Първоначално изпратено от Traicho_80
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
https://www.thetimes.co.uk/article/f...over-267cdd2pd
For millions, the house party is finally over - The Times
преди 17 часа — The house party is over and our relationship with property is about to change. That ought to be a good thing, especially for the young.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение
Пак пояснявам каврък, дано разбереш. Английската централна банка започна да вдига лихвите първа от западния свят. И след вече 20 месеца вдигане на лихвите кеша само се обезценява и активите се вдигат или поне са в застой.
Извода е че е трябвало още по рязка реакция за да овладеят инфлацията, която е НА ПОЛОВИНА ОТ БЪЛГАРСКАТА.
Айде моля ти се направи елементарна сметка сега в БЪЛГАРИЯ колко по-отчайващо е положението с НАД ДВОЙНА инфлация и лихвата на половина и със 20 МЕСЕЦА ЗАКЪСНЕНИЕ НА ЗАТЯГАНЕТО!!!!!
България вече две години е в инфлационна спирала. От такава спирала няма измъкване в историята на човечеството без масови БАНКОВИ фалити или по-лошо. Вече и да вдигат лихвите всички са си проиграли бюджета на дълбок дефицит, и държавата и бизнеса и домакинствата. Кеша ще каже мяу и ще ти сервират една студена вода за 500 лева по меню на слънчака.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеСмяна в посоката: турската централна банка рязко вдигна лихвите !
АМА КАК ТАКА ? И ЕРДОГАНЯ ЛИ ?ХА ХА
МАЙКА ПЛАЧЕ !!
Водещата лихва в Турция се увеличава с 650 базисни точки (6.5 пункта) до 15% - първо подобно решение на централната банка от 27 месеца, съобщи Анадолската агенция.
АЦБ повиши изненадващо рязко основния лихвен процент - до 5,0%
С хода британските централни банкери се опитват да се преборят с високата инфлация
https://www.investor.bg/a/539-banki-...protsent-do-50
Извода е че е трябвало още по рязка реакция за да овладеят инфлацията, която е НА ПОЛОВИНА ОТ БЪЛГАРСКАТА.
Айде моля ти се направи елементарна сметка сега в БЪЛГАРИЯ колко по-отчайващо е положението с НАД ДВОЙНА инфлация и лихвата на половина и със 20 МЕСЕЦА ЗАКЪСНЕНИЕ НА ЗАТЯГАНЕТО!!!!!
България вече две години е в инфлационна спирала. От такава спирала няма измъкване в историята на човечеството без масови БАНКОВИ фалити или по-лошо. Вече и да вдигат лихвите всички са си проиграли бюджета на дълбок дефицит, и държавата и бизнеса и домакинствата. Кеша ще каже мяу и ще ти сервират една студена вода за 500 лева по меню на слънчака.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеСмяна в посоката: турската централна банка рязко вдигна лихвите !
МАЙКА ПЛАЧЕ !!
Водещата лихва в Турция се увеличава с 650 базисни точки (6.5 пункта) до 15% - първо подобно решение на централната банка от 27 месеца, съобщи Анадолската агенция.
С хода британските централни банкери се опитват да се преборят с високата инфлация
Коментар
-
Смяна в посоката: турската централна банка рязко вдигна лихвите !
МАЙКА ПЛАЧЕ !!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Не си мисли, че визирам единствено земеделието.То е вадило България от 2 нацинални катастрофи, но си мисля, че е изтървана работата 'на цяло' в сектора (както го и описа). За нещата както си ги описал съм съгласен с по-голямата част, но е жалко в обществото масово да битува идеята, че като видиш едни пари накуп или хубав доход/кредит и купуваш няколко апарта и ще въртиш синджирчето. Да със сигурност до един момент 'номерът ще минава', но с това бурно строителство, което с удоволствие кешира този ни порив към тухли... после какво?
То вече се и вижда като сметнеш кава доходност би имал от средно статистически апартамент за отдаване под наем в даден район.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
за един приятел питаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеЗнаеш ли, аз ще помоля модераторите да ми изтрият профила
Катастрофата идва и ще изпуснеш сейра ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И защо правиш ремонти там?
Питам приятелски?
Коментар
-
И защо правиш ремонти там?
Питам приятелски?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Да, в София от вчера. Днес пътувам към Априлци - наех си кола, утре рано се връщам и директно на Терминал 2. Няма какво да търся тук.
Питам приятелски?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Знаеш ли, аз ще помоля модераторите да ми изтрият профила и изобщо няма вече да се занимавам с този форум. Това всичкото е една пародия. Вчера си говорих с производител на зеленчуци имащ големи оранжерии, с шеф на производствен цех - хората казват, че от две-три седмици е надвиснал черен облак - тотална липса на поръчки, продукцията залежава по складовете, разни чиновничета от "новите" ходят да изнудват за пари, на митницата тотален хаос и корупция - за всичко се иска процент. Тези новите начело с Асенчо и Кирчо изпълняват поръчка тотално да съсипят каквото е останало от държавата. Съвсем скоро ще хвърлят и хора в Украйна. За Еврозона 2025 година можем тотално да забравим ( а и не виждам особена разлика). За какви имоти да говорим тогава?
В момента се води икономическа война между господарите от САЩ (и то само от определени кръгове там, не от правителството им) и останалия свят. Това не знам как никой не го е осъзнал още. Ако не успеят да съсипят Китай (а те няма как да успеят), ще пуснат нещо по-страшно от ковид-а (който беше само проба) и тогава не ми се мисли. Европа вече я съсипаха, сега сама се доунищожава. В Косово се готви нова война. И там НАТО налива масло в огъня, целта е да се отцепят още територии от Сърбия и да се създаде дестабилизация на Балканите, които после да се ползват за разполагане на натовски войски близо до Украйна. Тази икономическа война е на път да се превърне в ядрена.
Днес пътувам към Априлци да си нагледам ремонта и утре обратно - директно Терминал 2 и за по-дълго време съм аут.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Те са само по приказките и преекспонирането.
Но явно сте се уговаряли на лични за срещата няколко човека.
Ти в София ли си?
- 1 like
Коментар
Коментар