Първоначално изпратено от diskmanv
Разгледай мнение

Аз ако имах 100 000 евро, бих купил студио на морето на юг или край Албена и двустаен апарт в София. И тъй като парите няма да стигнат, ще взема и кредит. Обаче имам жилище и морски имот също имам, защо да купувам.
Купил съм златни инвестиционни монети за малчуганите с пари от заплата и им ги подарих. Не е хубаво да се стои в пари. Трябва диверсифициране.
Гледал съм хубави масивни вили, строени или ремонтирани през 2000 г. Тогава бях свежо парче и доста готин (чуждо мнение). От тогава мина много време и тези вили не се харесват много на клиентите, не са по нова мода и вътре е малко мутро барок, в този стил. И ако човек тогава е вложил пари за 1/2 гарсионера в ремонт и не е ползвал много вилата, също си е загуба. Знаеш много добре, че ако всички се юрнат да купуват апартаменти и да печелят от наеми, съвсем ще скапят пазара на наеми в София. Влагам пари и в реновиране на имотите, които ползваме. Мисля да купувам хубава боксспринг спалня, с ракла за багаж отдолу.

Едно време една преподавателка по английски език от старата школа от СУ казваше, че смисълът на многото пари е човек да може да пътува.
Коментар