Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Сега сме Август ,от Септември game over за БГ
Между другото, поредният мит беше разбит. Определени потребители поддържаха тезата, че веднага след парламентарните избори ще има покачване на лихвите по кредитите. Не само, че не виждаме покачване, но наблюдаваме сериозен спад на лихвените проценти по новоотпуснатите заеми.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнениеПоголовен срив на лихвените проценти по новоотпуснатите кредити:
Ипотечни кредити в BGN:
Година/Месец: Лихвен процент: 2023.05 2.60% 2023.06 2.57% (-0.03%)
Ипотечни кредити в EUR:
Година/Месец: Лихвен процент: 2023.05 3.70% 2023.06 3.56% (-0.14%)
Потребителски кредити в BGN:
Година/Месец: Лихвен процент: 2023.05 8.66% 2023.06 8.19% (-0.47%)
Коментар
-
Поголовен срив на лихвените проценти по новоотпуснатите кредити:
Ипотечни кредити в BGN:
Година/Месец: Лихвен процент: 2023.05 2.60% 2023.06 2.57% (-0.03%)
Ипотечни кредити в EUR:
Година/Месец: Лихвен процент: 2023.05 3.70% 2023.06 3.56% (-0.14%)
Потребителски кредити в BGN:
Година/Месец: Лихвен процент: 2023.05 8.66% 2023.06 8.19% (-0.47%)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ThePawnbroker Разгледай мнениеДнес имах интересен казус : Имам търговски обект в квартал на София, от западните квартали, с доста роми наблизо. Един от обектите на фирмите ми е това. Плащам си 1200лв на месец наем(40кв.м). Идва хазяина и вика "искаш ли да го купиш" ... ей тъй изневиделица. И аз ... не ща да си развалям рахата викам " Ми защо не, колко " . Той почва да усуква "провери си ".... Гледам аз в нета, викам специалисти от една от големите агенции, познати. Туй дето видях беше 120К евро. Брокерите викат 120-130,но по-скоро 120К. И казвам аз на хазяина 120К,макар, че не ми се дават хич, щото така си ми е добре и той вика "Ооо много си далеч от истината " с жена ми гледахме поне 200К ! Шах с пешката ! Едно време в учебника пишеше, че търговски имот струва 7г наем, а това излиза към 30години. Ама аз и да съм жив, ще имам сигурно Алцхаймер след 30г. все пак бях в армията през "световното САЩ 94та".... После се позамислих и огледах... ама то в района за 1000лв-1500лв наем на месец бол обекти под наем, че и по хубави от моя и по-големи... Иначе "Слава на бога", кеша го имам, ама що пък да набивам 200К евро в нещо, дето наема му е 600евро на месец, като мога и го правя, да въртя парите със завидна за този форум доходност. Вие как бихте постъпили на мое място ? Аз още не съм изсипал студената кофа вода върху хазяина.
Инак това със 7 годишния наем и търговския обект го забрави. И моите учебници от преди 5 години само са за боклука.Last edited by bulgarian lev; 01.08.2023, 20:51.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Абе историята знае всякакви случаи
Утре ще го купи някой друг и ще го изгони от разработен обект
Щом му върви бизнеса и е доволен тегли кредит и с парите за наема си плаща вноските по кредита- бая се е поизхвърлил собственика. Не е ясно точно къде и какво е, но по 200к вървят такива с двойна квадратура. Иначе и аз съм бил свидетел от 1во лице как заради лакомията на собственик, фалира бизнеса на наемателя. В крайна сметка и помещението остава празно и една камара пари инвестирана, заминава на вятъра.
- 1 like
Коментар
-
Абе историята знае всякакви случаи
Щом му върви бизнеса и е доволен тегли кредит и с парите за наема си плаща вноските по кредитаLast edited by bulgarian lev; 01.08.2023, 20:53.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Объркал е малко сметките човека, ама поне е на прав път. Щом му върви бизнеса, няма смисъл да затваря парите в помещението. Нека реинвестира и да го развива, пък после ще дойде време и за покупките.
Щом му върви бизнеса и е доволен тегли кредит и с парите за наема си плаща вноските по кредита
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
https://www.cnn.com/2023/06/11/europ...ntl/index.html
Не знам за Ганьо ама всеки трети млад мъж в Германия смята ,че насилието над жени е приемливо.
Същевременно за една година в Германия е имало 115 хиляди случаи на домашно насилие. Повечето естествено над жени.
Ти естествено не си чул за тия 115 хиляди бити жени,ама знаеш за случая в Стара Загора, щото немските медии не запълват 90 процента от емисиите си с криминална хроника.
