Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Днес съм ларж и ще зарадвам понижителите с още по-ниски средни цени: Предпочитани квартали и цени на имотите в тях ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ
Коментар
-
днес е празник за понижителите, кавръковия бенчмарк падна под 1900 https://www.imot.bg/9z0d4e
Налазвайте понижители, таймфрейма е има-няма 1 месец!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
а аз мислех, че ги черпи
В региона цените лятото са високи и никой никого не черпи, няма безплатен обяд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
бай Лоров, иска ти се да е лъжа, обаче за твой ужас всичко написано от мен Е ИСТИНА! И може да бъде проверено.
Всеки който иска може да се върне назад в темата, да разрови и да види старите ми постове от 2022-ра. Тогава нали ви писах, че си вадя авоарите и спестяванията от банковата система и ги вкарвам в акции.
Вие тухладжиите дежурещи в темата и тогава пак ме скъсахте от подигравки - балък съм бил, щял съм да изгоря, щял съм да си загубя парите с тези акции, и какво ли още не...
Е да ама нещата не се развиха според вашите очаквания
Като индикатор s&p 500 е 17% ytd, а дори технологичния nasdaq100 е 35% ytd. Вярно, че топ компаниите са скочили с 50%, но това би било доста агресивно портфолио. От интерес, какво ти е разпределението грубо по акции? На мен лично не би ми било комфортно да държа портфолио с акции с толкова голяма премия. Говорим за доходност от 2-4%, малко като при имотите.
Коментар
-
а аз мислех, че ги черпиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
в онзи ден обеда е бил за твоя сметка
....поне да беше ощипал някоя секретарка
в някой от предните дни е било за сметка на купчо
а меджу двата обяда са се молили за сделкиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Да, това ти е предела!
Но с подобен "капитал" няма как да получаваш подобни известия - за над $1k / вечер!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Е, то и аз мога да съм рисков инвеститор с 50лв. месечно, нищо не ме спира да съм такъв рисков играч
Но с подобен "капитал" няма как да получаваш подобни известия - за над $1k / вечер!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
........, та си станал толкова озлобен и зъл по отношение на цените на имотите?Чакам смислен отговор...
Имотните пирамиди са само страничен ефект от добри намерения .
Злото не съществува . Има го само в приказките - спете спокойно .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Хахаха....... Нее - той го вОзприема, ама от яд и завист отказва да приеме фактите!
(моментна снимка)
пп
Тая вечер не знам как ще заспи - ти му взе съня !
Ха-ха, колега, радвам се, че и твоят портфейл е стабилно на зелено, с двуцифрена доходност.
Предчувствам, че тухладжиите сън няма да ги хване тази вечер, ще трябва да се приспиват с ударни дози домашна ракия, от тубите...
Айде някой инвеститор в тухли, купил миналата гоина на върха да се похвали колко му е доходността до сега......( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеИ кое не можеш да възприемеш - доходността на портфейла от акции, който държа до тук е 45,3% на плюс от началото на годината. Такъв е резултата - това пиша. Това, че ти не можеш да повярваш си е твой проблем. Познавам хора, инвестиращи в акции с доходност +70%, а някои правят и по +150%~200% за година...
(моментна снимка)
пп
Тая вечер не знам как ще заспи - ти му взе съня !
Last edited by Julius_BG; 15.11.2023, 23:12.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Ами смей се. В номинал печалбата ми е тройно по-голяма от годишната доходност от всичките имоти на Дурка дадени под наем.
- 1 like
Коментар
Коментар