Първоначално изпратено от direkto4eto2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от okean Разгледай мнениеПреди малко си напазарувах малко акции. Като сме умножат по 4-5, а имотите станат наполовина, взимам двустайка.
Май така правят най-големите експерти
Честно казано не изглежда като добър момент за инвестиране в НИ с това ценово равнище, единствено би могло да ме подтикне все още добрите лихвени условия и неизпълнен кредитен потенциал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
В какво се изразява твоята грамотност?
Коментар
-
Първоначално изпратено от okean Разгледай мнениеПреди малко си напазарувах малко акции. Като сме умножат по 4-5, а имотите станат наполовина, взимам двустайка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение
Корелацията между това да знам дали пенсиите се облагат и това да съм финансово грамотен е просто смешна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Не става дума да разбираш от пенсии, а че нямаш финансова грамотност.Не знаеш кои са необлагаемите доходи.Млад си и зелен .
Коментар
-
На 30 и нещо съм и съм се отрекъл да ползвам държавна пенсия. Не мисля, че да разбирам от пенсии е мерило дали съм инвеститор или не. Несериозно твърдение от твоя страна.
Иначе само единия от апартаментите е на 1400-1600/месец, и са повече от два. Всички други фактори, които коментираш са ясни. Важното е да сме живи и здравите, другото е лесно.
Коментар
-
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеШес.....Шессс...Шес Шес.... Кой купил купил.....
Ако сега купя на 60к, едни 1700% не ми мърдат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ха ха.
Да ти кажа ли как е в Атина.
Пускаш мигрант - 1 година държавата плаща, пей сърце.
После спират помощите и талибана си остава и не можеш и с ядрена бомба да го изгониш нищо че не плаща ни тока ни водата, камо ли наема.
10к тарамбуки вече ни докараха, до 1-2 години ще станат 100к и ВСИЧКИ ще ги настани държавата в ПРАЗНИ ИМОТИ само по 1г наем. Българите си имаме имоти и НИКОЙ няма да ти стъпи, камо ли да ти и плаща
Дотук беше с радостта на повишителите как нямало такива в БГ. Планирано е цялата измет на Европа да я стоварят в БГ, а нашите идиоти са клекнали.
Коментар
-
На 30 и нещо съм и съм се отрекъл да ползвам държавна пенсия. Не мисля, че да разбирам от пенсии е мерило дали съм инвеститор или не. Несериозно твърдение от твоя страна.
Иначе само единия от апартаментите е на 1400-1600/месец, и са повече от два. Всички други фактори, които коментираш са ясни. Важното е да сме живи и здравите, другото е лесно.Last edited by nradev1111; 04.03.2024, 18:05.
Коментар
Коментар