IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пак се опитваш да удавиш истината с чаршафи, Берти, затуй те "съкратих" до есенцията:

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ипотечното кредитиране е в стихията си, рекорд след рекорд. сега с еврозоната оптимизма и FOMO пазаруването ще ударят нови висини - това на мен ми прилича на ЕС-оптимизма от 2007/8-ма.
    Точно така, сега е момента да се продава СПЕШНО! Преди да е настъпила катастрофата с приемането на еврото. Хубаво е даже да се продаде преди да ни потвърдят датата на 8ми юли. Побързайте докато все още се намират "спасители" като ферибота и ментора.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Има парадокс. Ти не успя да спечелиш нищо от твоите манипулации на перонците. Но спечелиха такива като Ратко, дето им събира наеми, но им обясняваме да си купят собствено.

Не всеки, който ти взима пари, ти мисли злото.
      Не всеки, който те съветва да не харчиш, ти мисли доброто.
      тук се бъркаш - не целя да печеля от манипулации, защото тука дето пишем няколко човека сме прашинка от пазара, който си върви с нас или без нас.
      слизането на ниво лични нападки, че и теми създадени след ровичкане в регистъра (от нотариус, който даже няма материален интерс в конкретния случай) правят така, че темата съвсем да не се чете - та кой точно е манипулирания, като подобни междуличностни заяждания свалиха нивото до габровския пазар(този със зеленчиците)

ипотечното кредитиране е в стихията си, рекорд след рекорд. сега с еврозоната оптимизма и FOMO пазаруването ще ударят нови висини - това на мен ми прилича на ЕС-оптимизма от 2007/8-ма. Не знам какво ще стане, но знам, че там накъдето сме се запътили (еврозоната) този мач са го играли много пъти, че да стигнат онова 30/70 или както го пишете съотношение. Спокойни времена бум в кредитиране - бум в сделки - после криза - после тихо - после прегрупиране - после пак подем и така. Има си цикли и да ги отричаме значи да не гледаме по назад от рамото си и по напред от връзките на обуквите си.

в хубавите времена (или в моменти на бурен оптимизъм свързан с предстоящо събитие) с ниски лихви имоти се купуват от който иска (демек от всички ...почти..), а когато дойдат трудните времена процесът е обратен - имоти се концентрират в този, който е капитализиран (може и с кредит, но с добри парични потоци) ... та лелеяното от вас съотношение се случва баш след тежки времена... и не виждам какво му е хубавото на това съотношение.

И понеже говорим за материален интерес - аз нямам никакъв интерес и да има и да няма сделки. Коментирам през призмата на собствените си разбирания кога е ок да се инвестира и кога не.

ПП прави ми впечатление, че заклети бикове от темата почват да чакат 'някой си да купел, че да се счупи тренда ...' и се пише редовно това очакване - давам си сметка, че доста хора са нясно, че случващото се в момента 'яхуу' - няма как да продължи без нещо да се случи ...

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

пламка,
        хайде да се поспреш малко
        не ми се слиза на ниво лични нападки, а ти не се спираш.
        Има парадокс. Ти не успя да спечелиш нищо от твоите манипулации на перонците. Но спечелиха такива като Ратко, дето им събира наеми, но им обясняваме да си купят собствено.

Не всеки, който ти взима пари, ти мисли злото.
        Не всеки, който те съветва да не харчиш, ти мисли доброто.

Коментар

Прост арменски трик, цял ден разпространяваш слухове на пазара, че ябълките са червиви. Към края на деня се пазариш да купиш на безценица застоялите ябълки.

Не му се получи далаверата, ама зазида колето, жонката, лаконика и прочее. Защо поне не казва сбърках, извинете?
          пламка,
          хайде да се поспреш малко
          не ми се слиза на ниво лични нападки, а ти не се спираш.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Не знам какъв трябва да си, независимо дарен или сам купил и придобил имоти на възлово място в столицата и пуритански и популистки години наред да вещаеш спад в който ти самия не вярваш.
            Това показва само едно - вие не сте за този пазар, аз имам и мога, но вие чакайте спада...не сте дорасли да купувате и анализирате, вие може да купите когато всичко се срине, но тогава пак ще се прецакате, зашото никой не купува.
            Прост арменски трик, цял ден разпространяваш слухове на пазара, че ябълките са червиви. Към края на деня се пазариш да купиш на безценица застоялите ябълки.

Не му се получи далаверата, ама зазида колето, жонката, лаконика и прочее. Защо поне не казва сбърках, извинете?

Коментар

иха, начи съм ем брокер, ем банкер, ем нотариус

че то кат триглава ламя от арменска приказка

немат край берджовите ЛЪЖИ
              ц,
              материалният ти интерес от брой сделки и ипотеки е именно, защото си нотариус
              при това в един красив, но за съжаление демографски беден район на България.

не съм ти аз виновен, че сделките не са толкова колкото очакваш, но пък ипотеките се качват и това пак са парички тъй че вероятно нещата са стабилни...но явно не толкова силни колкото ти се иска и затова всеки скептик тук ти е 'черен'.

регистъра дава инфо, но и помни кой се рови в чужди неща без да му е работа..... ако, че може..

