IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Сега таргета му е 2500€ за Докторска. Но и гараж не може да помирише на тази цена.
    това беше таргета 2020-та, ся започват от 3600 мазетата, гаражите и таваните.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Според мен ще е 7000. Все пак, хубавите яйца не падат под 50ст. Каква е логиката имоти на топ локации да падат под 7000€м2? Във всяка нормална евро столица, за подобни локации е 5 цифрена на квадрат.
      Лордиевич, прав си, но не се прави така. Започва се не толкова грубо, какви са тия цифри, ми тук в темата четат и михалогонци-нулеваци. Недей така. Ами какви ще станат цените на хубавите ЕПК-та в Зах. фабрика тогава?? По-леко с цифрите, гали им ушите като че берджо да ги гали, со мазно со малце и со кротко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение

Със всичко се свиква, та с едни цифри ли няма да се свикне? Я глей джонката как вече свикна с 3К за в докторската, а се мръщеше, цупеше и кършеше стойки на 1700.
        Сега таргета му е 2500€ за Докторска. Но и гараж не може да помирише на тази цена.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Карам по текущи впечатления и от София, и от Европа.
          Като си дойда в София имам чувството че всеки те цака за нещо, всеки гледа да открадне, да те излъже. Продава ти едно, а то друго.
          ти с накавръка ли се виждаш, като си тук
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение

жонка захлупвай: Продава 2-СТАЕН в град София, Докторски паметник - 50 кв.м / 300000 EUR :: imot.bg Обява

догодина ще е 6500, знам, че е трудно свикването, ама видя, че и с 1700 се свиква, само дето. ти отне 1 година
            Според мен ще е 7000. Все пак, хубавите яйца не падат под 50ст. Каква е логиката имоти на топ локации да падат под 7000€м2? Във всяка нормална евро столица, за подобни локации е 5 цифрена на квадрат.

Коментар

Като си дойда в София имам чувството че всеки те цака за нещо, всеки гледа да открадне, да те излъже. Продава ти едно, а то друго.
              жонка захлупвай: Продава 2-СТАЕН в град София, Докторски паметник - 50 кв.м / 300000 EUR :: imot.bg Обява

догодина ще е 6500, знам, че е трудно свикването, ама видя, че и с 1700 се свиква, само дето. ти отне 1 година

Коментар

Ами то и примерно в Португалия беше така, чувствах се като в Приморско. Като отиде човек като турист всеки го цака.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Абе гледаш в прекалено черни краски или караш по спомени. Като се разходиш малко по Европа ше видиш , че нещата са се сгопвнясали на много места. От Германия нямам скорошни впечатления , но Франция и Италия ме разочароваха. Въпреки всичко има доста път за тях надолу а за БГ нагоре за да станат сравними. Само, че България нещо не я виждам да отива нагоре, поне не и в последните 2 години.Говоря като неработещ полутурист-консуматор , заюото преценявам от тази гледна точка.

Коментар

• Ей добре, че падна тая пуста средна цена, че днес ми се уплаши окото като видях, че наближава 1850.
                    Уффф...1832 вече е "хубавата" средна цена и ми се струва по-приемлива.

Click image for larger version

Name:	Screenshot 2023-04-16 191254.jpg
Views:	1
Size:	42.5 КБ
ID:	4058541

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Е твойте приказки са самата реалност? Големината на шницела х3??? Посмали малко, манго. В заведенията наистина е 1 към 1 ама в евро. Общо взето същата работа и в магазините, отделни стоки може и да са по евтини, други 3 пъти по-скъпи от българския Лидъл и какво променя това?
                      Милански телешки шницел преди 1 седмица в центъра на Милано беше 28 Евро. Можеха спокойно да се наядат 2 човека - към 400 грама само месото.

Къде в София ще ми препоръчаш подобен? Сигурно има - на цена 40 лева и 200 грама, пълна подметка при това.

Сещаш ли се защо не можем да кажем току така, че Милано е с 50% по-скъпо? Точно това прави Нумбеото.

Коментар

В България дори да имаш пари, няма за какво да ги харчиш, защото всичко е боклук, а услугите са измама.
                        Съответно прибягваш до вносни такива, а те са по-скъпи отколкото на запад.
                        Абе гледаш в прекалено черни краски или караш по спомени. Като се разходиш малко по Европа ше видиш , че нещата са се сгопвнясали на много места. От Германия нямам скорошни впечатления , но Франция и Италия ме разочароваха. Въпреки всичко има доста път за тях надолу а за БГ нагоре за да станат сравними. Само, че България нещо не я виждам да отива нагоре, поне не и в последните 2 години.Говоря като неработещ полутурист-консуматор , заюото преценявам от тази гледна точка.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Дааа, разбира се. С нива от 4К€ за ремонт в Горубляне. Нищо. Надеждата е средния доход на ватмана да е 6К€ месечно, а на програмиста и доктора към 7 макс. То си има отлив от тези професии. Плочкаджиите ще изкупят всичко.
                          Със всичко се свиква, та с едни цифри ли няма да се свикне? Я глей джонката как вече свикна с 3К за в докторската, а се мръщеше, цупеше и кършеше стойки на 1700.
                          Last edited by Конан-Варварина; 02.05.2023, 22:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

В България може да се живее много добре , по 6 месеца в година ако идваш с парите си като пенсионер и се рахождаш по градинките Вече има средна класа , лекари фармацевти, инженери, програмисти, някои от работещите в ДА, която живее много добре сравнено с живота преди 20 години, но качеството на живот е все още много по-ниско от това на развитите държави. Например за здравеопазване, училища, детски градини , трябва да плащаш допълнително за да получиш еквивалента на това което, би получил стандартно в друга държава от ЕС. Вие естествено го пропускате като смятате разходите за живот. Хората , които не са средна класа, живеят в мизерия. Надявам се да не спорим и затова.

Семерджиев беше пример за корупцията в страната, Колко години е живял и колко дрога е продал без проблеми преди да се случи нещастието ? Дори след това , при условие , че беше много публичен случай изчезнаха изследвания и накрая тихомълком ше му намалят наказанието защото няма достатъчно доказателства.

Ако спрете да гледате в канчето на другите , може би ше успеете да чуете доводите им. Не мога да разбера как Ви ги раждат главите , че хората масово съжаляват, че са емигрирали, като продължават да го правят ? Хем се оплаквате , че хората се изнасят, хем били съжалявали. Ми който съжалява ще се върне бе. Да не са затворили границите ?
                            В България дори да имаш пари, няма за какво да ги харчиш, защото всичко е боклук, а услугите са измама.
                            Съответно прибягваш до вносни такива, а те са по-скъпи отколкото на запад.

Коментар

Парите в София не могат да купят същото което и в Берлин. Разликата в качеството на всичко е фрапантна. Един шницел примерно в Германия ще ти излезе 50% по-скъп, но големината му ще е X3. В България стоките и услугите (най вече имотите) са пълен боклук, така че сравнение на цените няма как да има разумно.

Освен това вече дори номинално цените на много неща се изравниха. В немския Лидъл е значително по-евтино всичко. Заведенията вече се почти 1 към 1.Това надуване, което се случи в БГ последните 2 години го няма никъде. Нумбео е тотално сбъркан сайт и няма много общо с реалността.
                              Е твойте приказки са самата реалност? Големината на шницела х3??? Посмали малко, манго. В заведенията наистина е 1 към 1 ама в евро. Общо взето същата работа и в магазините, отделни стоки може и да са по евтини, други 3 пъти по-скъпи от българския Лидъл и какво променя това?

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Не знам откъде го извади това 2039та, цикълът е около 15 години. 2001 до 2008 ръст, 2008-2013 спад, 2013-2020 ръст и после пандемията удължи цикъла, но да го отмени?
                                Сега цикъла ще е дълъг менструален цикъл. Казва се disordered proliferative endometrium
                                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Working...
                                X