If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Фючърсите на пшницата с чист бай сигнал октомври месец на месечна графика с цел около малко под 1000 до май 2022. Да отбележа ,че Атерата плътно следва цената на пшеницата от началото на 2021,което ще рече, че ако тази зависимост се запази ,аз очаквам цени около 3.20лв преди и около следващия Атера дивидент.А сумарно с него ще стане и 3.50-3.80
И съвсем не случайно също вчера китайското правителство призовава населението да държи хладилниците си пълни, в случай на временен недосиг на храна в магазините - China urges families to keep stocks of daily necessities ahead of winter
А някои колеги преди дни говореха, че няма място за паника, защото ще се разорат бразилските джунгли и ще се нахрани населението на Земята...
И да- панелки и бетон за храна не стават и все още не е късно да се разбере това..
Сега нямам време да пиша за пазарите. Само едно - няма баланс, няма търсете и предлагане при зърното, наливат се пари, защото изглежда малко поскъпнало спрямо други стоки. Очаквайте това да стане и със земята в България. Време е да сложим по едни +500 лв/декар - на първо време.
Лизинговите печалби при окончаелното плащане ли се начисляваха или поетапно с годишните плащания?
Първите две години не отчисляваха, но след това се промениха нещата (при одита за 2017г. мисля). От тогава се заверяват и частичните постъпления, но не ми е ясна схемата;- чакам отчета!!!
Коментар