Първоначално изпратено от два_таралежа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ще гледаме сеир, подобни полуидиоти като този индивид са 99% от ИТ-сектора в БГ.
Да не говорим за фактора, че повечето от тези хора имат кредити. Не, не са повечето – всички сме с кредити! Дори аз самия още изплащам италианските плочки в банята на къщата където живея. Ами другите апартаменти, ами колата? Всичко е на лизинг.
Както съм казвал много пъти, пак ще повторя: Дай на ганчо кредит(и) и му гледай сеира.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеBroadcom вече съкращава служители на VMware
https://money.bg/business/broadcom-v...na-vmware.html
Да не говорим за фактора, че повечето от тези хора имат кредити. Не, не са повечето – всички сме с кредити! Дори аз самия още изплащам италианските плочки в банята на къщата където живея. Ами другите апартаменти, ами колата? Всичко е на лизинг. Ами социалните придобивки. Вие осъзнавате ли, че тези хора, които днес са ТОП 0.1% -1% от ИТ елита на София ще трябва да се съревновават на интервюта с разни новобранци, които току що са завършили академията на Наков. Китайците унищожават елита на нацията. 44та година руснаците унищожиха цвета на нацията днес 23та година китайците ще унищожат цвета на нацията. Аз съм на 47 години имам 2 деца, къща и 6 апартамента и всичко ми е на кредит, лизинг и ипотека. Ако по някакво чудо божие въпреки, че съм атеист остана на работа ще трябва да ходя на работа като китайско робче от 9 до 18 в офис всеки ден (итс со ридикилъс). Четирите петъка свободни в годината отиват в кофата, акциите на префенциални цени отиват в кофата, допълнителни пари за техника отиват в кофата. Кар полисито отива в кофата. Премахват маковете ще се ползват някакви леновота, махат плащането на сметката на телефона. Не, не мога, отказвам да го приема. Знам, че много мои колега са така. Дръжте се, силни сме. С позитивно мислене ще успеем
https://bgrabotodatel.com/company/3170
Коментар
-
Julius Baer Shares Drop With Signa Worries Lingering
Julius Baer is part of a large group of banks including UniCredit SpA, Raiffeisen Bank International AG and Helaba that have exposure to Signa, Bloomberg News has reported. It’s not clear how much in provisions, if any, they will have to make as a result of Signa’s problems.
https://www.bloomberg.com/news/artic...premium-europe
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://money.bg/property/signa-e-pr...iya-pazar.html
Signa е пред фалит - какво следва за имотния пазар !
Ha pъбa нa пpoпacттa" ce нaмиpa eдин oт нaй-cepиoзнитe eвpoпeйcĸи игpaчи в тъpгoвиятa нa дpeбнo и нeдвижимитe имoти - Ѕіgnа. Бaзиpaнaтa в Гepмaния гpyпa нa aвcтpийcĸия милиapдep Peнe Бeнĸo cĸopo мoжe дa ce oĸaжe нecпocoбнa дa пoĸpивa ĸpaтĸocpoчнитe cи нyжди oт лиĸвиднocт, a вeчe eднo oт звeнaтa ѝ oбяви фaлит, cъoбщaвaт cвeтoвнитe aгeнции.
Cпeшнo ce тъpcи финaнcиpaнe, нo и в cъщoтo вpeмe eднa cлeд дpyгa cтaвaт яcни бaнĸитe, ĸoитo имaт гoлeми eĸcпoзиции ĸъм изпaднaлия в зaтpyднeниe xoлдинг.
In Österreich würde eine mögliche Insolvenz der angeschlagenen Immobilienholding Signa laut Kreditschützern nicht zwangsläufig einen Dominoeffekt auf weitere Firmen des verschachtelten Konglomerats auslösen. Insgesamt gebe es in Österreich rund 250 Unternehmen, die zur Signa-Gruppe gehören und damit potenziell betroffen sein können, teilte der Kreditschutzverband KSV1870 mit. Welche Signa-Unternehmen genau betroffen sein könnten, sei angesichts der äußerst komplexen Konzernstruktur schwer zu sagen.
"Sollten Insolvenzen eröffnet werden, dann kann es in Österreich zu Folgeinsolvenzen kommen. Es muss aber nicht zwangsläufig zu einem Dominoeffekt kommen, der alle diese Firmen gleichzeitig in den Abgrund reißt", sagte Insolvenz-Leiter Karl-Heinz Götze. Dies liege auch daran, dass die Beteiligungen unterschiedliche Eigentümer haben
https://www.n-tv.de/wirtschaft/der_b...e24561766.html
Коментар
-
Broadcom вече съкращава служители на VMware
https://money.bg/business/broadcom-v...na-vmware.html
Да не говорим за фактора, че повечето от тези хора имат кредити. Не, не са повечето – всички сме с кредити! Дори аз самия още изплащам италианските плочки в банята на къщата където живея. Ами другите апартаменти, ами колата? Всичко е на лизинг. Ами социалните придобивки. Вие осъзнавате ли, че тези хора, които днес са ТОП 0.1% -1% от ИТ елита на София ще трябва да се съревновават на интервюта с разни новобранци, които току що са завършили академията на Наков. Китайците унищожават елита на нацията. 44та година руснаците унищожиха цвета на нацията днес 23та година китайците ще унищожат цвета на нацията. Аз съм на 47 години имам 2 деца, къща и 6 апартамента и всичко ми е на кредит, лизинг и ипотека. Ако по някакво чудо божие въпреки, че съм атеист остана на работа ще трябва да ходя на работа като китайско робче от 9 до 18 в офис всеки ден (итс со ридикилъс). Четирите петъка свободни в годината отиват в кофата, акциите на префенциални цени отиват в кофата, допълнителни пари за техника отиват в кофата. Кар полисито отива в кофата. Премахват маковете ще се ползват някакви леновота, махат плащането на сметката на телефона. Не, не мога, отказвам да го приема. Знам, че много мои колега са така. Дръжте се, силни сме. С позитивно мислене ще успеем
https://bgrabotodatel.com/company/3170
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ако жените им не са от варненските села им давам 4 месеца
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Колко време, мислиш, ще им трябва да се върнат обратно?препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Колко време, мислиш, ще им трябва да се върнат обратно?
- 1 like
Коментар
-
https://money.bg/property/signa-e-pr...iya-pazar.html
Signa е пред фалит - какво следва за имотния пазар !
Ha pъбa нa пpoпacттa" ce нaмиpa eдин oт нaй-cepиoзнитe eвpoпeйcĸи игpaчи в тъpгoвиятa нa дpeбнo и нeдвижимитe имoти - Ѕіgnа. Бaзиpaнaтa в Гepмaния гpyпa нa aвcтpийcĸия милиapдep Peнe Бeнĸo cĸopo мoжe дa ce oĸaжe нecпocoбнa дa пoĸpивa ĸpaтĸocpoчнитe cи нyжди oт лиĸвиднocт, a вeчe eднo oт звeнaтa ѝ oбяви фaлит, cъoбщaвaт cвeтoвнитe aгeнции.
Cпeшнo ce тъpcи финaнcиpaнe, нo и в cъщoтo вpeмe eднa cлeд дpyгa cтaвaт яcни бaнĸитe, ĸoитo имaт гoлeми eĸcпoзиции ĸъм изпaднaлия в зaтpyднeниe xoлдинг.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
От миналата седмица двама от меринджеите работещи в софийския офис са заявили желание да се преместят за постоянно във варненския. (и двамата са кореняци софянци и местят цялото семейство, жени, деца и тн... щото е ного убаво у СФ)
[ATTACH=CONFIG]n4132816[/ATTACH]
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
От миналата седмица двама от меринджеите работещи в софийския офис са заявили желание да се преместят за постоянно във варненския. (и двамата са кореняци софянци и местят цялото семейство, жени, деца и тн... щото е ного убаво у СФ)
[ATTACH=CONFIG]n4132816[/ATTACH]
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
У равното си имаше ток на 100%
Гледам "баровците" по Бояна, Бистрица и Кокаляне ревът че нямали по 24-36 ч ток и измръзнали:-)))
Last edited by два_таралежа; 28.11.2023, 17:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеВ СФ май нямахте ток по-дълго време, освен това там стана голяма патаклама, въпреки милиардите с които ви храни провинцията.
Абе кочината си е кочина...
[ATTACH=CONFIG]n4132766[/ATTACH]
Гледам "баровците" по Бояна, Бистрица и Кокаляне ревът че нямали по 24-36 ч ток и измръзнали:-)))
- 4 Харесвания
Коментар
-
Шефката на Европейската централна банка Кристин Лагард е казала на изслушване в Европейския парламент на 27 ноември, че институцията планира да обсъди дали да не прекрати по-ранно от първоначалните си намерения покупките на облигации. Коментарите на дамата са най-ясният сигнал до момента, че банката подготвя по-нататъшно затягане на паричната дисциплина извън досегашните лихвени редукции като ореже количествата дълг, който ще купи през 2024 година. Няколко от по-настъпателните членове на управителния съвет на ЕЦБ отдавна призовават тези повторни инвестиции в книжа на падеж да спрат с мотив, че допълнителните парични стимули не са съвместими с усилията за укротяване на инфлацията чрез повишаване на лихвите. Те посочват също, че пандемичната криза, която първоначално обосноваваше покупките, определено е приключила.
ЕЦБ прекрати по-голяма част от сделките с държавни ДЦК през миналата година, но все още инвестира повторно средствата от падежиралите инструменти в порфейла си от 1.7 трлн. евро при старта на пандемичната си програма (PEPP). Лагард е обещала този въпрос да влезе в дневния ред на институцията в недалечно бъдеще. Въпросните повторни инвестиции обаче са полезни за ЕЦБ, защото й дават гъвкавост да ги насочва към дълга на отделни държави, чиито икономики са под най-силен натиск от растящите кредитни разходи заради по-високите лихвени проценти.
- 1 like
Коментар
Коментар