If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На мен много ми харесва като стил и декорация. Библиотеката им е впечатляваща.
Не ми харесва в спалнята, че е прекалено кичозно. Иначе личи, че собствениците са интелигентни хора. И богати.
имотът е същия, но квадратурата е малко по-адекватна от обявената в цитираната от ЕВго обява....
успех
ПП + че няма да плаща комисиони на брокери - вероятно ще трябва да прави принудително извеждане на собствениците, което е кофти.
Обаче в момента има силно търсене и на търга ще има много участници. Ще наддават, апартаментът има ремонт и вероятно ще се продаде на цена 150-200 000 евро. Обаче хората (длъжниците) ще си вземат обзавеждането и декорацията и жилището няма да е толкова атрактивно.
Имам усещането, че форумният колега Minaiivan иска да кешира 'на дебело' и това е причината да ти е вдигнал мерника - особено след постове като цитирания.
Позицията (купувач/продавач) формира мирогледа.
ПП не си прав - подобни луди оферти като онази , която пускаш няколко пъти просто бутат хората към имоти на тъмно зелено- там цените са други. Гледат 3000Е и тичат да сключат договор на етап преди дупка даже на 1700 и викат избихме кьоравото...и се строи и се произвежда за всички мераклии да има .. после който е за лично ще си ползва и ще се радва, който е за инвестиция ще се окаже един от многото инвестирали - да те хейтят по форумите, че им пречиш на цените
Не ме интересува изобщо кой ми е "вдигнал мерника", това е свободен форум и всеки има право на мнения. Точно тоя (и други) съм ги сложил в игнора, затова се радвам, че не го цитираш. Аз с нещастници, не комуникирам.
Не ми харесва в спалнята, че е прекалено кичозно. Иначе личи, че собствениците са интелигентни хора. И богати.
още веднъж ще те цитирам
ако някой хареса този апартамент и иска да го вземе с 94 000 евро по-тънко може да опита на този търг
Вие сте лъжци, нали знаете. Лъжете и после ходите и си триете старите постове, понеже забравяте какво сте фантазирали и обвинявате форума че е хакнат
Лъжите и заблудите ви нанасят вреди на глупаците като кавръка, които ви слушат. Трябва да носите гражданска и наказателна отговорност за това, да си знаете.
стига си се палил
ако беше купувач щеше да си благодарен на бетера, че се опитва да свали розовите очила на някои хора и съответно мотивиран купувач като тебе да може да купува на тънкото по 2000-3000к ойро метъра
реакцията ти обаче говори за едно - или си гастарбайтър набил всичко в тули и чакащ да стане супер богат или си нетен продавач - само тогава постовете на бетера може да те дразнят до толкова, че да обиждаш във всеки пост.
бих добавил ако успеят да го продадат на близка до тази цена - и съобразителни.
знам го блока, а без парко място там наем повече от 600-650Е(оптимистично) трудно може да му вземат
наложи го на търсената цена и ще видиш, че го продават доста скъпо..
+1
Прав си.
Лошото е, че няма втора спалня и не може да се обособи. Продават го на цената на тристаен, а той е двустаен.
бих добавил ако успеят да го продадат на близка до тази цена - и съобразителни.
знам го блока, а без парко място там наем повече от 600-650Е(оптимистично) трудно може да му вземат
наложи го на търсената цена и ще видиш, че го продават доста скъпо..
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Вие сте лъжци, нали знаете. Лъжете и после ходите и си триете старите постове, понеже забравяте какво сте фантазирали и обвинявате форума че е хакнат
Лъжите и заблудите ви нанасят вреди на глупаците като кавръка, които ви слушат. Трябва да носите гражданска и наказателна отговорност за това, да си знаете.
Купуваха, когато беше илядо евра, сега на 3000-4000 евра, купувачи - нЕма, а продавачите се оглеждат като плъхове.
Имам усещането, че форумният колега Minaiivan иска да кешира 'на дебело' и това е причината да ти е вдигнал мерника - особено след постове като цитирания.
Позицията (купувач/продавач) формира мирогледа.
ПП не си прав - подобни луди оферти като онази , която пускаш няколко пъти просто бутат хората към имоти на тъмно зелено- там цените са други. Гледат 3000Е и тичат да сключат договор на етап преди дупка даже на 1700 и викат избихме кьоравото...и се строи и се произвежда за всички мераклии да има .. после който е за лично ще си ползва и ще се радва, който е за инвестиция ще се окаже един от многото инвестирали - да те хейтят по форумите, че им пречиш на цените
Сега като сме в Шенген отпадат и летните безумни опашки в топ сезона и може да си ходи човек за дълъг уикенд без да го мисли потенциалното чакане 2-3-4ч на отиване или връщане... поне вероятността за такова падна с 90%.. ако не напълно.
Няма чакане на границата. За да не чакаш и за тол такси си купуваш една Egnatia pass, регистрираш се, захранваш си я и минаваш без да спраш през всеки тол пункт.
Кое е му е непоносимито?
В момента там е 22 градуса, а тук е като в Сибир, неслучайно не остана пукнат немец и англичанин тук. Заради гадния климат (-5 през Април, -15 зимата), всеки се изнесе.
Не може изобщо да се сравнява Гърция с България, там може да е 40 градуса 2 месеца, но вече и тук е толкова, но там нямат зима като тук. Всеки търси да му е слънчево и топло.
Конкретно за крайбрежието на северна Гърция (Кавала,Аспровалта,Солун,Халкидики) - ако си близо до морето тези 40++ градуса на практика ги няма. Около морето може да е жега, но се понася - има бриз. Има и зеленина не е само камънак както е югът, крит и тн. ( Корфу е не го броя - там е супер)
ПП за себе си съм решил ако купувам виличка да е в района Солун - Халкидики. Може и в някое 'непрестижно селце', но да е до морето. Път до там магистрала (почти 100%). Дълъг сезон. Липса на презастрояване с найсе етажни апарт-хотели и др, което е предпоставка за липса на точки на сгъстяване на мутро-чалгари. Сега като сме в Шенген отпадат и летните безумни опашки в топ сезона и може да си ходи човек за дълъг уикенд без да го мисли потенциалното чакане 2-3-4ч на отиване или връщане... поне вероятността за такова падна с 90%.. ако не напълно.
Коментар