IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

лихви по годишни депозити в Германия...

ще кажете ама техните банки са зле, а нашите са фрашкани с пари и затова държат ниско... държат ниско, защото сме малък пазар...и да не ползвам силни думи относно споразумения и конкуренция.

вероятно ще е до време.
    Берти нещата не опират до това колко са им добре банките а до това че там има по лесни алтернативи да получиш по висока доходност без риск

Тоест там банките са принудени да дадат по висока лихва за да не им изтече капитала

В БГ тези възможности са силно ограничени и за това БГ банките не си дават зор да вдигат лихвата - Хората като Кавръков дето правят задно салто за 2-3% от горе са малко а на останалите или не им достига капацитет или не им се занимава

Ето на мен и през ум не ми минава да си заглобя парите за дори няколко месеца при положение че никога не знаеш какво ще ти изпадне

2021-ва и 2023-та ако бях казал на продавачите чакайте няколко месеца да ми дойде падажа щях да гледам мача от близо

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Това са си добри новини. Колкото повече се махнат, толкова повече намалява опасността от зелени човечета в бъдеще. Цените може и да държат в момента, но всичко зависи от броя напускащи руснаци, ако са много за кратко време, няма как да не паднат. Аз лично от нашето море не се интересувам, това би трябвало тебе да те радва.
      Радва ме. Но аз купих вече (още няколко дни и завършвам сделката), така че цените не ме интересуват. А да се махнат украинци и руснаци не е зле. Все някакви нови идват.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Всичко това звучи като оздравителен процес. Ще не ще и нашата медицина ще влезе в правия път накрая.
        Дано! Чул те Господ!

Коментар

Този ли стойностен човек:
          "Христо Панайотов
          Не знам в каква светлина го познават скърбящите, но се сещам за делото октопод. Когато разпитваха свидетеля Георгиев ( който загина малко след това ) седях през едно място от Алексей Петров в съдебната зала. Докато Георгиев обясняваше как са му заплашвали семейството и как бомбата дето са я хвърлили през прозореца за малко да убие малката му дъщеря, тоя само се хилеше и гледаше надменно. Още тогава си помислих, че тоя когато и да го поръчат, все ще е късно. По време на цялото заседание се държеше супер нагло и гледаше с насмешка всички. Даже по едно време извадиха да ядат някакъв шоколад с единия от обвиняемите до него "

Все повече и повече ме отвращаваш. Явно да си ДС чедо е неизлечима болест.
          Много жълти вестници четем май. Не знаете какво всъщност е ДС, а повтаряте като папагали чутото в жълтите медии.
          И знаеш ли, разплаках се, не бях предполагал колко много те отвращавам. От твоето одобрение зависи бъдещето ми. Какво ли трябва да направя, за да не те отвращавам толкова?

В България никога няма да се оправите, твърде прост и глупав народ сте. Жалко за това, което са създали бащите и дядовците ни, не заслужавате и грам.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

лихви по годишни депозити в Германия...

ще кажете ама техните банки са зле, а нашите са фрашкани с пари и затова държат ниско... държат ниско, защото сме малък пазар...и да не ползвам силни думи относно споразумения и конкуренция.

вероятно ще е до време.
            Не сме само ние...
            Last edited by RUBLA; 17.08.2023, 15:18. Причина: Линк към конкурентна медия.

Коментар

• лихви по годишни депозити в Германия...

вероятно ще е до време.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Руснаците продават. Мойта хазайка в Пловдив днес ми каза. Отива с партньора си в Мичурин (Царево). Продал някакъв апарт в Пловдив и ще купувал там. На семейни начала живеят, а тя е около 60-те. Браво! Дама със самочувствие, като я видях днес с една кия на 10 години как се врътка из кръстовищата, закара ме до един адрес в Пловдив. Вика, да върви и да купува, съгласна съм. Но той рекъл, не...и ти ще дойдеш. Руснаци. Но!!! Не продават без пари. Изобщо.
                Това са си добри новини. Колкото повече се махнат, толкова повече намалява опасността от зелени човечета в бъдеще. Цените може и да държат в момента, но всичко зависи от броя напускащи руснаци, ако са много за кратко време, няма как да не паднат. Аз лично от нашето море не се интересувам, това би трябвало тебе да те радва.