Коментар
-
7 годишни наема май алцхаймера е подранил
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ThePawnbroker Разгледай мнениеДнес имах интересен казус : Имам търговски обект в квартал на София, от западните квартали, с доста роми наблизо. Един от обектите на фирмите ми е това. Плащам си 1200лв на месец наем(40кв.м). Идва хазяина и вика "искаш ли да го купиш" ... ей тъй изневиделица. И аз ... не ща да си развалям рахата викам " Ми защо не, колко " . Той почва да усуква "провери си ".... Гледам аз в нета, викам специалисти от една от големите агенции, познати. Туй дето видях беше 120К евро. Брокерите викат 120-130,но по-скоро 120К. И казвам аз на хазяина 120К,макар, че не ми се дават хич, щото така си ми е добре и той вика "Ооо много си далеч от истината " с жена ми гледахме поне 200К ! Шах с пешката ! Едно време в учебника пишеше, че търговски имот струва 7г наем, а това излиза към 30години. Ама аз и да съм жив, ще имам сигурно Алцхаймер след 30г. все пак бях в армията през "световното САЩ 94та".... После се позамислих и огледах... ама то в района за 1000лв-1500лв наем на месец бол обекти под наем, че и по хубави от моя и по-големи... Иначе "Слава на бога", кеша го имам, ама що пък да набивам 200К евро в нещо, дето наема му е 600евро на месец, като мога и го правя, да въртя парите със завидна за този форум доходност. Вие как бихте постъпили на мое място ? Аз още не съм изсипал студената кофа вода върху хазяина.
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ThePawnbroker Разгледай мнениеДнес имах интересен казус : Имам търговски обект в квартал на София, от западните квартали, с доста роми наблизо. Един от обектите на фирмите ми е това. Плащам си 1200лв на месец наем(40кв.м). Идва хазяина и вика "искаш ли да го купиш" ... ей тъй изневиделица. И аз ... не ща да си развалям рахата викам " Ми защо не, колко " . Той почва да усуква "провери си ".... Гледам аз в нета, викам специалисти от една от големите агенции, познати. Туй дето видях беше 120К евро. Брокерите викат 120-130,но по-скоро 120К. И казвам аз на хазяина 120К,макар, че не ми се дават хич, щото така си ми е добре и той вика "Ооо много си далеч от истината " с жена ми гледахме поне 200К ! Шах с пешката ! Едно време в учебника пишеше, че търговски имот струва 7г наем, а това излиза към 30години. Ама аз и да съм жив, ще имам сигурно Алцхаймер след 30г. все пак бях в армията през "световното САЩ 94та".... После се позамислих и огледах... ама то в района за 1000лв-1500лв наем на месец бол обекти под наем, че и по хубави от моя и по-големи... Иначе "Слава на бога", кеша го имам, ама що пък да набивам 200К евро в нещо, дето наема му е 600евро на месец, като мога и го правя, да въртя парите със завидна за този форум доходност. Вие как бихте постъпили на мое място ? Аз още не съм изсипал студената кофа вода върху хазяина.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Днес имах интересен казус : Имам търговски обект в квартал на София, от западните квартали, с доста роми наблизо. Един от обектите на фирмите ми е това. Плащам си 1200лв на месец наем(40кв.м). Идва хазяина и вика "искаш ли да го купиш" ... ей тъй изневиделица. И аз ... не ща да си развалям рахата викам " Ми защо не, колко " . Той почва да усуква "провери си ".... Гледам аз в нета, викам специалисти от една от големите агенции, познати. Туй дето видях беше 120К евро. Брокерите викат 120-130,но по-скоро 120К. И казвам аз на хазяина 120К,макар, че не ми се дават хич, щото така си ми е добре и той вика "Ооо много си далеч от истината " с жена ми гледахме поне 200К ! Шах с пешката ! Едно време в учебника пишеше, че търговски имот струва 7г наем, а това излиза към 30години. Ама аз и да съм жив, ще имам сигурно Алцхаймер след 30г. все пак бях в армията през "световното САЩ 94та".... После се позамислих и огледах... ама то в района за 1000лв-1500лв наем на месец бол обекти под наем, че и по хубави от моя и по-големи... Иначе "Слава на бога", кеша го имам, ама що пък да набивам 200К евро в нещо, дето наема му е 600евро на месец, като мога и го правя, да въртя парите със завидна за този форум доходност. Вие как бихте постъпили на мое място ? Аз още не съм изсипал студената кофа вода върху хазяина.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Да сверим с профилът на българина, живеещ в Германия. Кара 20 годишен "мерджан", купен от албанска автокъща. Заминал в началото на века уж да учи с парите на тате. Ма те свършили вече и сега е на соЦиал и на регулиран наем. Като се връща спи в деЦката при мама, мерджана паркира на тротоара, никога на платен паркинг. Взима си седмична винетка, ама иначе е капитан в чалготеката, черни етикети смуче. Псува "ганьовците", ей така докато млящи и мята салфетки. Мелеонер е, само стекове поръчва тука, ама в Мюнхенска кръчма бира пие веднъж годишно. Накрая си заминава с багажник, натъпкан с луканки, лютеница и ракия. И десет стека цигари естествено.
- 1 like
Коментар
Коментар