If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да бе да:
Щом съ фалиш, че "миналата година ти си даде възможност", начи редко ти се случва да "вкараш". Обичайно "вкарването" е в обратната посока...
Ама вие какво искате, да ви давам отчети за минали години ли?!
Няма да стане.
Подобна информация кога и в какво си инвестирам парите не споделям безплатно с никого. Още по-малко във форуми...
За инвестиционни съвети и услуги хората плащат скъпо и прескъпо.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Слава на Бога, че миналата година ми се даде възможност да си изкарам спестяванията от банките и в удобен момент да ги набия във финансови инструменти...
Щом съ фалиш, че "миналата година ти си даде възможност", начи редко ти се случва да "вкараш". Обичайно "вкарването" е в обратната посока...
Слава на Бога, че миналата година ми се даде възможност да си изкарам спестяванията от банките и в удобен момент да ги набия във финансови инструменти...
Към днешна дата много съм доволен от резултата...
Ама ти до миналата година парите в банките ли ги държа? Десет години!? СмЕтай колко щеше да изкараш от имоти през това време.
Интервюто с Тихомир Тошев е от 2008 година ,нека видим какво казва Тошев 6 месеца преди да се срине имотния пазар не само в България а и в света
България остана незасегната от световните теденции "/6 месеца по-късно имотния пазар се срива
У нас никога не имало срив на пазара на НИ поради съвсем простата причина, че такъв пазар няма и до днес. Пазарът не е само тухли, той е застраховки, CDS и други финансови инструменти, най-вече токсични, пазар на наеми, банкови лихви, кредитиране. Кажи с кое от тези посочени неща тухлите у нас са свързани. С никое. Какво да се срине? Да се сринат тухлите и да изпопадат булките по пеньоари ли?
Според моето скромно мнение - набиване на стотици хиляди евра в набалочени бг-тухларници вече е лишено от всякакъв смисъл и логика.
Кой инвеститор, който е с акъла си ще налее 200 - 300 к?! И то за какво - за някакви маломерни стаички с мижава 1,5% годишна доходност... и то преди данъци и преди разходи...
Като и тази мижава възвращаемост може да се изпари на момента, ако попаднете на наемател калпазанин, който може да ви изпотроши и
съсипе имота.
То по-добре да вложите хилядите евра в соларки - поне ще продавате ток и ще вземате повече пари...
Дали някаква кошмарна "инвестиция " в бг-тухли с незначителна годишна доходност може да ме съблазни?! -Не, мерси... тухло-инвестирането не е за мен!
Как ти се струва идеята създаване на портал за споделена деЦка (нещо като AirBNB за деЦки)? Има ли смисъл в подобна инвестиция?
Колкото и здраво да бачкаш, пак няма да можеш да си позволиш апартамент за 300 хил+ евро (най-вероятно). Да не говорим, че в "по-нормалните" квартали апартаментите варират между 550-1.3 млн. евро. И това за апартамент, не за къща.
Според моето скромно мнение - набиване на стотици хиляди евра в набалочени бг-тухларници вече е лишено от всякакъв смисъл и логика.
Кой инвеститор, който е с акъла си ще налее 200 - 300 к?! И то за какво - за някакви маломерни стаички с мижава 1,5% годишна доходност... и то преди данъци и преди разходи...
Като и тази мижава възвращаемост може да се изпари на момента, ако попаднете на наемател калпазанин, който може да ви изпотроши и
съсипе имота.
То по-добре да вложите хилядите евра в соларки - поне ще продавате ток и ще вземате повече пари...
Дали някаква кошмарна "инвестиция " в бг-тухли с незначителна годишна доходност може да ме съблазни?! -Не, мерси... тухло-инвестирането не е за мен!
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Дааааааа, София -5% ПОСКЪПВАНЕ. Бургас -4% ПОСКЪПВАНЕ, Варна - 13% ПОСКЪПВАНЕ, Пловдив-10% ПОСКЪПВАНЕ. Къде е лаконичния продал през април 22'ра, на когото прогнозите "са се сбъдвали"? И къде е Трайчо, дето повтаряше, като папагал същото. Уникални прогностици, уникални перонци, уникални шарани..
Навремето се смееха като им се казваше, че годината на спада ще е 2029та. Сега мечтаят за нея. Глей кво нещо е живота....
Само дето този нещастник не е осъзнал че вече няма кеш, няма кредит, следователно няма и купувачи, нищо де ще го разберете по трудния начин спеклуантчета нагли.Хайде да видим дали оборите няма да се сгромолясат
Къде няма кеш? Ти прочете ли статията изобщо? Банките са препълнени с кеш.
Коментар