IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

И ние ти повЕрвахме?
    Ми не вервате щото сте извън реалността, фактите и не сте участници в пазара. Нито на покупко-продажби, нито на наеми. Мислиш ли че съм толкова тъп да пиша лъжи. Тук има хора във форума които могат да потвърдят, знаят нещата ми в детайли.
    Ето, споделям. Предстои ми смяна на наемател от Февруари. Ще пиша как съм отдал търговска площ и по колко на кв.м
    Last edited by bulgarian lev; 17.01.2024, 21:04.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Кво за наемите? Нали ви писах, отдал съм за 600€ двустайка в Хиподрума баш до метрото на Бг и това в супер промоция. И още един маломерен за 650 лв, пак промоция.
      И ние ти повЕрвахме?

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
        Песимисте, питах те коя цифра ми е грешна в предишния разговор за наемите, ма много удобно забрави да отговориш.
        Кво за наемите? Нали ви писах, отдал съм за 600€ двустайка в Хиподрума баш до метрото на Бг и това в супер промоция. И още един маломерен за 650 лв, пак промоция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Писъл съм ти некои работи за брокер , trading212 в темата за чужди брокери.
          Благодаря ти Майсторе, ще се радвам и Юлката да се включи.

Коментар

• Над 27 милиона нощувки в Сф за миналата година. С над 14% в сравнение с миналата година. Много чужденци. Привличат цените на нощувките и хубави ресторанти, заееденуя, музеи. За 3 дни в Сф похарчената пара стига само за 1 ден в Милано.
            Вие си чакайте Годо.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
              Баси 90% от мненията изтрити. Очевидно интересът към туулите рязко спадна, което е нормално за пазар, който беше свикнал на 30-50% ни ръстове в последните 3-4 год.
              Писъл съм ти некои работи за брокер , trading212 в темата за чужди брокери.

Коментар

• Баси 90% от мненията изтрити. Очевидно интересът към туулите рязко спадна, което е нормално за пазар, който беше свикнал на 30-50% ни ръстове в последните 3-4 год.

Коментар

• Песимисте, питах те коя цифра ми е грешна в предишния разговор за наемите, ма много удобно забрави да отговориш.
                  Last edited by X_Y; 17.01.2024, 19:31. Причина: Без обиди, моля.

Коментар

• Липсващите мнения са тук:
                    Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни? - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)
                    Придържайте се към темата.
                    रादोस्त

Коментар

• Радев,

Насдака замина с 1.45% за има няма 30 минути тамън го похвали и ..........

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

?
                        Радев знае

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Score: 85.10% Rank: 1/12646
                          ?

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
                            Kaврък ,кво стана с OXY бе?Нещо към 5% надолу за 2 седмици.
                            Score: 85.10% Rank: 1/12646

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
                              Kaврък ,кво стана с OXY бе?Нещо към 5% надолу за 2 седмици.
                              Има време

Коментар

• Kaврък ,кво стана с OXY бе?Нещо към 5% надолу за 2 седмици.

Коментар

Working...
                                X