If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ee, ми що им се даваш
теглиш си 2 пъти през банкомата и им оставяш 4 лв да се радват
Клонът на банката ми беше много удобен и си нямах на идея, че толкова са скочили таксите. Видях чак като ми дадоха листа и се наредих на касата. Поне вече си знам.
Бетерчо, за такса теглене от каса на банка, ме одрусаха почти колкото дневна карта. И то за 5к. Таксичките гонят 1%. Сакън човек да не изтегли малко кеш за празниците, че да има за раздаване и харчлък...Нема евтино никъде вече.
Откриваш една разплащателна сметка в TBI (нямат такси), превеждаш там и теглиш без такса до 5 К лв./ден .,ако са ти малко откриваш две сметки .
За банкстерски такси: комбинация от три пръста с преобладаващ среден!
Положението на перона винаги е "гладна кокошка, просо сънува...."
с колегата пинокио установихме, че кокошката гладна или не, предимно петел сънува
подобно е положението и на пероня
чакат, чакат някой да ги оправи
и после препускат с рарошена перушина и викат;
ама нас пак ни оправха!!!/
Отново ще ти го напиша пък дано го разбереш. Не е задължително всеки да притежава имот в София. При това строителство не се ли замисляш ,че възможностите на хората не са колкото твойте ? Пазара никога не се е изравнявал с ниските възможности, това го запомни от кака !!!
точно в това е особеното на настоящата / предстоящата ситуация , че беше направено всичко възможно в тази посока
хората с възможности бяха целенасочено използвани като гориво за икономиката посредством имотния пазар
въпросът е когато вече ги няма , или не искат да бъдат манипулирани
Отново ще ти го напиша пък дано го разбереш. Не е задължително всеки да притежава имот в София. При това строителство не се ли замисляш ,че възможностите на хората не са колкото твойте ? Пазара никога не се е изравнявал с ниските възможности, това го запомни от кака !!!
идва момент , когато пазара се изравнява с възможностите на хората
Коментар