If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Представете си как отива там някакъв и разпознава веднага кой кой е. Сцена от анимационно филмче. Вика джонката от инвестора и всеки се обръща и се чуди какъв е тоя изтървания.
Представете си как отива там някакъв и разпознава веднага кой кой е. Сцена от анимационно филмче. Вика джонката от инвестора и всеки се обръща и се чуди какъв е тоя изтървания.
каква я чекахме, каква стана?! УЖАСТТТ!!! Нооо ЗАЩО?!! Амааа... КАК ТАКА?!!!
Цените на жилищата в Канада и Нова Зеландия се очаква да спаднат със съответно около 9% и 8% за годината, най-много сред развитите икономики. В Германия очакваното понижение е с 5,5%.
от........миналата година намаляват скромно, тъй като централните банки повишиха лихвените проценти.
Колега,бутай ги в игнора от контрол панела.Няма смисъл да четеш едни и същи малоумни и нискоинтелигентни приказки.
Начи буташ всеки дето ти противоречи в игнора, бучиш кратуната у песъка и всичко е точно. (поскъпването спира) А га извадиш кратуната от песъка и погледнеш пак кольовия бенчмарк и се стреснеш, значи е време да поспамиш в темата и порутиш цените, белким некой будала реши да ти подари имота си.
Аз затова ти писах на теб, че не ми се четат повишителските им лакърдии, почнаха много да ме отегчават...
Относно рецесията в Германия щом и по националните медии почнаха все повече да говорят, значи нещата са дебели и няма да ни се размине...
Колега,бутай ги в игнора от контрол панела.Няма смисъл да четеш едни и същи малоумни и нискоинтелигентни приказки.
Коментар