IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от okean Разгледай мнение
    Преди малко си напазарувах малко акции. Като сме умножат по 4-5, а имотите станат наполовина, взимам двустайка.

Май така правят най-големите експерти
    Ти нали беше айти. Защо не купуваш биткойн. Тука (и навсякъде другаде) е криворазбран, но като инвеститор и в айти сферата би трябвало да си прогледнал вече какъв е истинския "value proposition".
    Честно казано не изглежда като добър момент за инвестиране в НИ с това ценово равнище, единствено би могло да ме подтикне все още добрите лихвени условия и неизпълнен кредитен потенциал.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

В какво се изразява твоята грамотност?
      Знам да чета и да пиша и да смятам до 100.

Коментар

Преди малко си напазарувах малко акции. Като сме умножат по 4-5, а имотите станат наполовина, взимам двустайка.

моите вече се умножиха по 4.

Коментар

• Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение

Корелацията между това да знам дали пенсиите се облагат и това да съм финансово грамотен е просто смешна.
          В какво се изразява твоята грамотност?

Коментар

Не става дума да разбираш от пенсии, а че нямаш финансова грамотност.Не знаеш кои са необлагаемите доходи.Млад си и зелен .
            Корелацията между това да знам дали пенсиите се облагат и това да съм финансово грамотен е просто смешна.

Коментар

На 30 и нещо съм и съм се отрекъл да ползвам държавна пенсия. Не мисля, че да разбирам от пенсии е мерило дали съм инвеститор или не. Несериозно твърдение от твоя страна.

Иначе само единия от апартаментите е на 1400-1600/месец, и са повече от два. Всички други фактори, които коментираш са ясни. Важното е да сме живи и здравите, другото е лесно.
              В анонимен форум всички са мЕлЕонери.

Коментар

• Видии е напазарувал! Нали е директорче!

Един път по 800$ с доставка от Щатско, втори път от кварталната железария по 0.25 лв./бройката.
                (фи 4)
                Last edited by Julius_BG; 04.03.2024, 18:24.

Коментар

Какво напазарува ако не е тайна.

Коментар

Тотално си се объркал.Като станат по 4-5 седим и чекаме да стнат по 20-30.

Коментар

• Преди малко си напазарувах малко акции. Като сме умножат по 4-5, а имотите станат наполовина, взимам двустайка.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                        Шес.....Шессс...Шес Шес.... Кой купил купил.....
                        Що бе, нали милка ще става до месеци.
                        Ако сега купя на 60к, едни 1700% не ми мърдат.

Коментар

• Шес.....Шессс...Шес Шес.... Кой купил купил.....

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ха ха.
                            Да ти кажа ли как е в Атина.
                            Пускаш мигрант - 1 година държавата плаща, пей сърце.
                            После спират помощите и талибана си остава и не можеш и с ядрена бомба да го изгониш нищо че не плаща ни тока ни водата, камо ли наема.
                            10к тарамбуки вече ни докараха, до 1-2 години ще станат 100к и ВСИЧКИ ще ги настани държавата в ПРАЗНИ ИМОТИ само по 1г наем. Българите си имаме имоти и НИКОЙ няма да ти стъпи, камо ли да ти и плаща
                            Тарамбуките се внасят еждневно с чартъри, а властта крие от хората и ги настанява във Военна Рампа. Вече почват да щъкат по Витошка, скоро ще наводнят цяла София.
                            Дотук беше с радостта на повишителите как нямало такива в БГ. Планирано е цялата измет на Европа да я стоварят в БГ, а нашите идиоти са клекнали.

Коментар

На 30 и нещо съм и съм се отрекъл да ползвам държавна пенсия. Не мисля, че да разбирам от пенсии е мерило дали съм инвеститор или не. Несериозно твърдение от твоя страна.

Иначе само единия от апартаментите е на 1400-1600/месец, и са повече от два. Всички други фактори, които коментираш са ясни. Важното е да сме живи и здравите, другото е лесно.
                              Не става дума да разбираш от пенсии, а че нямаш финансова грамотност.Не знаеш кои са необлагаемите доходи.Млад си и зелен .
                              Last edited by nradev1111; 04.03.2024, 18:05.

Коментар

Баси безхаберието.И ти си ми бил инвеститор.При пенсията няма данък,така че бруто=нето.За да вземаш 1600лв . требе да са големи апртаментите и обзаведени ,на добра локация и да нямаш празни месеци.При 1600 бруто едва ли остават 1200 нето.То само данъците са ти 12-13%. А ако ти се налага ремонт не ми се мисли.Има да го изибиваш поне 5 години.Освен това пенсиите от НОИ раста по 10-12 % на година а наема ич.

Last edited by direkto4eto2; 04.03.2024, 17:02.

Коментар

Working...
                                X