Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Спада тепърва започва. Мъртвилото в интереса за покупка се засилва с всеки изминал ден.Отделно една след друга банките почнаха да влизат в кампании за депозити .До 6 месеца ще има депозити лихви над 3% за 12 месеца .
Явно са дали целия списък с ЕГН-та на разни студентчета, които да ги прозвъняват и да пробутват това приложение. Много ми мирише на пирамида.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеБрокери отчитат 30% спад на запитванията за покупка на жилище в София
https://www.investor.bg/a/113-analiz...ishte-v-sofiya
Коментар
-
Брокери отчитат 30% спад на запитванията за покупка на жилище в София
https://www.investor.bg/a/113-analiz...ishte-v-sofiya
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Кои са те? Възрожденците от Израждането ли?
Калинките кои са? Не знам за парламента летвата за калинка трябва да е по-висока. Примерно тарторите.
Не спец по калинки де, помагай!
Иначе да, възрожденци са ми "любимци"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Най-противни са ми калинките летящи на изток!
Калинките кои са? Не знам за парламента летвата за калинка трябва да е по-висока. Примерно тарторите.
Не съм спец по калинки де, помагай!Last edited by Kris_; 12.06.2023, 22:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнениеАре кажи я, интересно ми е. Успех с начинанията и внимавай с констенурките нинджа да не те гледаме по телевизията някога.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнениеМожеш поне да кажеш коя ти е любимата калинка в парламента. Все се дърпаш и не щеп да споделиш.
Коментар
-
Защо така бягаш по тъча, дай поне веднъж да сме на едно мнение?
за имотиту за сега се разминавамепрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнениеСтрашни лафове... Цените на новите автомобили ще паднат точно както цените на новите имотиИска ни се, ще чекаме, ще се плюнчиме... па белким ни огрее.
Инфлацията не прощава никъде. Преди 10 години нов Голф от производителя беше 15-20 хил. евро -- сега е двоен. По същия начин вижте и премиум марките. Че то вече средна бира Е класа с 4-цилиндрова косачка и някоя друга екстра.... с ддс-то отива на 100 хиляди евра нова. А допреди Ковид за тези пари се купуваше най-върховото AMG E63. По-евтино няма да става, по-здраво бачкане и вдигане на дохода е единственият изход.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ще има, тук съм съгласен,
но не ми се влиза в дискусия,
защо няма д аима подобен спад при имотиту
Коментар
-
Скоро очаквай спад на цените на новите автомобили!
но не ми се влиза в дискусия,
защо няма да има подобен спад при имотитуLast edited by ratten; 12.06.2023, 22:04.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнениеТрайко, като каква калинка ти предлагат да се цаниш? Ти не си за костенурките нинджа!
Коментар
Коментар