Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Айде пак отбой, както винаги. Бас държа, че немаш кинти и за домати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Пълни глупости. НИКОГА не съм твърдял че съм богат.. Имам достатъчно за мен и близките ми и забележи НЕ ИСКАМ да съм богат. Богатството води до проблеми и неспокоен живот
Явно страдаш от некакви комплекси, че някой може да е по-богат от теб....личи ти от всяка бележка , баварец и не знам си какво. Бъди сигурен, че все някой има повече от теб ама твоето си е за теб, ана по-богатият за него....Нямата допирни точки , така и на мен хич ама хич не ми дреме кой е оп-богат или не от мен...за него си е....
Бетерчо за да покажеш домата и намериш в приказка копаеш все повече дъното.....:-) Не се напрягай ето аз без бой и данъчна ти признавам, че си по-богат от мен :-)Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Щото всичките в тая тема се биете в гърдите, а като опре ножа до кокала "ама аз не бях".
Ако всичко е, както казвате нищо не пречи да го докажете щото другото са само празни приказки.
Никой в темата не му е работа колко и какво имам. Така че проявете малко реципрочност и нормалност и ме копирайте - не съм питал никой какво и колко има .... То си е за него и не ме интересува....
- 1 like
Коментар
-
Пълни глупости. НИКОГА не съм твърдял че съм богат.. Имам достатъчно за мен и близките ми и забележи НЕ ИСКАМ да съм богат. Богатството води до проблеми и неспокоен живот
Явно страдаш от некакви комплекси, че някой може да е по-богат от теб....личи ти от всяка бележка , баварец и не знам си какво. Бъди сигурен, че все някой има повече от теб ама твоето си е за теб, ана по-богатият за него....Нямата допирни точки , така и на мен хич ама хич не ми дреме кой е оп-богат или не от мен...за него си е....
Бетерчо за да покажеш домата и намериш в приказка копаеш все повече дъното.....:-) Не се напрягай ето аз без бой и данъчна ти признавам, че си по-богат от мен :-)
Коментар
-
Тогава фащай мотиката, брокеразино.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Нали твърдиш че си богат а ние нямаме пари за домати. Е хайде да те видим. Нека Радев като вещо лице да каже кой какво има/няма.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да. Данъчния Бетерчо. Трябва да му се отчетем.
Коментар
-
Нали твърдиш че си богат а ние нямаме пари за домати. Е хайде да те видим.
Бетерчо за да покажеш домата и намериш в приказка копаеш все повече дъното.....:-) Не се напрягай ето аз без бой и данъчна ти признавам, че си по-богат от мен :-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не можех да го напиша по-добре.....Но на Бетерчо това не му е за първи път.....
Коментар
-
Защо да ти показват каквото и да било лично ?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Защо да ти показват каквото и да било лично ?
Ако всичко е, както казвате нищо не пречи да го докажете щото другото са само празни приказки.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Бетерчо е топ в сравненуе с Дебнещия. Разкара Московска, грабна акциите от чекмеджето които случайно намери и...смени ника.
Коментар
-
Не можех да го напиша по-добре.....Но на Бетерчо това не му е за първи път.....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Защо да ти показват каквото и да било лично ?
Коментар
Коментар