IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Изобщо не стигнахме до задатък, щото почнаха да ми играят номера с готови документи за сделка.
    Толкова въртене а можеше просто да кажеш, че си им върнал депозита понеже не сте успели да изкарате документи в срок.
    Иначе този "депозит" брокер не го връща ако не е по негова вина.

Коментар

• Ората минаха направо на кюлчета...

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...-owORybzglDq1g

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ти как си представяш чакал да купи? Представи си, той бленува за 500€ квадрата, а чете че трябва да шари 3К€ за свястно жилище в столицата да речем. Ми представи си колко трябва да шари за разходи по придобиване. Даже и да изповядва много под пазарната цена. Ми те получават гърч на секундата. Ми как се кредитира чакал, който сигурно работи и на сянка и доходите му са на тъмно. Коя банка дава така пара? Айде за ипотечен сигурно е по-лесно, но потребителски заем е изключен.
        Банкера дава чадър, когато времето е слънчево и докажеш, как ще плащаш...
        Като завали, казва - дай си ми чадъра, беше на заем...

Коментар

Ми то коня трЕбЕ да стане 500 К, та да стигнат... ?!?

п.п. Едва ли цените у Владиславово ще са тези...?!
          Ти как си представяш чакал да купи? Представи си, той бленува за 500€ квадрата, а чете че трябва да шари 3К€ за свястно жилище в столицата да речем. Ми представи си колко трябва да шари за разходи по придобиване. Даже и да изповядва много под пазарната цена. Ми те получават гърч на секундата. Ми как се кредитира чакал, който сигурно работи и на сянка и доходите му са на тъмно. Коя банка дава така пара? Айде за ипотечен сигурно е по-лесно, но потребителски заем е изключен.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Требва още някой голям играч да купи за 10 млрд долара коне, за Владиславово - 30 кв м в стар панел. Далавера ще е. За 3К€ метъра не мисля че ще успее с тази крупна сума биткоини. и то ако цените останат такива...но имам чувството че 3К€ може да стане във Владиславово точно. Тогава драмата ще е голяма.
            Ми то коня трЕбЕ да стане 500 К, та да стигнат... ?!?

п.п. Едва ли цените у Владиславово ще са тези...?!

Коментар

Март, след шенген, глей как ще ъпдейтваме...
              Ние да. С наеми и прочие. Тигрите от перона ще разберат за много ъпдейти тепърва.

Коментар

Ееее, ти им счупи зъбите....

Сега ще има рев и сополи...

Ветера, колко трЕба да чЕка та да купи там...?!?
                Требва още някой голям играч да купи за 10 млрд долара коне, за Владиславово - 30 кв м в стар панел. Далавера ще е. За 3К€ метъра не мисля че ще успее с тази крупна сума биткоини. и то ако цените останат такива...но имам чувството че 3К€ може да стане във Владиславово точно. Тогава драмата ще е голяма.

Коментар

Трябва да оглеждат селата на около 20-30 км от големите градове за покупка. Но и там не е евтино вече. И наемите живо да следят, защото ще отхвръкнат с поне 30% и пак ще се озъбят.
                  Март, след шенген, глей как ще ъпдейтваме...

Коментар

Трябва да оглеждат селата на около 20-30 км от големите градове за покупка. Но и там не е евтино вече. И наемите живо да следят, защото ще отхвръкнат с поне 30% и пак ще се озъбят...макар и без зъби.

Коментар

https://www.investor.bg/a/534-novini...nite-zhilishta

Ето ти скоростта на влака. Още лятото писах тук за оферти по 3К€ около Морската и Бриз. Някои се смееха, Ветърчо ме попита къде съм ги видел тези оферти. Ми там ги видях с очите си. Аз търся и оглеждам, не съм регистратор като вас с по половин година закъснение, да не кажа с по 5 години назад.

Ветера, колко трЕба да чЕка та да купи там...?!?
                      Last edited by COVID-19; Днес, 00:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Ми аз за какво вися в този форум? Защото сте ми много симпатични ли? Естествено, че искам да видя каква е скоростта на влака. Ама вече те разкрих, че работа няма да свършиш ..
                        Ти за какво видиштук? Да не си търсиш половинка?
                        https://www.investor.bg/a/534-novini...nite-zhilishta

Ето ти скоростта на влака. Още лятото писах тук за оферти по 3К€ около Морската и Бриз. Някои се смееха, Ветърчо ме попита къде съм ги видел тези оферти. Ми там ги видях с очите си. Аз търся и оглеждам, не съм регистратор като вас с по половин година закъснение, да не кажа с по 5 години назад.
                        Last edited by bulgarian lev; Днес, 00:13.

Коментар

• Traicho_80, кажи сега като те търси толкова много Кольо Стоянов, какво точно предлагаш. Явно искаш от нещо да се оттървеш и го разнасяш наляво-надясно?

Явно е наследствен и търсиш нещо новичко, гледайки, какво ме бе питал днес?
                          Last edited by COVID-19; Днес, 00:12.

Коментар

Чакай сега, ние какво ти пречим, че споделяме...?!?

Ще те помоля съвсем официално, теб и ония жулката да на употребявате думата "фелдшера".
                            Док е доктор/лекар, един от най-добрите в своята област в България...

Е, ти пък. Остави ги да ме наричат както си искат. Това ме забавлява. От кебапчии кво очакваш. . Аз им казах, един бакшиш е по-грамотен от тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Ясно, това е типичен бг форум. Влизаш да питаш за нещо и те почват с ехидни подмятания и заяждане. Като не може да помогнеш, поне не пречи.
                              По-добре си пишете с фелдшера по вайбъра. Никой няма нужда от личните ви драми във форума. Едва ли само мен ме дразните...
                              Кви драми бре? Къде видя драматизъм? Единствената драма е че си извън пазара на недвижими имоти и не само ти. И при 50% от тези нива също. Ето това е единствения драматизъм.

Коментар

• Чакай сега, ние какво ти пречим, че споделяме...?!?

Ще те помоля съвсем официално, теб и ония жулката да на употребявате думата "фелдшера".
                                Док е доктор/лекар, един от най-добрите в своята област в България...

Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Ясно, това е типичен бг форум. Влизаш да питаш за нещо и те почват с ехидни подмятания и заяждане. Като не може да помогнеш, поне не пречи.
                                По-добре си пишете с фелдшера по вайбъра. Никой няма нужда от личните ви драми във форума. Едва ли само мен ме дразните...

Коментар

Working...
                                X