Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Писах им преди време, всеки бакшиш в Пловдив, и не само се оказа като поговорих и с други в други градове е без договор и на черно, ми колко още са такива. Ми те и брокерчетата дето са напълзели като хлебарки и всичките "посредничат" при отдаването на едни и същи жилища и те са сенчести. Стига са гледали таз заплата, доходите се формират на 90% от населението с допълнителни възнаграждения, бонуси, хонорари, под маси, над маси, два, три договора, граждански и секви измишльотини...санитари има по-добре заплатени от доктори - обличат умрели - вземат от погребалните агенти кинти, пълен хаос и изкривяване на зависимостта труд-квалификацив-заплащане. Майстори, жичкаджии, водоотпушвачи и вик разни, плочкаджии и шпаловчици, мамма мия...тоя народ наема, купува, харчи. Моя майстор в Сф който ми прави 2015 - 16 две жилища захлупи два апарта в Младост. Тез седнали да умуват колко е наема и доходността, а не умеят и да отдават. Не знаят как се прави и това. Стават за регистратори само, докато са гастари от класа, но и данните са им грешни. Ромеите гастари гастрольори в Бг, чужди студенти, всякаква прослойка купуват ама ги нема в графата със средната работна заплата. Ей, не разбраха основни факти тва перонаджиите. Песимиста си прави труда веднъж да им обяснява.На коя дата го купи ме подсети че съм забравил,
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Ти тотално си изплискал легена.Даваш за пример за инвеститор майстор плочкаджия с килийно образование.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Писах им преди време, всеки бакшиш в Пловдив, и не само се оказа като поговорих и с други в други градове е без договор и на черно, ми колко още са такива. Ми те и брокерчетата дето са напълзели като хлебарки и всичките "посредничат" при отдаването на едни и същи жилища и те са сенчести. Стига са гледали таз заплата, доходите се формират на 90% от населението с допълнителни възнаграждения, бонуси, хонорари, под маси, над маси, два, три договора, граждански и секви измишльотини...санитари има по-добре заплатени от доктори - обличат умрели - вземат от погребалните агенти кинти, пълен хаос и изкривяване на зависимостта труд-квалификацив-заплащане. Майстори, жичкаджии, водоотпушвачи и вик разни, плочкаджии и шпаловчици, мамма мия...тоя народ наема, купува, харчи. Моя майстор в Сф който ми прави 2015 - 16 две жилища захлупи два апарта в Младост. Тез седнали да умуват колко е наема и доходността, а не умеят и да отдават. Не знаят как се прави и това. Стават за регистратори само, докато са гастари от класа, но и данните са им грешни. Ромеите гастари гастрольори в Бг, чужди студенти, всякаква прослойка купуват ама ги нема в графата със средната работна заплата. Ей, не разбраха основни факти тва перонаджиите. Песимиста си прави труда веднъж да им обяснява.Не каза дали не ги е взел с "изгоден" кредит който да завещае на децата.Ама добре е направил защото те са в сивия сектор и пенсия няма да има.
С тия двата апарта ще го докара до половин минимална пенсия от НОИ.
Кажи му да купи още два че да го докара до цяла минимална пенсия.
Last edited by nradev1111; 26.03.2024, 09:01.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Доходността от наем трябва да е поне 20% годишно за да си струват рискът и разправиите с наематели. ДЦК на Сомалия са по-сигурна инвестиция от това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Добър въпрос от дефлационния прУфесУр , подлъгал много хиляди студенти да не закупят жилища за собствени нужди.
Месечният ми доход, далеч се различава от 1700лв. Той гони седмицата В момента е 4К, след 6м- 7К. Обезпечението е 700 000 €. Дали не мога да си купя почти всеки блок в Меден рудник, почти всеки оценител ще каже...да ги питаме, ако желаеш?
Еми много ясно, че с тоя скромен доход НЕ можеш да купиш блок!Хахахахаха......
Ама иначе жабата като видяла вола - и тя се напиняла!
