IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Прав си, но там при мен нЕма за продажба, поне наоколо. Гледам има тъмни прозорци, ама никой не ги развързва. Има и една стара аристрократична къща, обезопасена и се опасявам да не я съборят. По-добре да я реставрират, но времето ще покаже. Мои познати ме изпревариха с посещение на новия планетариум. Чак през юли съм планирал да го посетя, както и спортната зала.
    Добре че взе в Бургас.От време оно Бургас си беше по добра дестинация .Особено Лазур, като бях ученик там бях хванал две гаджета от Пирдоп ,страхотни купони с шампанско правихме и голи карти .Биков ще има да гледа Бургас,на картичка

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

4~5 кинта на час и то за тоя клозет созопол???? Тия хептен са изплискали легена. Преди 5 год бях на почивка на Дюни и се наложи да ида до там, успях да паркирам и тръгнах по "крайбрежната" сергии с донове и гащи, пушек от скари, бараки до бараки, които закриваха морето - отврат, пари да ми дадат в тая цигания няма да припаря.
      Тва сигурно са някви спекулации. Миналата година на централния паркинг(една поляна с изглед към морето) и с автоматични бариери, беше 12 или 15лв на ден. Не съм сигурен, но май се води общински паркинг. Едва ли са удвоили цените.

Коментар

• Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение

Заразписали са се и са се заразвъняли на всички клиенти със средно добри доходи. На годеницата и предлагат ипотечен, на мен потребителски, на приятели и колеги също. Явно искат до последно да раздават пари.
        Нека раздават, тази златна карта, ако няма разходи за първата година, може да я взема и небрежно да я показвам случайно на дами от таргета на Евго и след първата година, да я разкарам. Ако, обаче направят тъпотията да ми вдигнат драстично лихвата по потребителския, веднага ще редуцирам оставащия ми период от 2г. и 10м. на само 10м. Въпреки, че наскоро набих добра сума в RIO.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Какво читаво бре ,тя цялата държава е погребана .той читаво ,взимаш там една гарсонера до Лорда и свиркаш
          Прав си, но там при мен нЕма за продажба, поне наоколо. Гледам има тъмни прозорци, ама никой не ги развързва. Има и една стара аристрократична къща, обезопасена и се опасявам да не я съборят. По-добре да я реставрират, но времето ще покаже. Мои познати ме изпревариха с посещение на новия планетариум. Чак през юли съм планирал да го посетя, както и спортната зала.

Коментар

• Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение

В Гърция чадърите, шезлонгите и паркинга са ти безплатни при консумация над 50 евро…
            В гръчко е по-скъпо, ама е 10 пъти по-качественно, прясно, и ти правят кефа. Повториш едно заведение, на третия ми носеха, дини, пъпеши и сладолед за малкия, викат - "тва е от нас- фрии" . Еееех тия малаки знаят как да ти бръкнат в джобчето - елегантно и с финес.

Коментар

4~5 кинта на час и то за тоя клозет созопол???? Тия хептен са изплискали легена. Преди 5 год бях на почивка на Дюни и се наложи да ида до там, успях да паркирам и тръгнах по "крайбрежната" сергии с донове и гащи, пушек от скари, бараки до бараки, които закриваха морето - отврат, пари да ми дадат в тая цигания няма да припаря.
              В Гърция чадърите, шезлонгите и паркинга са ти безплатни при консумация над 50 евро…

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Тук си прав. Паркирането и посещението на морето с автомобил става главоболие и дране. Сутринта коментираха по радиото. Безобразни цени, па да си не местиш колата, па Созопол се оляли с по 190-200 лв за десет дена, па по 4-5 лева на час, идиотщини. По ефтино е да си имаш шофьор да те метне и да дойде да те вземе после май, хахаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Само една опция имаш. Никакво вдигане на наема. Опитай да поставиш контраоферта. 125К€ с всички разходи по придобиване. Нещо от сорта. Щото не знам с брокер ли си, комисион, колко голям е апартамента и прочие.
                  Човека си има вероятно договор, кво ще вдигаш. Преди да му е изтекъл срока нищо че се сменя собствеността не е редно. В чисто психологически аспект ще се омете.
                  Напълно съм съгласен с Лева, че наем при смяна на собственик не се вдига поне за 6 месеца напред.

Коментар

• Цените на жилищата във Великобритания отчитат първия си годишен спад от 2012 г. насам

https://www.investor.bg/a/534-novini...t-2012-g-nasam

Last edited by petrg5s; 07.06.2023, 20:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение
                      Отваря ми се една възможност: апарт във Варна, готов прилично обзаведен с наемател. Наем 800лв + вероятна възможност за вдигане на наема до 900. Искат му на оферта 135К евро. Ще рече доходност по-малко от 4%. На 4ти етаж от 5 без асансьор в вмалка кооперация от 2001ва с по 2 апарта на етаж. Взех да се замислям. Принципа ми до момента е, че не съм купувал имоти с доходност по-малка от 8%, но в БГ такива вече отдавна не съм срещал, по-скоро се замислям за инвестиция в бизнес имот където обикновено доходността започва от 8%. Чудя се на калъч съм. ратко? Дюри?

Про: готово обзаведено с наемател. (няма занимавка с майстори и търсене на наематели), близо до центъра на Варна.
                      контра: без асансьор, няма гледка, паркирането е проблемно. За собствено ползване - абсурд.
                      Това в кой район и колко квадрата? Звучи ми на район генералите, където масово са такива 5 етажни без асансьор.
                      Last edited by MorskiShop; 07.06.2023, 20:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156
                        ....
                        Живееш в къща с акт 14 и не плащаш. . Макар че аз имам един сега завършващ се апартамент и платих 1,24 лв данък за половин година (половин от миналата 2022) когато го купих. Смет още нема, разбира се.
                        Last edited by RUBLA; 07.06.2023, 23:25. Причина: Спазвайте добрия тон!
                        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI
                          .
                          бонче ,много си нервна за 10% спад
                          Събирай сили,че до -50% и надолу има още доста път
                          Шоуто тепърва започва

Коментар

Да де, нали за услугата говоря от 1 месец. Салата 19 кинта, Лаврак 35, огромен строеж на главната улица, бетон, прахоляк, мизерия, само 1 паркинг зад Адмирал за 3 кинта на час. Бруталното бетониране вече дава резултати, да им е честито. Аз се учудвам, че изобщо някой идва в тоя кенеВ, на мен пари да ми дават няма да отида. Утре съм на средиземноморието.
                            Тук си прав. Паркирането и посещението на морето с автомобил става главоболие и дране. Сутринта коментираха по радиото. Безобразни цени, па да си не местиш колата, па Созопол се оляли с по 190-200 лв за десет дена, па по 4-5 лева на час, идиотщини. По ефтино е да си имаш шофьор да те метне и да дойде да те вземе после май, хахаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Не знаеш как да пуснеш кавръковата справка

Резултат от Вашето търсене на:
                              Вид имот: 2-СТАЕН,

Особености: Тухла
                              Да не се показват обяви, докладвани за проблем,

Средна цена на имотите в извадката: 132561 euro
                              Средна цена на кв.м: 1853 euro.
                              Пфу, тъкмо се зарадваха мечтателите.

Коментар

• Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение
                                Отваря ми се една възможност: апарт във Варна, готов прилично обзаведен с наемател. Наем 800лв + вероятна възможност за вдигане на наема до 900. Искат му на оферта 135К евро. Ще рече доходност по-малко от 4%. На 4ти етаж от 5 без асансьор в вмалка кооперация от 2001ва с по 2 апарта на етаж. Взех да се замислям. Принципа ми до момента е, че не съм купувал имоти с доходност по-малка от 8%, но в БГ такива вече отдавна не съм срещал, по-скоро се замислям за инвестиция в бизнес имот където обикновено доходността започва от 8%. Чудя се на калъч съм. ратко? Дюри?

Про: готово обзаведено с наемател. (няма занимавка с майстори и търсене на наематели), близо до центъра на Варна.
                                контра: без асансьор, няма гледка, паркирането е проблемно. За собствено ползване - абсурд.
                                Само една опция имаш. Никакво вдигане на наема. Опитай да поставиш контраоферта. 125К€ с всички разходи по придобиване. Нещо от сорта. Щото не знам с брокер ли си, комисион, колко голям е апартамента и прочие.
                                Човека си има вероятно договор, кво ще вдигаш. Преди да му е изтекъл срока нищо че се сменя собствеността не е редно. В чисто психологически аспект ще се омете.
                                Last edited by bulgarian lev; 07.06.2023, 19:51.

Коментар

Working...
                                X