Първоначално изпратено от ratten
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
тя ще скочи не защото сме много умни да бухаме всичко в тухли, а защото сме малка и отворена икономика
това, което наблюдаваме в последните години след краха на КТБ е именно набиването на спестяванията на народонаселението в жилища - без значение, колко е зле демографията, кой ще наема и тн..
когато икономиката (около нас) върви - вървим нагоре и ние, остават спестявания и така нататък, а тръгне ли тълпата всеки гледа от другия и инвестира 'наемче да капе'. До тук добре, но идва един момент, когато се включват сериозно и ипотеките като инструмент да се изцака систематаи вече сме в този момент.
После ЕС като го налегне рецесия и спандат поръчките за предприятията подизпълнители у нас - тогава вече ще си правим равносметка тия купища тухли купени скъпо и прескъпо каква добавена стойност ще дадат на обществото и икономиката.
След като срива може да лагне 6 години вервай ми може и 10 да лагне
Точно лошата демография движи заплатите в София на горе а вие се надайте на шарени поли
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Берти тя демографската криза и якото строителство бяха факт и 2017-та а цените направиха дубъл защото и заплатите направиха дубъл
Тоест пазара в БГ най много се води от заплатите ако заплатите в София продължат да растът и цените ще растът къде с повече къде с по малко
От 6 години ви го разправям че докато не скочи безработицата трайно срив няма да има вие пак старата песен си пеете
това, което наблюдаваме в последните години след краха на КТБ е именно набиването на спестяванията на народонаселението в жилища - без значение, колко е зле демографията, кой ще наема и тн..
когато икономиката (около нас) върви - вървим нагоре и ние, остават спестявания и така нататък, а тръгне ли тълпата всеки гледа от другия и инвестира 'наемче да капе'. До тук добре, но идва един момент, когато се включват сериозно и ипотеките като инструмент да се изцака систематаи вече сме в този момент.
После ЕС като го налегне рецесия и спандат поръчките за предприятията подизпълнители у нас - тогава вече ще си правим равносметка тия купища тухли купени скъпо и прескъпо каква добавена стойност ще дадат на обществото и икономиката.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеhttps://www.imot.bg/9jtuv7
Спада свърши, посоката е пак нагоре, този път по-стръмна и по-дълго. 2039-2049-2059-2069
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеХахахахахахахахахахахахахаааааа, аз се чудя що така са се разбесняли смъквачите-оплаКВАЧКИ, а то защо било:
https://www.pariteni.bg/novini/kredi...e-u-nas-246792
- 1 like
Коментар
-
Хахахахахахахахахахахахахаааааа, аз се чудя що така са се разбесняли смъквачите-оплаКВАЧКИ, а то защо било:
https://www.pariteni.bg/novini/kredi...e-u-nas-246792
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Е,до вчера едни локуми разпъвахте,сега пък не сте искали
И защо тогава не се включвате с понижителска тематика в темата,а квичите като ощипани девойки даже и на лека критика?
- 1 like
Коментар
-
https://www.imot.bg/9jtuv7
Спада свърши, посоката е пак нагоре, този път по-стръмна и по-дълго. 2039-2049-2059-2069Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Инвестицията ще бъде за над 100 милиона ,от Израел /ако стане де/- Другата седмица съм на среща в Шалом в София
вземи и купчо, че ти ще оплескаш работатапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ти нито имаш пари нито си в пазара. Може да те интересува само и единствено като зрител. Game Over.
Колко пъти да ти обясня че има инвеститори ,ама да ти кажа все тая ,някой друг ще намаже
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ще сАдите ли нещо с берти?
там е малко камънак, не знам дали става за хоби земеделие/- Другата седмица съм на среща в Шалом в София
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ами тогава излиза, че сега е моментът да купиш смело с много ипотека
действай
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Замръзнат е сложно казано . Броят сделки спрямо жилищният фонд все още е пъти по-голям от този в милионните градове по света и особено в Европа. По спомен например в Прага имаше едва по няколко хиляди сделки на година.
Ще се стигне до момент , че все по-малко хора ще имат зор да продават, а пък купувачите особено с повишаване на лихвите не дори да искат не могат масово да плащат на тези нива....
В същото време строителите ще спрат строежите - нещо което вече се видя от статистиката....
И става патова ситуация с намаляващи сделки....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не ме интересува сградата на банксия ако има такава ,искам земята ,по скоро инвеститора
там е малко камънак, не знам дали става за хоби земеделие
препоръка е
Коментар
Коментар