Първоначално изпратено от ярък
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Защо пишеш дивотии не разбирам. Хората с имоти отдавна вече имаме охолен живот от наеми и това ,че на наемателите ни ще им се наложи да плащат повече и заради този данък не разбирам защо те радва. Наистина не те разбирам на теб какво ще ти помогне това ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеКъде са тея снимки с ракията от прехваления имот на лорда, че съм ги пропуснал?
Послано с вестници,мръсотия ,абе отврат.
Гнусна работа ,сериозно го казвам
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ако ще го учиш, учи го както му е реда. Щото иска с промиции ит Кауфланд да надхирти системата и да купи имот когато паднат цените. И пак няма да купи и да паднат, обясни му защо, защото няма да му хареса предложенията на пазара, а и ще купят хиляди пред него. Не е измислил топлата вода.И не само при храните. Аз наскоро доста спечелих от няколко промоции.
Не е хубаво да се нахвърляте на Карвръков, ходи на работа от 20-годишен (пише го в Linked.in) и не е мързелив.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ракията изглеждаше в оригиналната си (пластмасова) бутилка!
Ако е барем 10-годишна - това вдига цената неимоверно!
Ама само на него квадрат (където е шишето), на другите квадрати - не.Къде са тея снимки с ракията от прехваления имот на лорда, че съм ги пропуснал?
Лордов, ти този апартамент в Бургас да не го използваш като незаконен склад за безакцизен алкохол?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеЯсно, губиш си времето с неща от които нищо не разбираш
Приятно губене на време хахаха
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
То се вижда кои сте развълнуваните.Толкова сте развълнувани,че чак памперсите пълни догоре. Искате да се прикриете,но ви личи от 1000км
А на глупави въпроси не отговарям ,само ще вметна за "разбирането", понеже е доста дебилно да парадираш,че нещо "знаеш" в имотите, пък на прага на най-лошата рецесия в нашия живот, да бълнуваш увеличения на цени на имоти и на наеми.
Приятно губене на време хахаха
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеДобре, добре ,не се вълнувай толкова. Щом така си мислиш ,аз няма да споря с теб. На мен лично не ми пречиш
Не ми отговори защо толкова се вълнуваш от имотите ? Искаш да купуваш ? Наема ти е скъп ? Или просто си губиш времето с неща които не разбираш ?
А на глупави въпроси не отговарям ,само ще вметна за "разбирането", понеже е доста дебилно да парадираш,че нещо "знаеш" в имотите, пък на прага на най-лошата рецесия в нашия живот, да бълнуваш увеличения на цени на имоти и на наеми.
Коментар
-
Не,не знаеш какво е охолен живот ! Не само от наеми,изобщо ! Това искам да ти набия в празната тухоглава глава.И стига с тея виртуални хвалби пред мониторите.На живо сте пълни мишки,неколкократно съм се убеждавал.Като оня с 5 апартамента,то се оказа ,че били на брат му ,а неговия пълна кочина с ракия и вестници по пода
И демонстрираш,че хем си комплексирана,хем и нищо не разбираш от икономика.
Няма как наемите да се вдигат в сегашната ситуация ,ФЕД лихви 5.50% .ТЕ САМО ЩЕ ПАДАТ .И цените и наеми.
20% ръст прогнозирахте началото на годината,не си взехте поука.
И виждам много и страх и паникаИ с право
Не ми отговори защо толкова се вълнуваш от имотите ? Искаш да купуваш ? Наема ти е скъп ? Или просто си губиш времето с неща които не разбираш ?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение... Като оня с 5 апартамента,то се оказа ,че били на брат му ,а неговия пълна кочина с ракия и вестници по пода
Ако е барем 10-годишна - това вдига цената неимоверно!
Ама само на него квадрат (където е шишето), на другите квадрати - не.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не,не знаеш какво е охолен живот ! Не само от наеми,изобщо ! Това искам да ти набия в празната тухоглава глава.И стига с тея виртуални хвалби пред мониторите.На живо сте пълни мишки,неколкократно съм се убеждавал.Като оня с 5 апартамента,то се оказа ,че били на брат му ,а неговия пълна кочина с ракия и вестници по пода
Няма как наемите да се вдигат в сегашната ситуация ,ФЕД лихви 5.50% .ТЕ САМО ЩЕ ПАДАТ .И цените и наеми.
Имотите ще ти останат скъпи.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеОтново пишеш дивотии ! Много добре знам какво е да имаш охолен живот от наеми защото получавам такива от много години Винаги наемите са се вдигали при инфлация и промяна на данъците ,а хората ако искат могат да живеят и работят по улиците под мостовете или да си ходят на село ,но повечето не са съгласни и плащат. Това, че всичко приключвало с имотите под наем го слушам вече 30-тина години и нищо не се е променило. Колкото до оборите там не знам как се развиват нещата ,но явно ти си наясно с тях
Last edited by petrg5s; 08.11.2023, 11:45.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Дивотии ги пишат такива тухлоглави глупаци като теб.
"Охолен" живот имате само пред мониторите.Ела да видиш какво е охолен живот.Само комплексари и живеещи в мизерия се хвалят нон-стоп ,че имали "охолен" живот.А наемите няма как да се вдигат,понеже хората ще избягат заради икономическата стагнация.Наемите,както и цените ще ПАДАТ отсега нататък и то дълги години,набиите си го в празните глави най-накрая
Беше квото беше с оборите в БГ !Винаги наемите са се вдигали при инфлация и промяна на данъците ,а хората ако искат могат да живеят и работят по улиците под мостовете или да си ходят на село ,но повечето не са съгласни и плащат. Това, че всичко приключвало с имотите под наем го слушам вече 30-тина години и нищо не се е променило. Колкото до оборите там не знам как се развиват нещата ,но явно ти си наясно с тях
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеЗащо пишеш дивотии не разбирам. Хората с имоти отдавна вече имаме охолен живот от наеми и това ,че на наемателите ни ще им се наложи да плащат повече и заради този данък не разбирам защо те радва. Наистина не те разбирам на теб какво ще ти помогне това ?!
"Охолен" живот имате само пред мониторите.Ела да видиш какво е охолен живот.Само комплексари и живеещи в мизерия се хвалят нон-стоп ,че имали "охолен" живот.А наемите няма как да се вдигат,понеже хората ще избягат заради икономическата стагнация.Наемите,както и цените ще ПАДАТ отсега нататък и то дълги години,набиите си го в празните глави най-накрая
Беше квото беше с оборите в БГ !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И що през рево бре ратко?
Регни се в Binance, kucoin, kraken или bybit ( тез дават и дебитна карта) и ще платиш 1 евро за депозиране и 1 за теглене.
имаше там нещо и за нард портфейлпрепоръка е
Коментар
Коментар