Първоначално изпратено от Kris_
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнениет
Ох завалията, закършил си я. Тук с моите съседи сме си като семейство. Адвокат от Варна, доктор от Плевен, БТВ зведа от София. Като гаджета сме, седнем ли на масата не могат да ни разделят. Повярвай ми, няма нищо по-хубаво от задружни и сговорни съседи.
А аз станах май Пловдивското Бургазлийче от Плевен. Аааахахаха. Но и Софиянчето, и ти сте незаменими. Там ще посрещаме и Луната, и Изгрева. С музика.
Не Лили...по-добре БТР да забият Невидими стени и Моята сила. Ще обърнем лодките на рибарите като отперем Саксън и АС ДС.
https://youtu.be/iSyvAqvbylYLast edited by bulgarian lev; 07.06.2023, 23:19.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Да, ако си бях закрил моята щеше да ми падне кредитния рейтинг, а тогава това не го знаех, защото не се бях интересувал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
Мога ли да попитам в коя сфера работите?Last edited by gbikov; 07.06.2023, 22:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Не му се връзвам на арменеца, особено като разбрах, че той е човек на мама и тати. На негово име има само ЗЗ в района откъдето са му наредили да си вземе жена. Голям ментор се прави, но съм сигурен, че от семейството му заповядват и кои акции има право да закупи. Към този народ аз съм бил състрадателен, до април 21г., когато си купих апарт в сграда в Бургас с преобладаващи арменци. Е, няма такива мерзавци. Азерите са си прави да ги правят на кайма, изключително нагли и арогантни!
Ох завалията, закършил си я. Тук с моите съседи сме си като семейство. Адвокат от Варна, доктор от Плевен, БТВ зведа от София. Като гаджета сме, седнем ли на масата не могат да ни разделят. Повярвай ми, няма нищо по-хубаво от задружни и сговорни съседи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
Важното е, че трупаш добро кредитни досие. Мацките, където се впечатляват от златни карти и коли на лизинг не ми ги хвали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение
Лордиевич, кефи се на живота и остави фауната да се радва новите лихви. Гледай си каката, кефи се морския живот и се забавлявай. На мен ми трябваха 3 години да се установя в БГ, сега заплатата ми е по-голяма отколкото получавах в чужбина, каката е с 10 години по-млада от мен и берджовата Нинка в сравнение с нея е бледо подобие на жена. Децата ми ще идват в БГ и ще стоят тук около година по свое собствено желание, с каката ще има да влачим 4 бройки по планините, пистите и света. Всеки ден вече отивам в офиса към 9-10 по къси . гащи и тениска и се кефя на работата с младите. Купихме им плейстейшън да си играят игри в зоната за релакс и си пия кафето докато ги гледам как играят настървено. Заобичах си Варна и предполагам, че и ти в Бургас няма да останеш по-назад. И не се връзвай на приказките на мамин бержо за кой от каква черга бил, че тоя умник все още обитава голямата деЦка с която мама и тати са го уредили. Дори ми се струва, че и Нинка пак те са му я уредили от някое приятелско семейство.
Коментар
-
Нека раздават, тази златна карта, ако няма разходи за първата година, може да я взема и небрежно да я показвам случайно на дами от таргета на Евго и след първата година, да я разкарам. Ако, обаче направят тъпотията да ми вдигнат драстично лихвата по потребителския, веднага ще редуцирам оставащия ми период от 2г. и 10м. на само 10м. Въпреки, че наскоро набих добра сума в RIO.Last edited by MorskiShop; 07.06.2023, 22:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ее лордче, къде си се набил
Коментар
-
Не му се връзвам на арменеца, особено като разбрах, че той е човек на мама и тати. На негово име има само ЗЗ в района откъдето са му наредили да си вземе жена. Голям ментор се прави, но съм сигурен, че от семейството му заповядват и кои акции има право да закупи. Към този народ аз съм бил състрадателен, до април 21г., когато си купих апарт в сграда в Бургас с преобладаващи арменци. Е, няма такива мерзавци. Азерите са си прави да ги правят на кайма, изключително нагли и арогантни!препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение
Лордиевич, кефи се на живота и остави фауната да се радва новите лихви. Гледай си каката, кефи се морския живот и се забавлявай. На мен ми трябваха 3 години да се установя в БГ, сега заплатата ми е по-голяма отколкото получавах в чужбина, каката е с 10 години по-млада от мен и берджовата Нинка в сравнение с нея е бледо подобие на жена. Децата ми ще идват в БГ и ще стоят тук около година по свое собствено желание, с каката ще има да влачим 4 бройки по планините, пистите и света. Всеки ден вече отивам в офиса към 9-10 по къси . гащи и тениска и се кефя на работата с младите. Купихме им плейстейшън да си играят игри в зоната за релакс и си пия кафето докато ги гледам как играят настървено. Заобичах си Варна и предполагам, че и ти в Бургас няма да останеш по-назад. И не се връзвай на приказките на мамин бержо за кой от каква черга бил, че тоя умник все още обитава голямата деЦка с която мама и тати са го уредили. Дори ми се струва, че и Нинка пак те са му я уредили от някое приятелско семейство.
Коментар
-
Прав си, но там при мен нЕма за продажба, поне наоколо. Гледам има тъмни прозорци, ама никой не ги развързва. Има и една стара аристрократична къща, обезопасена и се опасявам да не я съборят. По-добре да я реставрират, но времето ще покаже. Мои познати ме изпревариха с посещение на новия планетариум. Чак през юли съм планирал да го посетя, както и спортната зала.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ти си си девствен, спор нема. Живееш в къща с акт 14 и не плащаш. Кога па теб те е боляло отзад.. Макар че аз имам един сега завършващ се апартамент и платих 1,24 лв данък за половин година (половин от миналата 2022) когато го купих. Толкова и за жена ми. Смет още нема, разбира се.
Коментар
-
Прав си, но там при мен нЕма за продажба, поне наоколо. Гледам има тъмни прозорци, ама никой не ги развързва. Има и една стара аристрократична къща, обезопасена и се опасявам да не я съборят. По-добре да я реставрират, но времето ще покаже. Мои познати ме изпревариха с посещение на новия планетариум. Чак през юли съм планирал да го посетя, както и спортната зала..Биков ще има да гледа Бургас,на картичка
Коментар
Коментар