If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В средата на лятото имаше такова интервю някъде,в смисъл,че предстои увеличение до лрая на годината.
Да но оттогава нещата се промениха много. Модата на замеделските АДСИЦ-та отмина. Не виждаш ли че акциите им се търгуват на и под емисионната стойност от последните увеличения. Просто потърси икономическа логика цената на земята да се покачи над 250 лв. в близките 3-4 г. и ще откриеш че няма такава.
Доволен съм за себе си че се отървах от тези позиции и инвестирах парите си на по-добри места.
има кой,сумати фондове се чудят де си турят парите.В средата на лятото имаше такова интервю някъде,в смисъл,че предстои увеличение до лрая на годината.
Другият интересен момент е че ще теглят кредит от Алианц България за извършване на плащания по сделки.Вероятно няма да има ново увеличение на капитала,което би натиснало цената.
Ще има ново увеличение на капитала, което мен лично много ме радва. Иначе съм доволен че работят и с привлечен капитал, което ще повиши нормата на печалба на акционерите.
Другият интересен момент е че ще теглят кредит от Алианц България за извършване на плащания по сделки.Вероятно няма да има ново увеличение на капитала,което би натиснало цената.
HORA....moze li da mi otgovorite.......
zashto kogatao imaha samo pari cenata beshe nad 1.40 , a sega kogato vsichko veche e napylneno sys zemia cenata e 1.25.....neshto ne vizdam logikata......
Molia za mnenia....
Борсовата търговия далеч не е съвършен механизъм за ценообразуване. Именно тези несъвършенства дават възможност за нелоши печалби
HORA....moze li da mi otgovorite.......
zashto kogatao imaha samo pari cenata beshe nad 1.40 , a sega kogato vsichko veche e napylneno sys zemia cenata e 1.25.....neshto ne vizdam logikata......
Molia za mnenia....
Коментар