Коментар

Ще станем и аз, и ти в час. Още сега мога да ти кажа колко индиец и македонец останаха. С много съм и приятел. А при голяма бройка ще излезеш в междучасие да помислиш. Наистина ти редим. Засега много отиват към ЮК и други страни. Но нашите ще шарят, щото нямат избор. За 12К лева ме викат в Бургас, нето. Казвам НЕ. нямате/нямаме екип. Разбираш ли или да обяснявам дълго и професионално?
                  Те и българите вземат 5 за 4 диплома. Нищо не знаят. После се доучват, но когато им липсват знания по мултидисциплинсрен подход става кофти. Ето, навсякъде го срещам. 40 и кусур годишни, че и повече колеги не знаят какво им говоря и че диагноза се изгражда комплексно. Кова ги като пеперуди, хич не ми дреме. Езика ми е като нож. За да те уважават и да се научат че трябва да четат, а не да прибират кинти само. Даже младите пи на 27-35 сега знаят повече. Които работят и има къде да се учат. Налага им го самото място където работят. Величията по над 60-70 повечето от тях не знаят що и къде са. Били са величия когато науката и медицината е била хоп-троп. Сега е друга. Коренно друга. Нищо общо няма. Само в гъза се бърка по същия начин с ръкавица.
                  Всичко това звучи като оздравителен процес. Ще не ще и нашата медицина ще влезе в правия път накрая.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Почнах с 50к, като всички останали. И пак бяха поне 6 пъти отколкото можех да получавам в БГ. Само след 4 години бях над 100к вече.
                    Основният проблем на БГ е, че дори да имаш пари, няма за какво да ги харчиш. Срещу парите си не получаваш нищо. Навсякъде - измамници. Всички стоки и услуги - боклук. Едно заведение няма, където да не те цакат.
                    Нищо няма, което да е наред в държавата. Ето, днес убиха по показен начин един изключително стойностен човек. Продължавате да сте си в 90-те, просто едни напечатани пари започнаха да се раздават наляво-надясно и без да прозивеждате каквото и да било, раздухте цените на всичко. Нямате място нито в Шенген, нито в Еврозона, нито в ЕС даже.
                    Този ли стойностен човек:
                    "Христо Панайотов
                    Не знам в каква светлина го познават скърбящите, но се сещам за делото октопод. Когато разпитваха свидетеля Георгиев ( който загина малко след това ) седях през едно място от Алексей Петров в съдебната зала. Докато Георгиев обясняваше как са му заплашвали семейството и как бомбата дето са я хвърлили през прозореца за малко да убие малката му дъщеря, тоя само се хилеше и гледаше надменно. Още тогава си помислих, че тоя когато и да го поръчат, все ще е късно. По време на цялото заседание се държеше супер нагло и гледаше с насмешка всички. Даже по едно време извадиха да ядат някакъв шоколад с единия от обвиняемите до него "

Все повече и повече ме отвращаваш. Явно да си ДС чедо е неизлечима болест.

Коментар

Само да попитам. Ти като беше млад, не че сега си старо куче де, направо с 7 хилки ли те наеха? Абе, Джони, не се ли усещаш че баш на дедо си не моеш да разтягаш локуми. Минал съм по цялата стълбица, а такива като Кретенебах и теб са ми ясни. Но оня поне беше фрустриран още от Бг и караше море в Италия 10 дена с 500€. Ти си opposite- за теб 500€ са една вечеря. Що така бе, брат!
                      Остави ти тея работи, дай линковете за работа.

