If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
? бай Лор няма нито един продаден имот, ама тръгнал да ни обяснява за продажните цени на имотите в момента?! Тази тема става все по-забавна...
Това е все едно човек, който никога не е карал кола да ти обяснява за опасностите на пътния трафик...
Другите тухло-"повишители" и вие ли никога не сте продавали?!
Признайте си навреме, поне да не си губим времето да четем писанията на разни имотни фейк-гурута...
ХАХахахахаха, разбира се, че не съм продавал, но съм купувал през 2010, 2020 и 2021г. и знам, че много, много, много, много трудно да постигнеш до 10% дискаунт от офертната цена. Хахо:
Предусещат какво ги чака.
Не могат да скрият страха и паниката си,която се усеща навсякъде във въздуха,влезнеш ли в тази тема
А тея болни пациенти мястото им е е канализацията (игнора) .Не знам защо не ги пускаш там
С кой говориш петърчо? Да не си пред огледалото? Еж тия пусти цени, направиха ви сами да си говорите.
Предусещат какво ги чака.
Не могат да скрият страха и паниката си,която се усеща навсякъде във въздуха,влезнеш ли в тази тема
А тея болни пациенти мястото им е е канализацията (игнора) .Не знам защо не ги пускаш там
Днес времето е чудесно за плаж. Вчера беше фантазия. Водата кристална, 22 градува, слънцето топлеше, но не прежуряше както в летните месеци.
Само потребилеля bulgarian lev ме дразни, че наместо да си гледа кефа и да ми прави компания е седнал да отваря очите на някакви си скъсаняци-понижители.
Тънкошипкото-джендър "pwise" гледам пак е тръгнал да се прави на мъж, обиждайки сериозните хора във форума. Иначе се скътава. Що не дойде на срещата, а отворко?
Отдавна не бях писал тук, защото бях по задачи и нямах време. Гледам обаче нищо не се е променило. В отчаянието си брокерчетата определено са станали по-агресивни. Тепърва ще леете сълзи и сополи, така да знаете.. С "пазара на имоти" нещата приключиха за дълго време.
Едно време из курортите имаше цени за бъкгари и много по-високи цени за чужденци. Преди време премахнаха този двоен стандарт, но мисля, че е крайно време да бъде вуведен отново и за всичко да има две цени за българи и за миризливи гастарбайтери. Гастите е редно да плащат поне двойно за всичко, а не да идват с полети от цял свят защото нямали пари за зъболекар примерно.
Така е като се правим на големи без покритие и почваме да мислим някакви опашати лъжи. Я покажи къде съм изказал такова мнение?
Какво стана с трите пъти повече пари? Нали беше голям играч. Не е нужно нищо да казваш на всички е видно че си изнервен голтак, между другото доста ми лъхаш на кретена по тъпотия и токсичност.
Виж ми долния пост към теб, че преди часовв ме прекъснаха и не успях да го допиша. Така сме ние заетите, зяпачите на влакове имат цялото време на света за регистриране на невъзможното за тях. Кретена поне имаше речник. И цело село да клекне не можеше да му затъкне устата. Друг е въпроса че и неговия алгоритъм в житието беше отричане, псевдопоказност и отрицание като лек. Нормално. Без да съм специалист по поведенческа психология тези жълтури лъщат ясно дори за мен.
Не ти, повдигачите с прогноза от +20% в началото на 2023 трябва да си изтрият профила.
Хахаха, само снижителите си трият профилите, срамуват се от несбъдналите им прогнози. А цените са толкова кристално повишени, че идея си нямам, как снежинката е преценил, че цените са паднали спрямо 21-ва, при положение, че са се толкова покачили, че да стресират подобни перонообитатели.
Давам ти прогноза че ще има много фалити и разни мастити брокери и инвеститори на зелено ще го издухат най-много.
От 2021 всичко се е удвоило, обаче дали ще му плати някой на твоето апартаментче двойно в момента много ме съмнява а докато успееш да го разкараш ще ядеш много нерви и скрити такси.
Ти побъркан ли си да си помислиш, че някой като мен ще си продаде имот?!
Това, едва ли ще ти е голям проблем, като преди това си изтрил 3-4. Да не мислиш, че Яндокс, Ортодокс , Лаконик и прочее, са се самоубили, не просто са се прекръстили
да, много ми е зор, че някой понижител щял да си изтрие профила след 2 години въртене на латерната
то си е най-честа понижителска практика
Коментар