If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Във VM Ware са им казали всичко по офисите никакъв хоум офис.Хоум офиса както казах още 2020 година е нещо нереално и нещо което ще бъде за кратко тогава ми се смиха.Еми на смейте се пак де или в офиса ,със съкращения или безработни
Spotify съкращава почти 20% от персонала си, за да се справи с кризата Въпреки растежа си от последните няколко години музикалната услуга се затруднява в поддържането на постоянни приходи
Абе, принципно е така, и двамата мразят сектора, щото според болните им глави, са били фактор на надуване на цените, ама единият от тях е уверявал немския си господар Мехмед, че ще намери евтина работна ръка, като в Мумбай и като не се случило, иска да унищожи Родината, ако може...ама, това да им е проблема, един домашен майстор е целогодишно зает и лепи мин 10 каймета..аз съм почти готов.
По-любопитното е, защо ИТ сектора му е такъв трън в очите. При положение, че спрямо споделения от него доход, тук у форума, ние изобщо не сме в един сегмент. Странна работа.
Да това българския прУфесУр Дуум на имотите, откакто го знам проф. Краси все им пука балона. А радко му е приготвил кошница отбрани мезета и напитки. Проф. Краси нарече ВУЗ-а на кольо: “долнопробно заведение”
Да е жив и здрав, хубу, че ги е говорил тия нещица през 2020 г.
Да това българския прУфесУр Дуум на имотите, откакто го знам проф. Краси все им пука балона. А радко му е приготвил кошница отбрани мезета и напитки. Проф. Краси нарече ВУЗ-а на кольо: “долнопробно заведение”
Коментар