Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
4 метра? Я снимай. Снимай и цените в ресторантите, снимай хотела дет твърдиш, че ще те хРани за 200 кинта. Интересно ми е.
Цените в ресторантите ще ги видя довечера.
Снимки нямам намерение да правя.
Само не разбрах по какъв начин цените в хотела, ресторантите и разположението на чадърите на плажа правят почиващите селяци?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Чадърите са на 4 метра разстояние един от друг. На колко трябва да са,та да не лежат под тях селяци?
Не съм обиколил навсякъде, но на улиците в близост до хотела няма сергии. Има магазинчета, в които се продават различни стоки.Включително гащи и чехли.Това нещо лошо ли е?Даже купих един пояс от подобен магазин за детето.
А и дори действително да бяха наблъскани като сардели по какъв начин това прави почиващите селяци?
Все си мисля,че по поведението на един човек може да се определи дали е селяк или не.
Коментар
-
Предполагам са същите, като ония от Мазу, дет плющят пържоли на обяд.
Снимай плажа да видим, как са ви наредили кат копърки в собствен сос. Снимай и претъпканите улици със сергии наредили гащи и чехли.
Не съм обиколил навсякъде, но на улиците в близост до хотела няма сергии. Има магазинчета, в които се продават различни стоки.Включително гащи и чехли.Това нещо лошо ли е?Даже купих един пояс от подобен магазин за детето.
А и дори действително да бяха наблъскани като сардели по какъв начин това прави почиващите селяци?
Все си мисля,че по поведението на един човек може да се определи дали е селяк или не.Last edited by mirodes; 19.07.2023, 19:27.
Коментар
-
Кат гледам само с една нЕма да стане.Last edited by bulgarian lev; 19.07.2023, 19:26.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеСнимай плажа да видим, как са ви наредили кат копърки в собствен сос.
Коментар
-
Ами щом определяш хората, които почиват в Несебър като селяци,значи си аристократ.
Специално се оглеждам на плажа, за да видя някой с просташко поведение или хора, които си хвърлят боклуците на плажа,дънят чалга, разгънали торбите с храна от магазина, ама такива не виждам.
Снимай плажа да видим, как са ви наредили кат копърки в собствен сос. Снимай и претъпканите улици със сергии наредили гащи и чехли.Last edited by better; 19.07.2023, 19:10.
- 3 Харесвания
Коментар
-
За да искаш да ти е чистичко, относително широчко, и да не те е страх, че ще те натровят трябва да си аристократ ли?
Специално се оглеждам на плажа, за да видя някой с просташко поведение или хора, които си хвърлят боклуците на плажа,дънят чалга, разгънали торбите с храна от магазина, ама такива не виждам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеСупер, къде? Някоя хижичка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеhttps://trud.bg/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D...5%D1%82%D0%B0/
Ето една новина ,която ще потресе националните нихилисти.
Българският паспорт на 13-о място в света по безвизов достъп.Заедно с този на Монако.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Бе падат цените, това е. Забравих да кача една обвва от 4000€ метъра и ето резултата.
Коментар
-
Е не може всички да са аристократи като теб .Мен идеално ме устройва. Както и хиляди други-българи и чужденци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Кога се настани в хотела,кога реши да ни информираш за пристигането ти
Края на юли остава и да няма хора и то баш там, Несебър,Сл.Бряг,Св.Влас
Приятно пържене,аз се качвам утре на 1500м щото съм по-прост
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Колкото на Слънчака им наливат оригинален алкохол престоял в дъбови бъчви поне 10год ,а не някви бъркочи, смесени от Бай Иван Ракиджията в близкото село ,толкова и това месо е черен Ангъс, а не 20 годишно ирландско
Контрола в БГ е буквално нулев.Във всяка една област !
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
В менюто кръчмарите, като набедения по- горе "Шеф", могат да си запишат, каквото искат, че е от черен Ангъс месото или от каквото и да е. В момента в който, влезе една нормална проверка ще установи, че черния Ангъс е всъщност нашенско черно говедо, което е било закупено за 20 лв/кг. Нито един кръчмарин, пък бил той и най-големия "шеф" няма да закупи просто така месо за 200лв/кг, просто защото месото е малотраен продукт и такъв тип продукти се закупуват само с предварителна поръчка.
Копирах го от фейса 1000% точен коментар не само за там за всички заведения.
Ядеш ориз с манатарка само че вътре има прах с вкус на манатарки и малко пачи крак за маскарад
просто, гладните роми са си поръчали 14х100 гр рибай, е има си надценка,
нормален човек поръчва порция от 200-250 грама, месото щеше да излезе 70-80 лв.
Някой хитър византиец е скалъпил тоя случай, точно преди сезона ....
Last edited by X_Y; 19.07.2023, 18:19.
Коментар
Коментар