Коментар

Само да попитам. Ти като беше млад, не че сега си старо куче де, направо с 7 хилки ли те наеха? Абе, Джони, не се ли усещаш че баш на дедо си не моеш да разтягаш локуми. Минал съм по цялата стълбица, а такива като Кретенебах и теб са ми ясни. Но оня поне беше фрустриран още от Бг и караше море в Италия 10 дена с 500€. Ти си opposite- за теб 500€ са една вечеря. Що така бе, брат!
                        Почнах с 50к, като всички останали. И пак бяха поне 6 пъти отколкото можех да получавам в БГ. Само след 4 години бях над 100к вече.
                        Основният проблем на БГ е, че дори да имаш пари, няма за какво да ги харчиш. Срещу парите си не получаваш нищо. Навсякъде - измамници. Всички стоки и услуги - боклук. Едно заведение няма, където да не те цакат.
                        Нищо няма, което да е наред в държавата. Ето, днес убиха по показен начин един изключително стойностен човек. Продължавате да сте си в 90-те, просто едни напечатани пари започнаха да се раздават наляво-надясно и без да прозивеждате каквото и да било, раздухте цените на всичко. Нямате място нито в Шенген, нито в Еврозона, нито в ЕС даже.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Абе льольо, 3500 лева не стигат и да си избърша задника даже. Ако си сметна и бонусите, това ми е надницата за точно 6 часа, даже няма и пълен работен ден. Трябва да си някой абсолютно затънал полуидиот, за да работиш за български мошеници и за такива смешни пари. Никой, абсолютно никой кадърен българин не се връща да работи в БГ за постоянно, камо ли пък в село като Варна. Всичките ми колеги от университета са на добри позиции в Европа, едва ли има някой да работи за по-малко от 150к в момента.

А тук в Германия всичко е пропищяло от такива кол-центрове. 90% от случаите става въпрос за измамници, които пробутват разни ненужни абонаменти за списания, лотарии и пр. Зачестиха и криптоизмамите напоследък. Всички тези измамни схеми се въртят от евтините дестинации като БГ. Даваш му един скрипт с лъжи, които трябва да говори на хората, купувате нелегално телефонни номера и почвате да звъните и да нервите. . Такъв бизнес трябва да се забрани със закон в ЕС и не само.

Коментар

Оригиналний, 78 обяви за работа пускаме от септември. Набираме хора основно с английски, но и с арабски имам в момента двама и търся още двама, с немски и френски също търсим доста. Това само за българския ни офис. Безработица имало в БГ, верно децата се мръщят на 3500 и ходят по Европа па се върнат кат насрани и питат може ли 2ри шанс.
                            Днес един разказва как си намерил 2ра работа при приятел в пицарията му. Прибира чисти 3000+ след данъци и сега вероятно още 1000-1500 от пицарията (недекларирани разбира се)

1/2 ни офис е така, децата са между 25-35 години. Пазаруват имоти като стартиращи и въобще не четат форуми.
                            Абе льольо, 3500 лева не стигат и да си избърша задника даже. Ако си сметна и бонусите, това ми е надницата за точно 6 часа, даже няма и пълен работен ден. Трябва да си някой абсолютно затънал полуидиот, за да работиш за български мошеници и за такива смешни пари. Никой, абсолютно никой кадърен българин не се връща да работи в БГ за постоянно, камо ли пък в село като Варна. Всичките ми колеги от университета са на добри позиции в Европа, едва ли има някой да работи за по-малко от 150к в момента.

А тук в Германия всичко е пропищяло от такива кол-центрове. 90% от случаите става въпрос за измамници, които пробутват разни ненужни абонаменти за списания, лотарии и пр. Зачестиха и криптоизмамите напоследък. Всички тези измамни схеми се въртят от евтините дестинации като БГ. Даваш му един скрипт с лъжи, които трябва да говори на хората, купувате нелегално телефонни номера и почвате да звъните и да нервите. . Такъв бизнес трябва да се забрани със закон в ЕС и не само.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                              Ако Трайчо или Ники Кавръков купят имот някога, аз завинаги ще намразя този актив и никога през живота си повече няма да инвестирам в него!!
                              Няма такава опасност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Е, то лекото забавяне е с 1г.ама за понижителите, това е нищо време, тяхния живот е много по-продължителен на останалите нормални хора.
                                1 година с този ник, с другите вероятно ще станат над 5.

Но и 5 години са в рамките на статистическата грешка, това са велики икономисти - работят с размах

Накрая може да купуват за 800 евро на квадрат, ако има деноминация на еврото

Коментар

Working...
                                X