Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Щях да ти кажа да постнеш и ти някоя графика или анализ,ама ти като допълнителен контра индикатор си ОК.Полезен си.. и в темата за Лешперко, а и тук, от няколко месеца нямаш грешка
Само не забравяй да кажеш кога си продал Лешперко или си купил Атера ! Ще ти бъда много благодарендаже съм готов и да ти дам някой лев
Розовата, мажи ските и си лягай. Поне в селото има и други хъхряци.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеАбе некой разкарва горещия картоф. Напечелил се е.на 12-тата най-голяма борса в света !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеАбе некой разкарва горещия картоф. Напечелиш са е.
Щях да ти кажа да постнеш и ти някоя графика или анализ,ама ти като допълнителен контра индикатор си ОК.Полезен си.. и в темата за Лешперко, а и тук, от няколко месеца нямаш грешка
Само не забравяй да кажеш кога си продал Лешперко или си купил Атера ! Ще ти бъда много благодарендаже съм готов и да ти дам някой лев
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеDOW и конфликт в Украйна могат да развалят бичата графика по-долу.Иначе докато сме в този канал е ОК.Очаквания тлъст дивидент е ,и ще играе ролята на бензин
https://i.imgur.com/aeVUsfc.png
- 1 like
Коментар
-
DOW и конфликт в Украйна могат да развалят бичата графика по-долу.Иначе докато сме в този канал е ОК.Очаквания тлъст дивидент е ,и ще играе ролята на бензин
https://i.imgur.com/aeVUsfc.png
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Ха-ха-ха-хааааааааа!
Те едни, дето ги излъга да си продадат артиите на безценица, продължават да те търсят.
И тук гледам нещо ги набълбукваш, за да можеш да се оттървеш от горещия картоф.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Ха-ха-ха-хааааааааа!
Те едни, дето ги излъга да си продадат артиите на безценица, продължават да те търсят.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеA честито тройче
Каквото съм казал в този форум от 1г насам все е ставало
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеA честито тройче
Каквото съм казал в този форум от 1г насам все е ставало
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеСтаваш смешен с този си пост!
Хайде да опиташ да обясниш 0,60/акц. *85 110 000=51 000 000 като как са неоспорими =99,8% от годишната печалба???
И ще ти благодарим за откритието ти! лайка ти е от мен , но и той е нереален
Иначе явно спада в Балонерко ти е замъглил съзнанието и не виждаш добреLast edited by petrg5s; 19.01.2022, 13:45.
- 1 like
Коментар
Коментар