IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• джонка, втрои шанс може и да нямаш

https://sales.bcpea.org/properties/61768

гр. София, р-н Триадица, ж.к. Гоце Делчев, бл. 235,
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Ако вземат и филм да направят, могат да поканят оригиналния главен герой от темата. Направо ще стане телевизионна звезда. Обаче задължително трябва да има поддържаща роля - ментор.
      Не мога да спра да се хиля!, парка, съседния парк за децата и жената, 5те последни хиляди долара ги дал и повече не чул за този брокер, хахаха, повече от 18000 не давал, те му искали 20000. Попиках се от смях. Театрален талант. Уникален!
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Ако вземат и филм да направят, могат да поканят оригиналния главен герой от темата. Направо ще стане телевизионна звезда. Обаче задължително трябва да има поддържаща роля - ментор.
        Добра идея, но по-добре с професионални актьори.
        В главната роля следва да е Шахан Гьокбакар (от Реджеп Иведик).

Паралелно може да се направи и реалити, директно излъчване от Красна Поляна.

Коментар

• https://www.investor.bg/a/516-politi...za-ikonomikata

Казват, че хубавите неща в живота са безплатни. Това може да е вярно за разходките по плажа или пикниците в парка, но не и за парите, пише за Financial Times Шийла Беър, бивш председател на Федералната корпорация за застраховане на депозитите в САЩ и старши съветник в американския Център за финансова стабилност.
          Евтините пари може би са лоши за икономиката

По-високите лихви ще доведат до по-справедлива, по-продуктивна и по-устойчива икономика, смята Шийла Беър

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Колегата с Гео Милев баеше на кафе 2 години и повече. Казвах му. Купи. Докато се реши и избаца 200 и кусур еврака, а можеше два като мен да купи с тези пари. Колко го водихме по огледи...и Маверик му показа поне 8 жилища. Беше "турист"...огледи 2 години. Накрая купи. И сега ми благодари.
            Решителността е ключов момент. Липсата на такава също!

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Дори визуално го е докарал на Кавръка
              Last edited by два_таралежа; 13.10.2023, 08:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Аххаха, ех Кавръков едно добро свърши - да бъде муза на Китодар. Все едно е чел темата и си е изградил героя по кавръка.
                Китадоре да не четеш темата?
                Дори визуално го е докарал на Кавръка

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                  https://www.youtube.com/watch?v=qjcassnHyU8
                  някой да не вземе да се познае
                  ХАХАХАХАХА,

Нямам идея кой от темата може да се познае,

===2039===

Кольо, ти да знаеш случайно кой?

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Баси, две години огледи и накрая коптор в Левски на върха на балона...
                    От 2017та за кольо всеки ден е връх. До 2039та има още доста върхове да се покоряват.

===2039===

Засега имате да черпите, че още не сме покорили 2000 за средната цена. (засега)

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Колегата с Гео Милев баеше на кафе 2 години и повече. Казвах му. Купи. Докато се реши и избаца 200 и кусур еврака, а можеше два като мен да купи с тези пари. Колко го водихме по огледи...и Маверик му показа поне 8 жилища. Беше "турист"...огледи 2 години. Накрая купи. И сега ми благодари.
                      Баси, две години огледи и накрая коптор в Левски на върха на балона...

Коментар

https://www.youtube.com/watch?v=qjcassnHyU8
                        някой да не вземе да се познае
                        Аххаха, ех Кавръков едно добро свърши - да бъде муза на Китодар. Все едно е чел темата и си е изградил героя по кавръка.
                        Китадоре да не четеш темата?

Коментар

• Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение

И двамата знаем, че от апартамент до апартамент има бол разлика. А и който за колкото се спазари
                          Last edited by bulgarian lev; 13.10.2023, 00:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Сигурно си ходил на Герена да ти я дърпат момичетата на клуб Илиана.
                            Що не! Похвално.

Коментар

изкупихте ги тия апартаменти, бре
                              Аз се изненадах. Краси (моя приятел) даже не е доктор, поддържа мед. апаратура, вярно че има златни ръце, каквото пипне залепва - токове, инсталации, оптика и очила...всичко.. не като мен ветъра ми пречи един дюбел да завия, но като каза сина ми си купи и аз го поздравих, кво да кажа. Но хората купуват, трябва да им кажа да станат участници във форума, да внимават тези за които още не е късно и не са скочили. Кавръка и Джони са спецове, а Берти ще им поднесе объркващо инфо баш кога да купят, или пък да купят но...ако нещо изпадне. Тез хора едва ли са с толкоз свободно време де...но ще ги предупредя все пак да четат и форума. А Юлиус да каже в кой факултет е, и аз ще се пробвам да му ида на някоя лекция

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Голям майтапчия е Кито, спор няма. Обаче кой бяга от един надник за да говори глупости?
                                със сигурност не е професорчето краси
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X