Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Виж за какво става реч!!! Неистова злоба!препоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениене трябваше да казва лордчето, че имотиту му гонят милион
сега от всякъде го атакуват завистливи понижители
всеки момент и радев ще се включи
само още малко да посмята гпр-то на потребителския
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
така ли не вдянахте от хилядата статии, книги, подкасти и прочее, че във икономиката има Цикли.
Умните продадоха тази година на върха и ще си го купят наполовина,
ако щеш продавай, човек дето сам си направи .....Да не ти говоря, че съм суперподготвен и имам депозити равняващи се на остатъка от кредита
Last edited by Bailor; 26.11.2023, 21:33.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
И това защо? Ще продаваш ли?
Човек без работа...
- 1 like
Коментар
� -
така ли не вдянахте от хилядата статии, книги, подкасти и прочее, че във икономиката има Цикли.
ако щеш продавай, човек дето сам си направи .....препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
� -
И , естествено гладни брокеразю, не си ли разбрал до сега, че аз никога нищо не продавам
ако щеш продавай, човек дето сам си направи .....
Коментар
� -
Няма неизмазан втори етаж..Цялата къща е с топлоизолация с EPS 5см. в цвят праскова. Половината къща е моя. Зад нея има стара в процес на търпимост, също с външна топлоизолация, 4 стаи. В момента съм в приземна такава, отоплява се със 750 вата, които поддържат 21 градуса по целзий, при външна температура -1.
Гаражът е напълно легален и вписан в НА, преспокойно може да се отдаде за минимум 250лв. месечно, но не сме опряли до тях
но това със половината собственост ме удари във челото.
Нямам думи, няма сделка и за 94к евро.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Няма неизмазан втори етаж..Цялата къща е с топлоизолация с EPS 5см. в цвят праскова. Половината къща е моя. Зад нея има стара в процес на търпимост, също с външна топлоизолация, 4 стаи. В момента съм в приземна такава, отоплява се със 750 вата, които поддържат 21 градуса по целзий, при външна температура -1.
Гаражът е напълно легален и вписан в НА, преспокойно може да се отдаде за минимум 250лв. месечно, но не сме опряли до тях
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЧакам оценката на бългериян пропъртис, за апарта в Слатина. За къщата в Редута е 294 000€. После ще пиша и за къщите в радомирско и за апарта в Бургас, за да обобщя капиталовата.а, и за магазина в Овча купел...
Човек без работа...
- 1 like
Коментар
� -
За коптора ти във Редута давам 94 000€ веднага, това е честна цена за парцела.
Иначе нелегалният гараж, неизмазаният втори етаж, неразборното старо обзавеждане не го коментирам, запазил съм и снимки на къщето.
за да влезе Нормален човек Там да живее, трябва да вложи поне 50к евро, че всичко е старо и смърди.
За 300к евро има стари обяви във пъти по-добри от твойто къще, защо ли не си го продал още ?
Ами сваляй наполовина нереалната цена, ако искаш да помиришеш кеш, от някой ахмак..Цялата къща е с топлоизолация с EPS 5см. в цвят праскова. Половината къща е моя. Зад нея има стара в процес на търпимост, също с външна топлоизолация, 4 стаи. В момента съм в приземна такава, отоплява се със 750 вата, които поддържат 21 градуса по целзий, при външна температура -1.
Гаражът е напълно легален и вписан в НА, преспокойно може да се отдаде за минимум 250лв. месечно, но не сме опряли до тяхLast edited by Bailor; 26.11.2023, 21:07.
- 1 like
Коментар
�
Коментар