If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
:-))))))))))))))) Аз пък не съм такъв оптимист. Ще спечелят делото, но няма да вземат нищо. Капитала може да не е 1000 лв, а 2. И преди тях ще се наредят държавата в лицето на данъчните, после банките и накрая гордите " собственици" спечелили делото.
Банките са ипотекарен кредитор и са преди държавата.
Няма нужда от притеснение. Сигурен съм, че ще спечелят делото и ще си извоюват своя дял от 1,000лв регистриран каапитал на дружеството.
:-))))))))))))))) Аз пък не съм такъв оптимист. Ще спечелят делото, но няма да вземат нищо. Капитала може да не е 1000 лв, а 2. И преди тях ще се наредят държавата в лицето на данъчните, после банките и накрая гордите " собственици" спечелили делото.
за кратката сводка нямам претенции, мисля, че е обективна. но наистина си малко черноглед
давай го по-ведро така, идете с бетерчо на кръчма
прикарай го да почерпи
за видиш как ще ти се смени мирогледа
и ти ли бруте
Начи хората около мен периодично си ми го казват, но не съм очаквал и през телевизора да се усеща
Аз пък се смятам за реалист......опитвам се да бъда такъв.
Както и да е, мои си проблеми
Направи бърз анализ, как ги виждаш нещата с имотите на софийския пазар?
Всички сгради на Green life ,Дружба ,в Сердика също са зрязани и са в дела ,това са огромни сгради със стотици апартаменти ,смятайте колко ужилени има на зелено ,последната е от 2020 година в жк.Сердика
Няма нужда от притеснение. Сигурен съм, че ще спечелят делото и ще си извоюват своя дял от 1,000лв регистриран каапитал на дружеството.
Аве не се знае, зависи и от имота. Преди 10 год на Лайтхаус бяха по 2к евра/кв, до мин год 300 евра/кв (обзаведени, пусках линкове тук), сега струват 0 (нула) понеже целия комплекс (с 800 апартамента) - фалира, и скоро ще бъде разграбен, както се случи с онова вилно селище над Оброчище. Идва времето, когато спад от 30% за някои пишман инвестори (като горните) ще е супер за изход.
Нали за имоти говорим, не за налудности. Килия в мавзолей в Кранево - каквото и да умножиш по нула, все е нула.
Много фалити ще има щом оня от Тобо го каза преди месец в Блумбърг смятай..
Досега от него такива неща не съм слушал,а той все пак им е председател на цялата Камара
Ко трийсе процента - от сто квадрата ще стане седемдесе ли? Тц, пак ще си е сто... Що не може да загреете тоз илементарен факт
Аве не се знае, зависи и от имота. Преди 10 год на Лайтхаус бяха по 2к евра/кв, до мин год 300 евра/кв (обзаведени, пусках линкове тук), сега струват 0 (нула) понеже целия комплекс (с 800 апартамента) - фалира, и скоро ще бъде разграбен, както се случи с онова вилно селище над Оброчище. Идва времето, когато спад от 30% за някои пишман инвестори (като горните) ще е супер за изход.
1.Първо качвам линк към видео как в 2 огромни сгради в София до метро едната близо до ВМА ,са зарязани от GreenLife.
2.Качвам новина как TAG ,немския имотен гигант казва 30% корекция и то за Германия за немския имотен пазара па за БГ не ми се мисли.
3.Иде Бетера и то с лоши новини за Варна ...
4.И ти на опашката..
Еми как мислиш какво му е на Ратко в момента на душичката?
Вие го върнахте за 60 минути в 2020 година 13 Март
Ко трийсе процента - от сто квадрата ще стане седемдесе ли? Тц, пак ще си е сто... Що не може да загреете тоз илементарен факт
Айде, айде песимист съм бил
Питаш ме, казвам ти после еди кво си....ми няма угодия.
1.Първо качвам линк към видео как в 2 огромни сгради в София до метро едната близо до ВМА ,са зарязани от GreenLife.
2.Качвам новина как TAG ,немския имотен гигант казва 30% корекция и то за Германия за немския имотен пазара па за БГ не ми се мисли.
3.Иде Бетера и то с лоши новини за Варна ...
4.И ти на опашката..
Еми как мислиш какво му е на Ратко в момента на душичката?
Вие го върнахте за 60 минути в 2020 година 13 Март
Коментар