пп
Тайминга се оказа правилно изчислен - връщане м/у 200 и 300 лазарника!Last edited by Julius_BG; 26.03.2024, 00:48.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Само да кажа ,че имам всичко в тоя живот. Няма правителство,следва няма евро,няма Шанген,няма инвестиции,няма Евро фондове,няма нищоооо. Следва криза,лихвите на макс и война пред вратата или у нас въпрос на време плюс имигранти. Какви тухли какви имоти и то нагоре?Доста хора не осъзнават ситуацията в страната. Лека вечер!
Коментар
-
Добър въпрос от дефлационния прУфесУр , подлъгал много хиляди студенти да не закупят жилища за собствени нужди.
Месечният ми доход, далеч се различава от 1700лв. Той гони седмицата В момента е 4К, след 6м- 7К. Обезпечението е 700 000 €. Дали не мога да си купя почти всеки блок в Меден рудник, почти всеки оценител ще каже...да ги питаме, ако желаеш?Last edited by bulgarian lev; 26.03.2024, 00:06.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Месечният ми доход, далеч се различава от 1700лв. Той гони седмицата В момента е 4К, след 6м- 7К. Обезпечението е 700 000 €. Дали не мога да си купя почти всеки блок в Меден рудник, почти всеки оценител ще каже...да ги питаме, ако желаеш?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
За N-ти път казвам колко як е тоя виц, ама модераторите очевидно нямат чувство за хумор!
бабаЛОРА с пенЦията от 1700 лв. щял да купува цЕл блок и то не къде да е, ами в медЯн Курник!
Че кой ще ти отпусне ипотека при условие, че ще я изплащаш между 200 и 300 години бе, цървуланко?
Месечният ми доход, далеч се различава от 1700лв. Той гони седмицата В момента е 4К, след 6м- 7К. Обезпечението е 700 000 €. Дали не мога да си купя почти всеки блок в Меден рудник, почти всеки оценител ще каже...да ги питаме, ако желаеш?Last edited by Bailor; 25.03.2024, 22:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение
Виж моята празна хейтърска, математическа глава какво измисли:
Минимална работа заплата
2018- 510лв.
2024- 930лв.
Тоес 82% нагоре. Тоест 60 000евро+82% = 110 000евро. Тоест паритетно на покупателната способност спрямо мин.раб заплата има увеличение само с 10 000евро, което е поскъпване от 9% а целия период, което са ЦЕЛИ 1.5% на година....
П.П. Ама е носил 700лв. на месец нали, без лев поддръжка и няма нужда ни от ремонт на покрив, ни от саниране, ни от щрангове, нито от ремонти вътре, нито данъци. Въобще всички дето дават под наем, никога няма амортизация и проблеми.... Аз лично след 6м. обитаване изхвърлих чисто ново легло с матрак за 1400лв.(в каква утопия живях да купя хубави мебели), ламинат за 1000лв, платих 600лв. сметка за ток и още 500лв. за адвокат и ключар за да им изхвърля личните вещи и да си освободя апарта, ама знам че на никой друг наемодател в тази тема не се случват такива неща.... Те като цяло никога не се случват и парите от наеми са чисти.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
обясни на колегата, какво точно дирите в темата
и на мен ще ми е интересноОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение...
Че, аз с ипотека, можеше да си купя цял блок примерно в Меден рудник...
бабаЛОРА с пенЦията от 1700 лв. щял да купува цЕл блок и то не къде да е, ами в медЯн Курник!
Че кой ще ти отпусне ипотека при условие, че ще я изплащаш между 200 и 300 години бе, цървуланко?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
От нашата гледна точка на инвеститори в ценни книжа, вашето отборче на тухладжиите е смешно.
Както каза един друг потребител - за последните десет години я имате 2 сделки направени, я не...
И то не с ваши пари, а с изтеглени на кредит, които после сте принудени да връщате десетилетия...
.... "великите" инвеститори в тухли - 2 сделки за 10 години...
Дръжте се да не паднете от смях!!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар