IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Така ли? А, какво внушаваше тука един бетер пишман инвеститор в бити конье
    Даже извини ме, с 20% след като сметнах с точност. Ня всички имоти качихме наема с по 200-300 лв

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

хората гледат цените и всички вдигат, но не си мисли, че това ще остане дългосрочно без последствия
      първоначално се плаща, но в един момент наемателя търси друго решение - дали ще се премести, ще прекрати дейност (ако е търговец или офис някакъв) или ще търси да купи (виж бума при ипотеките) - но нещо прави...
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
        Аз пък да се похваля, че до края на месеца се местим семейството в новия апартамент. 7 месеца от сделката до края на ремонта- не е много, не е малко. Имаше изникнали проблеми, къде със строителни недомислици (все пак ново строителство), къде с майстори (извиване на ръце за пари и преправяния), но с упоритост и стоицизъм съвсем скоро режем лентата. Иначе във Варна наемите на имотите се вдигнаха с 15% за този период. Може и да се задава буря, ама може и да има още време да се порадваме на изобилието.
        Вдигнаха се, да. Вече с дневния наем на гарсониера (15 лв) можеш да купиш кутия близалки за гърло Джуниър-ангин.
        А, ако си гъзар и отдаваш 3 стаен на добро мЕсто, можеш да си позволиш, килце кашкавал (от евтиния)...

За същия пероид мин заплата се вдигна с 15%.

Коментар

Аз пък да се похваля, че до края на месеца се местим семейството в новия апартамент. 7 месеца от сделката до края на ремонта- не е много, не е малко. Имаше изникнали проблеми, къде със строителни недомислици (все пак ново строителство), къде с майстори (извиване на ръце за пари и преправяния), но с упоритост и стоицизъм съвсем скоро режем лентата. Иначе във Варна наемите на имотите се вдигнаха с 15% за този период. Може и да се задава буря, ама може и да има още време да се порадваме на изобилието.

Коментар

Поздравления - 7 месеца при този график на всякакви майстори и мебелисти - въобще не е бавно.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Браво!

Коментар

• Аз пък да се похваля, че до края на месеца се местим семейството в новия апартамент. 7 месеца от сделката до края на ремонта- не е много, не е малко. Имаше изникнали проблеми, къде със строителни недомислици (все пак ново строителство), къде с майстори (извиване на ръце за пари и преправяния), но с упоритост и стоицизъм съвсем скоро режем лентата. Иначе във Варна наемите на имотите се вдигнаха с 15% за този период. Може и да се задава буря, ама може и да има още време да се порадваме на изобилието.

Коментар

• София и Бургас започват годината с исторически връх на сделките с имоти - Investor.bg

Изповяданите сделки с имоти в София и Бургас през първото тримесечие на тази година са на най-високото си ниво за периода поне от 20 години насам, докогато са налични данни на сайта на Агенцията по вписванията. В София те преминават прага от 8000 сделки за първото тримесечие едва за втори път от 2005 г. насам

===2079===

Аман вече! Амаа... КАК ТАКА?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Аз пак казвам - има визуални доказателства, че това не прилича на ЕПК, а единственото "доказателство", че това в действителност е ЕПК е, че в обявата пише 18 етажа. Това може да не е вярно. Наистина не прилича. Няма ЕПК блокове в Бъкстон и околностите, за които да има долепени нови сгради (това е видно от едната снимка). Няма и как терасата на ЕПК да е като тази от снимката от спалнята!
                    Прав си.

Прилича на строителство от 90-те години. Балконът не е на ЕПК блок и прагът за балкона е много висок.

Ако беше ЕПК, щеше да има панорамна гледка към Витоша,

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Блокът е 18 етажа и е много вероятно да е ЕПК.

От двете стани на реката има ЕПК-та по ул. Суворов, нагоре към Петър Тонев и близо до ул. Т.Каблешков, едни блокове с червени тухли, както и 3 бр. ЕПК между ул.Тодор Каблешков, бул. Бъкстон и ул. Казбек.

Блоковете по 14 етажа и нагоре са ЕПК.
                      Аз пак казвам - има визуални доказателства, че това не прилича на ЕПК, а единственото "доказателство", че това в действителност е ЕПК е, че в обявата пише 18 етажа. Това може да не е вярно. Наистина не прилича. Няма ЕПК блокове в Бъкстон и околностите, за които да има долепени нови сгради (това е видно от едната снимка). Няма и как терасата на ЕПК да е като тази от снимката от спалнята!

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Къде е тоя блок? На мен не ми изглежда да е изобщо ЕПК. Около ЕПК-тата обикновено има доста място (просто едно време така са ги строили). На снимките изглежда, че съседните сгради са едва ли не лепнати до блока. В Бъкстон не се сещам да има такива ЕПК-та, но може и да се бъркам. А и също така терасите са нереално големи и с неправилна форма, за да е ЕПК това.
                        Блокът е 18 етажа и е много вероятно да е ЕПК.

От двете стани на реката има ЕПК-та по ул. Суворов, нагоре към Петър Тонев и близо до ул. Т.Каблешков, едни блокове с червени тухли, както и 3 бр. ЕПК между ул.Тодор Каблешков, бул. Бъкстон и ул. Казбек.

Блоковете по 14 етажа и нагоре са ЕПК.

Коментар

Аз знам горе долу къде е този блок.

Това са стари ЕПК от 70-те години (има блокове и от 1968 г) и имат ТЕЦ, но в обявите умишлено ги пишат от 80-те години.

Конкретно в случая тръбите са скрити зад гипскартон.

Цената е висока, преди 10 г съм виждал подобен апартамент пак там за 68 000 евро. И обявата стоя няколко месеца.
                          Къде е тоя блок? На мен не ми изглежда да е изобщо ЕПК. Около ЕПК-тата обикновено има доста място (просто едно време така са ги строили). На снимките изглежда, че съседните сгради са едва ли не лепнати до блока. В Бъкстон не се сещам да има такива ЕПК-та, но може и да се бъркам. А и също така терасите са нереално големи и с неправилна форма, за да е ЕПК това.

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Много висока цена за някакъв кимизарник във вертикално село. Дори няма ТЕЦ, не знам предимство ли е или не, ама за много хора е.
                            Аз знам горе долу къде е този блок.

Това са стари ЕПК от 70-те години (има блокове и от 1968 г) и имат ТЕЦ, но в обявите умишлено ги пишат от 80-те години.

Конкретно в случая тръбите са скрити зад гипскартон.

Цената е висока, преди 10 г съм виждал подобен апартамент пак там за 68 000 евро. И обявата стоя няколко месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Интересно, нямаш нито едно дете, как прецени че семейство с две, нямало да се справи с още едно дете? С 50% ли увеличаваш разходите?
                              Предвид, че ходят на работа, гледат баба и това, че българката рядко ражда 3.

А това, че нямам все още, не е защото не искам, а защото така се е случило.

Коментар

Как ви се струва тази обява, колеги?

https://www.imot.bg/obiava-1c1743521...n-al-v-suvorov

На мен ми харесват двете бани като цветове и изпълнение. Цената е висока.

Освен товаа е малко неподредено и няма женски неща в този апартамент. Можеха поне за снимките да се постараят. И брокерът смотан, не може да им каже да се приберат малко личните неща.
                                Много висока цена за някакъв кимизарник във вертикално село. Дори няма ТЕЦ, не знам предимство ли е или не, ама за много хора е.

Коментар

Working...
                                X