Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Така ли? А, какво внушаваше тука един бетер пишман инвеститор в бити конье
първоначално се плаща, но в един момент наемателя търси друго решение - дали ще се премести, ще прекрати дейност (ако е търговец или офис някакъв) или ще търси да купи (виж бума при ипотеките) - но нещо прави...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеАз пък да се похваля, че до края на месеца се местим семейството в новия апартамент. 7 месеца от сделката до края на ремонта- не е много, не е малко. Имаше изникнали проблеми, къде със строителни недомислици (все пак ново строителство), къде с майстори (извиване на ръце за пари и преправяния), но с упоритост и стоицизъм съвсем скоро режем лентата. Иначе във Варна наемите на имотите се вдигнаха с 15% за този период. Може и да се задава буря, ама може и да има още време да се порадваме на изобилието.
А, ако си гъзар и отдаваш 3 стаен на добро мЕсто, можеш да си позволиш, килце кашкавал (от евтиния)...
За същия пероид мин заплата се вдигна с 15%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеАз пък да се похваля, че до края на месеца се местим семейството в новия апартамент. 7 месеца от сделката до края на ремонта- не е много, не е малко. Имаше изникнали проблеми, къде със строителни недомислици (все пак ново строителство), къде с майстори (извиване на ръце за пари и преправяния), но с упоритост и стоицизъм съвсем скоро режем лентата. Иначе във Варна наемите на имотите се вдигнаха с 15% за този период. Може и да се задава буря, ама може и да има още време да се порадваме на изобилието.
Коментар
-
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Коментар
-
Аз пък да се похваля, че до края на месеца се местим семейството в новия апартамент. 7 месеца от сделката до края на ремонта- не е много, не е малко. Имаше изникнали проблеми, къде със строителни недомислици (все пак ново строителство), къде с майстори (извиване на ръце за пари и преправяния), но с упоритост и стоицизъм съвсем скоро режем лентата. Иначе във Варна наемите на имотите се вдигнаха с 15% за този период. Може и да се задава буря, ама може и да има още време да се порадваме на изобилието.
- 2 Харесвания
Коментар
-
София и Бургас започват годината с исторически връх на сделките с имоти - Investor.bg
Изповяданите сделки с имоти в София и Бургас през първото тримесечие на тази година са на най-високото си ниво за периода поне от 20 години насам, докогато са налични данни на сайта на Агенцията по вписванията. В София те преминават прага от 8000 сделки за първото тримесечие едва за втори път от 2005 г. насам
===2079===
Аман вече! Амаа... КАК ТАКА?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Аз пак казвам - има визуални доказателства, че това не прилича на ЕПК, а единственото "доказателство", че това в действителност е ЕПК е, че в обявата пише 18 етажа. Това може да не е вярно. Наистина не прилича. Няма ЕПК блокове в Бъкстон и околностите, за които да има долепени нови сгради (това е видно от едната снимка). Няма и как терасата на ЕПК да е като тази от снимката от спалнята!
Прилича на строителство от 90-те години. Балконът не е на ЕПК блок и прагът за балкона е много висок.
Ако беше ЕПК, щеше да има панорамна гледка към Витоша,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Блокът е 18 етажа и е много вероятно да е ЕПК.
От двете стани на реката има ЕПК-та по ул. Суворов, нагоре към Петър Тонев и близо до ул. Т.Каблешков, едни блокове с червени тухли, както и 3 бр. ЕПК между ул.Тодор Каблешков, бул. Бъкстон и ул. Казбек.
Блоковете по 14 етажа и нагоре са ЕПК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Къде е тоя блок? На мен не ми изглежда да е изобщо ЕПК. Около ЕПК-тата обикновено има доста място (просто едно време така са ги строили). На снимките изглежда, че съседните сгради са едва ли не лепнати до блока. В Бъкстон не се сещам да има такива ЕПК-та, но може и да се бъркам. А и също така терасите са нереално големи и с неправилна форма, за да е ЕПК това.
От двете стани на реката има ЕПК-та по ул. Суворов, нагоре към Петър Тонев и близо до ул. Т.Каблешков, едни блокове с червени тухли, както и 3 бр. ЕПК между ул.Тодор Каблешков, бул. Бъкстон и ул. Казбек.
Блоковете по 14 етажа и нагоре са ЕПК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз знам горе долу къде е този блок.
Това са стари ЕПК от 70-те години (има блокове и от 1968 г) и имат ТЕЦ, но в обявите умишлено ги пишат от 80-те години.
Конкретно в случая тръбите са скрити зад гипскартон.
Цената е висока, преди 10 г съм виждал подобен апартамент пак там за 68 000 евро. И обявата стоя няколко месеца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Много висока цена за някакъв кимизарник във вертикално село. Дори няма ТЕЦ, не знам предимство ли е или не, ама за много хора е.
Това са стари ЕПК от 70-те години (има блокове и от 1968 г) и имат ТЕЦ, но в обявите умишлено ги пишат от 80-те години.
Конкретно в случая тръбите са скрити зад гипскартон.
Цената е висока, преди 10 г съм виждал подобен апартамент пак там за 68 000 евро. И обявата стоя няколко месеца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Интересно, нямаш нито едно дете, как прецени че семейство с две, нямало да се справи с още едно дете? С 50% ли увеличаваш разходите?
А това, че нямам все още, не е защото не искам, а защото така се е случило.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеКак ви се струва тази обява, колеги?
https://www.imot.bg/obiava-1c1743521...n-al-v-suvorov
На мен ми харесват двете бани като цветове и изпълнение. Цената е висока.
Освен товаа е малко неподредено и няма женски неща в този апартамент. Можеха поне за снимките да се постараят. И брокерът смотан, не може да им каже да се приберат малко личните неща.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар