Първоначално изпратено от unimog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Живи и здрави и на мен Running wild ми е любима група. Това не беше ли на пристанището?
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n4138740[/ATTACH]
Приятели, от 13.11 (понеделник) и за следващите няколко месеца Джоли Роджър ще остане затворен.
Само да мине кризата и сме там.Last edited by Bailor; 19.12.2023, 20:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Благодаря ти много, не забравям, когато веднъж някой ми е бил полезен. Като нищо ще те почерпя, каквато биричка ти се пие, когато съм в Бургас.
Приятели, от 13.11 (понеделник) и за следващите няколко месеца Джоли Роджър ще остане затворен.
Само да мине кризата и сме там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n4138731[/ATTACH]- Aus = off
- Pflegeleicht = easy-care
- Baumwolle = cotton
- Schranktrocken = shelf-dry
- Bügeltrocken = dry for ironing
- Hemden = shirts
- Wolle finish = wool finish
- Dessous = lingerie
- Handtücher = towels
- Kalt = cold
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
А така, бой по ИТ-тата, бюджета в червено иии...всичкото чиновник вън. Само Трайчо да остане[IMG][/IMG]
Значи само аз ще остана да бия печати? Предпочитам да има бизнес, който да храни раздутия щат, така все ще се намери някой заблуден колега да свърши черната работа, докато аз гледам как работи климатика
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЕдна скоба, понеже Кавръчето много се зарадва на прогреса на Al и как ще изхвърли много програмисти от работа с цел да не могат да си купуват имоти и да не го конкурират, като вдигат цените, четох едно интервю с една яйчарка, как се търсели много кадри с немски. Затова се вгледах в оранжевата лампа на сушилнята ми сименс. Гледам, че се мести от позиция 1-feuht- влажни, демек немците те уведомяват, че си сложил влажни дрехи в сушилнята. 2. Bugeltrocken-вече са подходящи за сухо гладене и 3- тука вече unimog да помага, щото ми е неразбираемо-schanktrocken!! Замислих се за легендата, че Карл Велики е говорил на немски само с конете си. Ами горките коне, предвид произношението на немскоговорящите, се чудя как са различавали говор на немски от кучешки лай...- Aus = off
- Pflegeleicht = easy-care
- Baumwolle = cotton
- Schranktrocken = shelf-dry
- Bügeltrocken = dry for ironing
- Hemden = shirts
- Wolle finish = wool finish
- Dessous = lingerie
- Handtücher = towels
- Kalt = cold
Last edited by unimog; 19.12.2023, 20:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
ИТ ми е мерака да им отрежат главата ама здраво,и да съкратят на макс персонал.Искам да ги видя със заемите със иху яхуто тия джендъри.Там да играе здравата секира
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеЗаетите в България падат под 3 милиона в началото на 2023 г.
След подобрените данни от миналата година заетостта в България отново тръгва надолу в началото на 2023 година на фона на политическата и икономическа нестабилност. През първите три месеца на годината броят на заетите в страната пада под 3 милиона души. Oбщият брой на заетите през първото тримесечие на годината е 2,928 милиона, отчитат от Националния статистически институт (НСИ).
За сравнение, през първото тримесечие на 2022 г. общият брой на заетите в страната беше 3,06 милиона, в края на 2021 г. - 3,08 милиона. В края на първата година от пандемията 2020 г. заетите намаляха до 3,1 млн. души. А през предпандемичната 2019 г. бяха малко над 3,2 милиона.
https://www.investor.bg/a/514-ikonom...loto-na-2023-g
Коментар
-
Една скоба, понеже Кавръчето много се зарадва на прогреса на Al и как ще изхвърли много програмисти от работа с цел да не могат да си купуват имоти и да не го конкурират, като вдигат цените, четох едно интервю с една яйчарка, как се търсели много кадри с немски. Затова се вгледах в оранжевата лампа на сушилнята ми сименс. Гледам, че се мести от позиция 1-feuht- влажни, демек немците те уведомяват, че си сложил влажни дрехи в сушилнята. 2. Bugeltrocken-вече са подходящи за сухо гладене и 3- тука вече unimog да помага, щото ми е неразбираемо-schanktrocken!! Замислих се за легендата, че Карл Велики е говорил на немски само с конете си. Ами горките коне, предвид произношението на немскоговорящите, се чудя как са различавали говор на немски от кучешки лай...Last edited by Bailor; 19.12.2023, 20:09.
Коментар
-
Фалира таксиметровата компания на Алексей Петров
Става въпрос за легендарните "Такси-С-експрес", които са правоприемник на държавните таксита от соца
https://www.flagman.bg/article/309613
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Важното е че в челните места по поскъпване на имотите ...нищо де после ще хване и челните места по безработица.Добре че е държавната хазна в тези смутни времена.Плащайте си данъците да има за нас
https://www.nsi.bg/bg/content/3996/%...81%D1%82%D0%B8
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеЗаетите в България падат под 3 милиона в началото на 2023 г.
След подобрените данни от миналата година заетостта в България отново тръгва надолу в началото на 2023 година на фона на политическата и икономическа нестабилност. През първите три месеца на годината броят на заетите в страната пада под 3 милиона души. Oбщият брой на заетите през първото тримесечие на годината е 2,928 милиона, отчитат от Националния статистически институт (НСИ).
За сравнение, през първото тримесечие на 2022 г. общият брой на заетите в страната беше 3,06 милиона, в края на 2021 г. - 3,08 милиона. В края на първата година от пандемията 2020 г. заетите намаляха до 3,1 млн. души. А през предпандемичната 2019 г. бяха малко над 3,2 милиона.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеΠлoвдивcĸaтa, ĸoмпaния зa вeлocипeди "Maĸcĸoм" cъĸpaщaвa 180 дyши
https://money.bg/business/plovdivska...180-dushi.html
Коментар
-
Заетите в България падат под 3 милиона в началото на 2023 г.
- 1 like
Коментар
Коментар