Коментар

Ако Мадара му беше дарена щеше и нея да профука. Нишан обаче си е взел бележка и ще почака пълнолетието на внуците за да прескочи нефелното поколение.
                Не знам какъв трябва да си, независимо дарен или сам купил и придобил имоти на възлово място в столицата и пуритански и популистки години наред да вещаеш спад в който ти самия не вярваш.
                Това показва само едно - вие не сте за този пазар, аз имам и мога, но вие чакайте спада...не сте дорасли да купувате и анализирате, вие може да купите когато всичко се срине, но тогава пак ще се прецакате, зашото никой не купува.
                Сепариране, обществото е такова, касти, класи, елит...колко е елит е друг въпрос, но приказките "ангро" са безплатни.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Всеки нотариус е 'назначен' към определен районен съд - та къде живее не е фактор.

иха, начи съм ем брокер, ем банкер, ем нотариус

че то кат триглава ламя от арменска приказка

немат край берджовите ЛЪЖИ

Коментар

Ба мааму, то имало "работна община", туй ше е некой нов арменски шашмалък. Ма чини ми се па те е напекло и те убол трън/ шипка, при големи глупости плещиш. Сите квартали сме се у столична община, апа статистиката ти по квартали е пълна фантазия, баш лъжа.
                    Всеки нотариус е 'назначен' към определен районен съд - та къде живее не е фактор.

Коментар

взирам работната ти община....

2017Q1 200 15 102 117 68
                      2018Q1 275 15 115 130 45
                      2019Q1 272 13 67 80 67
                      2020Q1 274 7 45 52 61
                      2021Q1 270 7 45 52 59
                      2022Q1 361 6 54 60 78
                      2023Q1 309 10 54 64 63
                      2024Q1 297 10 63 73 58
                      2025Q1 260 13 80 93 50

след като премина шока от ковида бяха на рекордни нива, а сега 30% спад за първо тримесеиче спряко рекордното от 22-ра

това обяснява защо всеки скептични настроен ти е 'крив'

в крайна сметка аз нямам материален интерес от броя сделки и ипотеки, а теб това ти е бизнеса... но разбери, че с нас или без нас (тук) пазарът си върви
                      Ба мааму, то имало "работна община", туй ше е некой нов арменски шашмалък. Ма чини ми се па те е напекло и те убол трън/ шипка, при големи глупости плещиш. Сите квартали сме се у столична община, апа статистиката ти по квартали е пълна фантазия, баш лъжа.

Коментар

да ти призная има и бедняци в наш'та община, оня ден даже кмето на илинден им бутна бараките на едни чакали

ма мислим дека нема да се освободи место у софето, да знаеш все по тъпкано ше става

па я ше си мажем филията оти у софия не идвам никогиж, само си тръгвам и се прибирам, анадъмно?
                        взирам работната ти община....
                        2017Q1 200 15 102 117 68
                        2018Q1 275 15 115 130 45
                        2019Q1 272 13 67 80 67
                        2020Q1 274 7 45 52 61
                        2021Q1 270 7 45 52 59
                        2022Q1 361 6 54 60 78
                        2023Q1 309 10 54 64 63
                        2024Q1 297 10 63 73 58
                        2025Q1 260 13 80 93 50
                        след като премина шока от ковида бяха на рекордни нива, а сега 30% спад за първо тримесеиче спряко рекордното от 22-ра

това обяснява защо всеки скептични настроен ти е 'крив'

в крайна сметка аз нямам материален интерес от броя сделки и ипотеки, а теб това ти е бизнеса... но разбери, че с нас или без нас (тук) пазарът си върви
                        Last edited by bertram; Вчера, 23:01.

Коментар

толкова ли е бедно във вашата община, че хейтиш скептично настроените участници?
                          за миналите тримесечия знам, но за текущото още няма данни от агенцията.

предполагам чакаш да се освобди място в София да идваш да мажеш филията от двете страни ... дерзай.
                          да ти призная има и бедняци в наш'та община, оня ден даже кмето на илинден им бутна бараките на едни чакали

ма мислим дека нема да се освободи место у софето, да знаеш все по тъпкано ше става

па я ше си мажем филията оти у софия не идвам никогиж, само си тръгвам и се прибирам, анадъмно?

Коментар

Ако Мадара му беше дарена щеше и нея да профука. Нишан обаче си е взел бележка и ще почака пълнолетието на внуците за да прескочи нефелното поколение.
                            толкова ли е бедно във вашата община, че хейтиш скептично настроените участници?
                            за миналите тримесечия знам, но за текущото още няма данни от агенцията.

предполагам чакаш да се освобди място в София да идваш да мажеш филията от двете страни ... дерзай.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Арменска му работа. Първо твърдеше, че сам е купил баня Мадара, но после се оказа, че му е дарена. После се тупаше по гърдите и разправяше как при цена 2000/м2 щял да я продаде. Е видя се, че и това не направи. Мяу, ластици и брулене на круши вече 10 години чакаме- нищо. А междувременно колето още си е зазидан в деЦката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                                Групата на социалистите и демократите в Европейския парламент с решителен призив от Лисабон: Достъпните жилища са основно човешко право!

https://www.focus-news.net/novini/By...nt-s-r-2591812

Хахахахахаха, цялото перон на Европа се е изсипало в Португалия
                                Нещо и в Испания започват да се оплакват,но чакане му е майката и свикване с цени на жилища и наеми,скоро и в България...
                                https://www.dw.com/bg/ispania-kogato...ata/a-72878321

Коментар

Working...
                                X