Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Плазмен панасоник, повече харчат от LCD, , ама картината и под ъгъл, котката лови мишки на екрана и трябва да го бърша.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
лордче, много мощен тоя телевизор, да не е лампов
Коментар
-
Камината ми е на горния етаж. Тя харчи 150w. Телевизора-450w. Общо 600w. Разликата в отоплението е 150w, при положение, че шума е много по-малък и спим много по-добре. Сега стана ли по-ясно на счетоводителската ти глава?Last edited by X_Y; 14.01.2024, 23:29.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Мани ама в САЩ едно семейство термити да завъдиш и ще ти изядат "къщата"
Коментар
-
Камината ми е на горния етаж. Тя харчи 150w. Телевизора-450w. Общо 600w. Разликата в отоплението е 150w, при положение, че шума е много по-малък и спим много по-добре. Сега стана ли по-ясно на счетоводителската ти глава?Last edited by X_Y; 14.01.2024, 23:28.
Коментар
-
Камината ми е на горния етаж. Тя харчи 150w. Телевизора-450w. Общо 500w. Разликата в отоплението е 250w, при положение, че шума е много по-малък и спим много по-добре. Сега стана ли по-ясно на счетоводителската ти глава?Last edited by X_Y; 14.01.2024, 23:28.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Ама и гардероб ли има?И за какво ти е тая камина?Като е етаж за живеене защо си в мазето?
В мазето сме само през зимата, през останалите три сезона , ползваме двора си.Last edited by X_Y; 14.01.2024, 23:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
А радиатора къде си го сложил ? В банята или в тоалетната ? Може би ако сега си в тоалетната , може да се преместиш в банята и там ако има плочки ше изолират по-добре и ше ти е по-топло. Плочките са керамични и както знаеш керамиката е изолатор. На совалката на НАСА слагаха отпред керамични плочки да я зашитават от високата температура при навлизане в атмосферата.При тебе ше изолира от студа ма е съшия прнцип. На совалката чух че ползвали испански плочки със син кант, твойте ако не са такива може да се наложи да ги смениш, че червените и белите плочки не са добър изолатор. Ако имаш и вана в банята е допълнителен бонус зашото може да легнеш във ваната и да я покриеш отгоре с керамични плочки. Ако и тогава в банята е студено ,може да си сложиш фуния от алуминивео фолио на главата. Тогава ше спреш да приемаш сигнали от космоса и може да успееш да се съсредоточиш и да намериш решение като например да отидеш във Радомир и да се топлиш на дърва.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
А радиатора къде си го сложил ? В банята или в тоалетната ? Може би ако сега си в тоалетната , може да се преместиш в банята и там ако има плочки ше изолират по-добре и ше ти е по-топло. Плочките са керамични и както знаеш керамиката е изолатор. На совалката на НАСА слагаха отпред керамични плочки да я зашитават от високата температура при навлизане в атмосферата.При тебе ше изолира от студа ма е съшия прнцип. На совалката чух че ползвали испански плочки със син кант, твойте ако не са такива може да се наложи да ги смениш, че червените и белите плочки не са добър изолатор. Ако имаш и вана в банята е допълнителен бонус зашото може да легнеш във ваната и да я покриеш отгоре с керамични плочки. Ако и тогава в банята е студено ,може да си сложиш фуния от алуминивео фолио на главата. Тогава ше спреш да приемаш сигнали от космоса и може да успееш да се съсредоточиш и да намериш решение като например да отидеш във Радомир и да се топлиш на дърва.
Коментар
-
Хахаха, приземен етаж се води с прозорци, баня и тоалетна. Всички екстри. Пералня, сушилна и миялна, на една ръка разстояние. Долното ниво на прозорца, ми е на нивото на пъпа ми Горното, на 5см. над главата ми. Това удовлетворява ли твоето любопитство?
- 1 like
Коментар
-
Ами, има етаж за живеене бе. Хол с гардероби, холна масичка и тв. Спалня с легло спалня, плазма , пелетна камина и гардероб с осветление, какво повече да има?Абе, вие понижителите, съвсем ли изплискахте легена, що си мислите, че като ми е изгодно да стоим долу, горе не е обзаведено?????????????Като е етаж за живеене защо си в мазето?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
а на горния етаж какво има?
ПП Байло стига се излага и вземи направи един основен ремонт на всичко по къщата и гаража и градината и си гледай ракията с кеф.Last edited by Bailor; 14.01.2024, 22:56.
Коментар
-
Хахаха, приземен етаж се води с прозорци, баня и тоалетна. Всички екстри. Пералня, сушилна и миялна, на една ръка разстояние. Долното ниво на прозорца, ми е на нивото на пъпа ми Горното, на 5см. над главата ми. Това удовлетворява ли твоето любопитство?
Коментар
-
ПП Байло стига се излага и вземи направи един основен ремонт на всичко по къщата и гаража и градината и си гледай ракията с кеф.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар