не можем да кажем току така, че Милано е с 50% по-скъпо? Точно това прави Нумбеото.
Коментар
-
В България дори да имаш пари, няма за какво да ги харчиш, защото всичко е боклук, а услугите са измама.
Съответно прибягваш до вносни такива, а те са по-скъпи отколкото на запад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Дааа, разбира се. С нива от 4К€ за ремонт в Горубляне. Нищо. Надеждата е средния доход на ватмана да е 6К€ месечно, а на програмиста и доктора към 7 макс. То си има отлив от тези професии. Плочкаджиите ще изкупят всичко.Last edited by Конан-Варварина; 02.05.2023, 22:21.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
В България може да се живее много добре , по 6 месеца в година ако идваш с парите си като пенсионер и се рахождаш по градинките Вече има средна класа , лекари фармацевти, инженери, програмисти, някои от работещите в ДА, която живее много добре сравнено с живота преди 20 години, но качеството на живот е все още много по-ниско от това на развитите държави. Например за здравеопазване, училища, детски градини , трябва да плащаш допълнително за да получиш еквивалента на това което, би получил стандартно в друга държава от ЕС. Вие естествено го пропускате като смятате разходите за живот. Хората , които не са средна класа, живеят в мизерия. Надявам се да не спорим и затова.
Семерджиев беше пример за корупцията в страната, Колко години е живял и колко дрога е продал без проблеми преди да се случи нещастието ? Дори след това , при условие , че беше много публичен случай изчезнаха изследвания и накрая тихомълком ше му намалят наказанието защото няма достатъчно доказателства.
Ако спрете да гледате в канчето на другите , може би ше успеете да чуете доводите им. Не мога да разбера как Ви ги раждат главите , че хората масово съжаляват, че са емигрирали, като продължават да го правят ? Хем се оплаквате , че хората се изнасят, хем били съжалявали. Ми който съжалява ще се върне бе. Да не са затворили границите ?
Съответно прибягваш до вносни такива, а те са по-скъпи отколкото на запад.
Коментар
-
Парите в София не могат да купят същото което и в Берлин. Разликата в качеството на всичко е фрапантна. Един шницел примерно в Германия ще ти излезе 50% по-скъп, но големината му ще е X3. В България стоките и услугите (най вече имотите) са пълен боклук, така че сравнение на цените няма как да има разумно.
Освен това вече дори номинално цените на много неща се изравниха. В немския Лидъл е значително по-евтино всичко. Заведенията вече се почти 1 към 1.Това надуване, което се случи в БГ последните 2 години го няма никъде. Нумбео е тотално сбъркан сайт и няма много общо с реалността.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Не знам откъде го извади това 2039та, цикълът е около 15 години. 2001 до 2008 ръст, 2008-2013 спад, 2013-2020 ръст и после пандемията удължи цикъла, но да го отмени?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар