IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не си много прав
    мисля си, че 2024-та ще е година, в която Краси Петров ще е много желан гост в икономически предавания.
    втората половина на 2024-та
    Погледни само какви ги е плямпал на 8 ми февруари 2020 г. (30-50% спад), а то се оказа 100% (че и отгоре) ръст.

Коментар

• https://www.capital.bg/politika_i_ik...uMC4w#comments

ИТ сектора ще го закъса яко..

Във VM Ware са им казали всичко по офисите никакъв хоум офис.Хоум офиса както казах още 2020 година е нещо нереално и нещо което ще бъде за кратко тогава ми се смиха.Еми на смейте се пак де или в офиса ,със съкращения или безработни

Spotify съкращава почти 20% от персонала си, за да се справи с кризата Въпреки растежа си от последните няколко години музикалната услуга се затруднява в поддържането на постоянни приходи

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Дано си прав, че и гараж трябва да купувам.
        едва ли ще ти е до гараж...
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не си много прав
          мисля си, че 2024-та ще е година, в която Краси Петров ще е много желан гост в икономически предавания.
          Дано си прав, че и гараж трябва да купувам.

Коментар

Най-известните дезинформационни прУфесори в България:

1.ПрУфесор Краси
            2. ПрУфесор Юли.
            не си много прав
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Познал е всичко..... наобратно.
              Най-известните дезинформационни прУфесори в България:

1.ПрУфесор Краси
              2. ПрУфесор Юли.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

поради същите причини, които има и накавръчко
                Абе, принципно е така, и двамата мразят сектора, щото според болните им глави, са били фактор на надуване на цените, ама единият от тях е уверявал немския си господар Мехмед, че ще намери евтина работна ръка, като в Мумбай и като не се случило, иска да унищожи Родината, ако може...ама, това да им е проблема, един домашен майстор е целогодишно зает и лепи мин 10 каймета..аз съм почти готов.
                Last edited by Bailor; 04.12.2023, 20:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

По-любопитното е, защо ИТ сектора му е такъв трън в очите. При положение, че спрямо споделения от него доход, тук у форума, ние изобщо не сме в един сегмент. Странна работа.
                  поради същите причини, които има и накавръчко
                  препоръка е

Коментар

Аве хора за тоя "професор" ли става на въпрос или се бъркам?

https://www.youtube.com/watch?v=x4f2D5hv_UY
                    това е човека, подготвил се е и с презентация за студентчетата

а ето го тука и в спортен аутфит
                    https://www.youtube.com/watch?v=2MtKXKKqX4E
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Това е " професора"- единствен и неповторим
                      Познал е всичко..... наобратно.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Е как защо, щото ушатият дъртак не ще да подпише. Иначе отдавна Иван Вазов да е потънал в бодензее
                        право в 10-ката!

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Да това българския прУфесУр Дуум на имотите, откакто го знам проф. Краси все им пука балона. А радко му е приготвил кошница отбрани мезета и напитки. Проф. Краси нарече ВУЗ-а на кольо: “долнопробно заведение”
                          Да е жив и здрав, хубу, че ги е говорил тия нещица през 2020 г.

Коментар

Това е " професора"- единствен и неповторим

Коментар

Да това българския прУфесУр Дуум на имотите, откакто го знам проф. Краси все им пука балона. А радко му е приготвил кошница отбрани мезета и напитки. Проф. Краси нарече ВУЗ-а на кольо: “долнопробно заведение”
                              Last edited by два_таралежа; 04.12.2023, 19:42.

Коментар

Щом си на това мнение, защо държиш папка с нотариални актове на твое име на имоти В БЪЛГАРИЯ? Противоречиш си мегаяко!!!
                                Е как защо, щото ушатият дъртак не ще да подпише. Иначе отдавна Иван Вазов да е потънал в бодензее

Коментар

Working...
                                X