If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти още ли не си разбрал че печатането вече започна. Забрави ли силикон валей банк. И уест пасифик и още няколко дето се клатят в момента. В Европа да не казвам кои се клатят че лошо ще ти стане. Печатането ще мащабно и перманентно тоя път.
Ратко, изключително любопитно ми е от какво е провокиран интереса към нашенския пазар на имоти до такава степен. Всички понижители са се вторачили тук, та даже и тези които от над 20г. не живеят в България и борят ли борят проклетата тухла. След като има толкова хубави алтернативи на същите, че даже по-ниски цени в "бяла" Европа. Ако някой може да ми даде смислено обяснение за това състояние ще съм много благодарен
Защото не искат да са на пангара в Европата и си мислят, че могат да изкярят от имотния в България.
Аз по дефинициите на форума минавам за понижител, и то е понеже логиката и данните сочат това, а аз се доверявам на тях, но противно на логиката е паричната политика, защото икономиката е обърната с главата надолу, и ми е пределно ясно и осъзнавам, че докато не сменят фундамента на финансовата система имотите само ще спират за кратко за почивка и после ще катерят пак бясно нагоре, защото това е един от любимите балони за надуване.
Това може да съм видял , но както казах не приемам в преходния период нищо на сериозно . Само бия камбаната - да има подготовка . Защото има хора със слаби сърца . А теоретично загуба 7 % , може да я докараш от отрицателен депозит с - 0,5 % за 14 години !
Давам пример за сериозната отрицателна доходност която може да се отприщи при имотите и е от няколко компонента . Защото няколко ножици се отварят едновременно . Все още действат всички прични за поскъпване - от евтин кредит , ниски депозити , изкривено мислене , неочертана посока - и това не е случайно според мен . Че някой иска и данните да са в синхрон също е ясно . Инерцията е голяма , а няма спирачки .
Отварят се ножици, плува се без гащи, опъват се ластици и т.н. Най-вече се разтягат локуми. Арменски.
Цитат: "Ратко, изключително любопитно ми е от какво е провокиран интереса към нашенския пазар на имоти до такава степен"
Поста ти е безмислен защото горното няма нищо общо с реалността ,това че някой си коментира не означава че има интерес ,говоря за които не живеят в България ,така че едно е да си измисляш нагласи друго е тези нагласи да са реалност
Добре Каврък, аз като не се интересувам от Атомна физика, ходя ли да бутам АЕЦ-ите по света из форумите? Все пак това им е идеята, да се съберат хора със сходни интереси и да разменят мнения. Ти твърдиш, че понижителите нямат интерес към нашенските имоти, обаче седят тука и раздават мнения и прогнози. Айде кажи сега на кой поста е безсмислен?
Ратко, изключително любопитно ми е от какво е провокиран интереса към нашенския пазар на имоти до такава степен. Всички понижители са се вторачили тук, та даже и тези които от над 20г. не живеят в България и борят ли борят проклетата тухла. След като има толкова хубави алтернативи на същите, че даже по-ниски цени в "бяла" Европа. Ако някой може да ми даде смислено обяснение за това състояние ще съм много благодарен
Това, че ти се иска да има спад в София, не означава че е истина:
Давам пример за сериозната отрицателна доходност която може да се отприщи при имотите и е от няколко компонента .
Защото няколко ножици се отварят едновременно . Все още действат всички прични за поскъпване - от евтин кредит , ниски депозити , изкривено мислене , неочертана посока - и това не е случайно според мен . Че някой иска и данните да са в синхрон също е ясно . Инерцията е голяма , а няма спирачки .
Коментар