Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Вие, нали бяхте някакъв чичак, завърнал се от странство точно преди пенсия преди 2 години? Сега се оказа, че сте бил във форума от 7 години. Поредният мулти акант на огладняло броки. Марш в игнора
Във форума преди 7 години само четох, не участвах.
Ще съм благодарен да не ме замесвате във вашите странни истории. Имам хиляди постове през годините по много форуми (не този) и никога не ми се е налагало да ползвам алтернативни никове, защото винаги съм ползвал добър тон. Нещо, което много не могат да кажат тук.Last edited by direkto4eto2; 27.02.2024, 09:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение
Засега съм много доволен от резултатите, така че дано винаги да е така куц.
А ако паднат цените, ще съм още по-доволен защото ще вляза още.
Ако бях послушал постовете в тази тема когато започнах преди 7 години, много щях да съжалявам.
Това са факти, а не емоционални твърдения. Малко контрапункт на този doom&gloom, който цари тук.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Смехотворно е да сравняваш това дето му викат изкуствен интелект с електричеството или с парният двигател
Първо въобще все още не е интелект, а обемна база данни която може да я интерпретира по желаният от теб начин - тоест знае много, но това не е интелект
Вероятно може да води разговор много начетено и да се почувстваш като глупак като говориш с него, но това не е интелект
В повечето западни страни от години не можеш да говориш директно с жив човек почти винаги попадаш на такъв "интелект" и като го прелъжеш най накрая добутваш да те прехвърли до нормален човек дето може да ти реши проблема
Ама можело да пише книги и да пише код - Сори това не е интелект
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Това е много широка тема, само ще кажа, че това е изобретение от ранга на електричестовото, парния двигател, интернет. И това което виждаме в момента не е дори върха на айсберга. ИТ сектора е най-малкия проблем.
Първо въобще все още не е интелект, а обемна база данни която може да я интерпретира по желаният от теб начин - тоест знае много, но това не е интелект
Вероятно може да води разговор много начетено и да се почувстваш като глупак като говориш с него, но това не е интелект
В повечето западни страни от години не можеш да говориш директно с жив човек почти винаги попадаш на такъв "интелект" и като го прелъжеш най накрая добутваш да те прехвърли до нормален човек дето може да ти реши проблема
Ама можело да пише книги и да пише код - Сори това не е интелект
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеВъпросче: Около празниците замисляме с кака да се забием в някой СПА хотел , дайте препоръки някакви. Да е луксозно и да не е на повече от 100км от СФ.
Аз ще съм тук,ама не е за пенсионери ,за теб нещо по Велинград
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеНека обобщим ситуацията..докато разни полуидиоти си въобразяваха, че имало връх на цените през 2021г. и 2022г., оттогава цените почти се удвоиха. А, очакваните скокове в доходите през 2025г. и 2026г., съвсем ще изстрелят цените на недвижимостите до невиждани висоти! Нека да им е честито на хората в студените чакални по гарите в страната!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
ти купи нещо... пък после... ама не излизат вече сметките
Коментар
-
Нека обобщим ситуацията..докато разни полуидиоти си въобразяваха, че имало връх на цените през 2021г. и 2022г., оттогава цените почти се удвоиха. А, очакваните скокове в доходите през 2025г. и 2026г., съвсем ще изстрелят цените на недвижимостите до невиждани висоти! Нека да им е честито на хората в студените чакални по гарите в страната!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Ти първо излез на пазара и продай нещо... па тогава си прави виртуални сметки... без кръчмар...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеСъберете сумите мерз....ци. Няма да ви хареса резултата, убеден съм. Хайде продължавайте да си стоите на перона още десетки години.....това е от мен, здрава ви гърбина...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар