Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Тоя борд по спомени го бутат някои хора у форума поне от 15г. Още при предната рецесия, когато съм хвърлял око по темите, имаше крайни мнения. За толкова години не можаха "разрушителите" на борда да съберат някой лев и да обърнат в синхрон, та да му тестват устойчивостта и резервите. Само приказки от 1001 нощи, барабар с опорки.
И понижителите толкоз им е акъла, да не се сещат, че едно такова сътресение ще изкара част от парите от банките и ще се набият в тухла. А тези които не стигат за НИ, ще се изхарчат и ще докарат още инфлация. Та ефекта КТБ ще е в национален мащаб. Ква е тая понижителска логика, ума не ми я побира.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Я сметни за твоя живот ,от както си се родил ,колко пъти и периода си преживял с висока безработица и икономически кризи ,дай си една равносметка и ми кажи ,според теб никога повече ли няма да сме свидетели на нещо подобно или докато сме живи вечен урожай ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Хм, не е ли обратното? Точно щото има инфлация, цените на имотите я догонват.
Лудост е някой да се радва на инфлацията и да я желае едва ли не, за да си качва капиталовата на офертна.
По-безумни ми се струват други участници, които нон стоп бутат лева, искат рецесия, висока безработица и война.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Хм, не е ли обратното? Точно щото има инфлация, цените на имотите я догонват.
Лудост е някой да се радва на инфлацията и да я желае едва ли не, за да си качва капиталовата на офертна.
По-безумни ми се струват други участници, които нон стоп бутат лева, искат рецесия, висока безработица и война.
В момента съм в Италия заради едно изложение свързано с плодове, зеленчуци, техники, химии и тн.. Хората не спират да се развиват. Малки семейни фирми, големи компании - има всякакви, а оставам с впечатлението, че в България са ни само имоти в главите. Имоти, които обаче не подържаме и нямаме инфраструктурата, която да ги направи донякъде полезни или атрактивни за чужденци.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
много от участниците тук си мислят, че инфлацията е инструмент за повишаване на капиталовата печалба.... то хубаво, но до време
ако инфлацията беше хубаво нещо (тази която се усеща) то нямаше да има кризи и войни.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Не знам кой си мисли, че инфлацията ще ти повишава капиталовата печалба, не става ли дума за защита от инфлация, демек поне да не губиш. Или викаш да си държим парите на 0.1% лихва в банка?
Европейците теглят милиарди от банките заради изоставащите лихви по депозитите !
Кредиторите обаче са спокойни въпреки отлива на средства
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
много от участниците тук си мислят, че инфлацията е инструмент за повишаване на капиталовата печалба.... то хубаво, но до време
ако инфлацията беше хубаво нещо (тази която се усеща) то нямаше да има кризи и войни.
Коментар
-
Важното е че Плевен е града на здравето,особено като напече и се получава една мараня ,тогава илюзията става реалностОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ей пак се почна, значи моя най голям опонент Конан Варварина ,цял живот беше в Холандия ,заминал е само с една раничка на гърба,даже още си я пази ,след семейни перипетии се наложи да се върне в България ,сега е във Варненско човека работи ,не се оплаква и така ,даже сега чак виждам разликите ,в крайна сметка и той ако не му изнасяше нещо щеше да се махне ,идваш виждаш кое какво и ако не става търсиш начини.Разбери че в България е така ,за да има оправия хората трябваше отдавна да изгонят комунистите ,държавните доносници ,ченгета и всичко което си остана след комунизма ,манталитета на българина р такъв робски и да се оплакваш това еОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
скоро ще видите стагнираща икономика , на фона на която единствения ход ще е да повиши лихвите
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Нишо не разбрах. Цитиридис дал на Слави 200 млн за да участва в предаванто му ???Last edited by bulgarian lev; 05.05.2023, 12:14.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ще оставят тази задача на инфлацията
Коментар
-
Супер и като си дойде тука ,какво стана ?У дома ли се чувстваш ?Май не ,и няма как ,затова хората се изнасят защото държавата е мащеха ,и го е доказала ,сам го виждаш ,затова ти казах други държави си търси и така
Коментар
-
Супер и като си дойде тука ,какво стана ?У дома ли се чувстваш ?Май не ,и няма как ,затова хората се изнасят защото държавата е мащеха ,и го е доказала ,сам го виждаш ,затова ти казах други държави си търси и така
като не ти изнася тук, прав ти път
препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар