90 000 декара със средна цена 175 лв -над 15 000 000 + разходите , значи ли това , че до няколко седмици ще обявят новото увеличение на капитала (планирано за ноември) ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dimilov.....към момента -90 хиляди и то в тези параметри дето се цитират ,според мен е много добре .
Иначе Голямата мечка е прав! Притокът на капитал за момента не е голям.
Какво ли предстои да се случи? Защо ли така оредяха поръчките продава АТЕРА?
Коментар
-
Цените трудно ще растат докато не се вкарат свежи пари на нови участници тук – към момента мисля че повечето от участниците на пазара са преекспонирани към дружествата за земя и надали ще вкарат нови пари пак, а за да се качи цената трябва да сe увеличи търсенето. Иначе наистина параметрите на акцията ще се подобряват, но цените може да не мръднат толкова бързо колкото очакваме.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Тел. за информация в Карол е 0800 12626 на цената на градски разговор.Моето мнение е -след месец и половина до два .Има доста процедури от правно естество и там е голямото бавене .Инак от Карол вярвам ,че са свършили каквото е нужно .Но проверката ,казват ,била визша форма на доверие ,така че проверете .
Успех !
Коментар
-
До 21 .04 трябваше да бъдат записани новите акции .Според мен цената до следващото увеличение ще върви с бавни темпове нагоре .Цената на земеделските земи няма шанс към понижение ,а и с оглед на последващо окрупняване ,което позволява много по - качествено управление ,считам ,че всеки лев вкаран сега ,след изпълнение замисъла на фонда ,че ще придобие много по -висока стойност, респ .цените на акциите ще скочат здраво и то само на база преоценка на активите.
Коментар
Коментар