If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Свободен форум е. Ако не спрете с това, ще влезна първо да напиша нещо от КонанВарварина и ще си ударя навсякъде по един лайк, а после и от ВълчоМечков - двоен лайк. По този начин аз ще се откроявам, а вие ще сте сложени на място. Аман, значи.
И от мое име влез, съвсем да опустошиш вярата в справедливостта. Ми няма такава а пустите му имоти.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Вижда се докъде е дръпнал балона и колко е бил предишния, и как се е бил спаднал леко, а през 2008 г. имотния е бил в пъти по-голям за разлика от сегашния, който в момента е малко над цени отпреди 15 години. Вижда се и колко ще е следващия балон, а напечатаното е в пъти повече за десетилетия назад, че даже век.
Свободен форум е. Ако не спрете с това, ще влезна първо да напиша нещо от КонанВарварина и ще си ударя навсякъде по един лайк, а после и от ВълчоМечков - двоен лайк. По този начин аз ще се откроявам, а вие ще сте сложени на място. Аман, значи.
Това изцяло се отнася за двама, трима повишители. При тях на тримесечие никовете са нови. И те с модераторите се оправдават.
На Берти поне му прави чест, че си стои зад ника въпреки всички грешни прогнози. Други се появяват с нови самоличности всяка година
ПС: за да съм точен, това ми е втори ник, но само защото първия падна в боя след като модераторите не разбраха чуството ми за хумор
Умишлено е почти същия като стария (само словореда е разменен).
Това изцяло се отнася за двама, трима повишители. При тях на тримесечие никовете са нови. И те с модераторите се оправдават.
цитат на твои думи: "тайминг ис евритинг" (ама явно в арменския тайминг 10 год. са само статистическа грешка) айде да не повтарям Лордиевич за гьонсуратлъка...
при жилищните имоти тайминга не е ден-месец, че може и година да проточи
докато има канари и тълпата има пара в джоба (или хубав кредит от банката) яхууто продължава без значение, че пазарът се пренасища.
точно ти като пряк участник в 'банското мяу' не може да не разбираш какво се случва с един пазар, когато се пренасити.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
На Берти поне му прави чест, че си стои зад ника въпреки всички грешни прогнози.
Други се появяват с нови самоличности всяка година
ПС: за да съм точен, това ми е втори ник, но само защото първия падна в боя след като модераторите не разбраха чуството ми за хумор
грешни или верни прогнозите са, за да се дават
аз продължавам да съм на мнение, че да се набиват кинти в жилищния пазар с цел инвестиция не е удачно на нивата след края на 2016-та и с перспективата пред развитието на обществото ни (като демография).
когато тълпата се юрне да купува цените леят и всичко е супер, но строителите не дремят, а зидат и остойностяват много добри печалби - там е добре.
инвеститорите взели 'апарти',че наемче да капе пляскат с ръце и гледат оферти продава и смятат капиталова, а наемче капе при много малка част. Другите стягат уж и се точат. В един хубав ден като се завършат 90% от тези строежи - кой ще ги обитава.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
На Берти поне му прави чест, че си стои зад ника въпреки всички грешни прогнози.
цитат на твои думи: "тайминг ис евритинг" (ама явно в арменския тайминг 10 год. са само статистическа грешка) айде да не повтарям Лордиевич за гьонсуратлъка...
Коментар