Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Жив и здрав моят портфейл за спекулации е на половината на твоя, за имотите няма да коментирам да не ти развалям настроението
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Демек на демо.Иначе аз имам портфейл които в по курсовете в момента е около 70К еуро. И 80 декара ЗЗ в северозапада.Дребен инвеститор съм ,не като форумните мелеонеро с по над 1000кв.м РЗП.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеЕвтини заеми ускоряват възстановяването на жилищния пазар в Полша - Investor.bg
Ускорение, ускорение, ускорение... Време е и в БГ правителството да започне да предлага субсидирани ипотечни кредити на младите семейства.
/ТОВА ВИЦ ЛИ Е ?/
Коментар
-
Не е тайна но не мисля да го споделям ако не кажеш ти с какъв обем играеш - иначе съм го писал в NYSE темата, ако ти се рови ще го намериш
Не е нищо особено правя го за удоволствие
- 1 like
Коментар
-
Евтини заеми ускоряват възстановяването на жилищния пазар в Полша - Investor.bg
Ускорение, ускорение, ускорение... Време е и в БГ правителството да започне да предлага субсидирани ипотечни кредити на младите семейства.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тук пост фактум всички са купили на историческо дъно и са продали на връх
никого не можеш да изненадашLast edited by nradev1111; 25.07.2023, 12:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Много,много ,колко да са много?
Германеца е човек свикнал на ред/диспциплина и законност.Няма никакъв шанс да дойдат в БГ ! Ама абсолютно никакъв
https://www.google.com/amp/s/m.dnes....ata.381646/amp
Коментар
-
Най-безопасният избор за Фед е нова лихвена пауза - Investor.bg
Амааа... КАК ТАКА?! Нали инфлация уж щяхме да борим? Мдааа... цените на имотите пак ще продънят нови върхове...
На понижителите им остана едничката тема само за ядрена катастрофа, белким паднат тия пусти цени, жалко, че с темата по повишаването на лихвите не се получи нищо. Тюх язък...Last edited by bulgarian lev; 25.07.2023, 12:01.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Я ги питай колко им излиза строежа. Ей така информативно.
2 x 160 и тя там някъде - ама още е на тухли вътре, само отвън е готова.
Това са хубавите къщи, дет ми харесват и хубаво строени без видими компромиси. Останалото са сглобяеми или обори на 1 етажНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Амммма как така нали трябваше да паднат на 1400е та да можели да купят само с 40% процента по скъпо от колкото ако го бяха направили 2017-та
Тамън бяха преглътнали тия 40% и ти им сервираш още една порция от горчивите жабешки бутчетаLast edited by bulgarian lev; 25.07.2023, 11:52.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеЦените отново поеха пътя нагоре към нива през септември-октомври 2000.
[ATTACH=CONFIG]n4095086[/ATTACH]
Тамън бяха преглътнали тия 40% и ти им сервираш още една порция от горчивите жабешки бутчета
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Живея в Бавария (провинция на Германия) в момента може да се купи апартамент с мин 30% по евтино от преди 1 г.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар