Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение
Много са наемодатели или са празни. Колко ти е месечната такса?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
За съжаление голяма част са незаинтересовани понеже не живеят тук. Плащат си и не им дреме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Блекрок нищо не са купили. Блекрок са комисионери. Итф отваря възможност за масите да купуват с лесено и ,,сигурено,,
И то е ясно как ще завърши това
Аналогията с златният Итф няма да свърши работа защото при златният Итф купуват институции , просто щот нема как да закопаят физическо злато у задният двор
А милиардерите които се интересуват от крипто отдавна са купили на студен портфейл Итф не ги блазни. Така че Итф че остане за дребните рибоци като лесен достъп. А знаем какво се случва когато влезнат дребните рибоци особено на ,,сигурно и регулирано,,)
Коментар
-
Блекрок нищо не са купили. Блекрок са комисионери. ,,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Точно така, има си регламент чрез който с 67% от гласовете на собствениците при свикано ОС. Може да се назначи професионален домоуправител за целия вход/комплекс и т.н. Дори и да не им изнася, останалите 33% са длъжни да се съобразят с мнозинството. Демокрация. После той почва "да коли и беси" - който не плати и се натрупат задължения - ЧСИ.
Бетерчо, много си незаинтересован, а си собственик на 3 имота.
Коментар
-
Блекрок нищо не са купили. Блекрок са комисионери. Итф отваря възможност за масите да купуват с лесено и ,,сигурено,,
Аналогията с златният Итф няма да свърши работа защото при златният Итф купуват институции , просто щот нема как да закопаят физическо злато у задният двор
А милиярдерите които се интересуват от крипто отдавна са купили на студен портфейл Итф не ги блазни.
А дали институции ще купуват, ще видим
Коментар
-
Никога досега рискът не е бил толкова нисък....Биткойн вече е регулиран пазар, ако досега се купуваше от заклети Биткойнъри, спекуланти, тук таме някой милиардер, вече не е така. След приемането на ЕТФ се отвори врата за покупка от сериозните играчи. Блекрок (които напрактика управляват света) само за 2 месеца купиха над 200к броя за около 15 млрд $.
А милиардерите които се интересуват от крипто отдавна са купили на студен портфейл Итф не ги блазни. Така че Итф че остане за дребните рибоци като лесен достъп. А знаем какво се случва когато влезнат дребните рибоци особено на ,,сигурно и регулирано,,Last edited by Майстора233; 11.03.2024, 20:42.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Сменете си фирмата домоуправител. Или не е компетентна, или не пази интереса на ЕС.
В закона никаде не е написано, че всички собственици трабва да са подписали договор с фирмата. Ако тя е избрана с мнозинство и на легално свикано събрание оформено с документи това е достатъчно.
Аз също никога не съм подписвал договор с профи домоуправител, но се съобразявам, защото е легално избрана и имам сканирани всички документи от гласуването.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Сменете си фирмата домоуправител. Или не е компетентна, или не пази интереса на ЕС.
В закона никаде не е написано, че всички собственици трабва да са подписали договор с фирмата. Ако тя е избрана с мнозинство и на легално свикано събрание оформено с документи това е достатъчно.
Аз също никога не съм подписвал договор с профи домоуправител, но се съобразявам, защото е легално избрана и имам сканирани всички документи от гласуването.
Бетерчо, много си незаинтересован, а си собственик на 3 имота.Last edited by Bad_Bear; 11.03.2024, 19:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение
Така е, съгласен. Но точно заради факта, че бе приет ЕТФ в Щатите ме кара да мисля, че регулаторния риск бе намален.
Ще видим.
- 1 like
Коментар
-
Аз също никога не съм подписвал договор с профи домоуправител, но се съобразявам, защото е легално избрана и имам сканирани всички документи от гласуването.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да ама политици и магьосници спекуланти мигат да го сринат с две новини...вярно, може би не задълго...но именно липсата на регулации и нещо което да стои зад коина го прави рисков. Бетер е прав, може би още сме далеч от подобни притеснения с оглед нивата му. Но, именно тук е загадката за мен. Кога и защо няма да има устойчив ръст. Даже спад. За това са виновни и самите банки в света, транзакции и плашания са страшно оскъпени. Лакомия и стригане.
Ще видим.
Коментар
-
И трите ми имота са в комплекси, където домоуправител е фирма, в единия комплекс, има собственици, които не плащат, защото нямат желание да поспишат договор, и ние им плащаме масрафа, защото фирмата не може да ги осъди.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Вие колко договора с фирма за профи домоуправители подписахте?
Пак казвам, ако има легално свикано и документирано събрание и е взето решение ( включително и за избор на профи домоуправител и са избрани няколко човека, обикновенно домоуправител, касиер и 1-2 контролиращи съседа), които да подпишат договора може да пишеш на арменският поп ако не си съгласен.
Коментар
Коментар