IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Абе некой разкарва горещия картоф. Напечелил се е.
    Атераъа и "горещ картоф"??? Смях!!! А какво да кажем за Beem-четата?

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Щях да ти кажа да постнеш и ти някоя графика или анализ,ама ти като допълнителен контра индикатор си ОК.Полезен си .. и в темата за Лешперко, а и тук, от няколко месеца нямаш грешка

Само не забравяй да кажеш кога си продал Лешперко или си купил Атера ! Ще ти бъда много благодарен даже съм готов и да ти дам някой лев
      От атерата се оттървах на три и две стинки, а Еднорогът Алтерко го чакам в ниското, щото така си обещала ма Петруно.
      Розовата, мажи ските и си лягай. Поне в селото има и други хъхряци.
      ​​​​​

Коментар

Купуват Шаро,купуват.... на 3лв.Ама ти си малко неориентиран и не разбираш.Купуват на върха за всички времена.Какво по-хубаво от това.Обема потвърждава цената ! А не като Лешперко и после в Германия осрахте кълките, по 10 акции оборот на ден на 12-тата най-голяма борса в света !

Коментар

Абе некой разкарва горещия картоф. Напечелиш са е.

Щях да ти кажа да постнеш и ти някоя графика или анализ,ама ти като допълнителен контра индикатор си ОК.Полезен си .. и в темата за Лешперко, а и тук, от няколко месеца нямаш грешка

Само не забравяй да кажеш кога си продал Лешперко или си купил Атера ! Ще ти бъда много благодарен даже съм готов и да ти дам някой лев

Коментар

DOW и конфликт в Украйна могат да развалят бичата графика по-долу.Иначе докато сме в този канал е ОК.Очаквания тлъст дивидент е ,и ще играе ролята на бензин

https://i.imgur.com/aeVUsfc.png

Коментар

• DOW и конфликт в Украйна могат да развалят бичата графика по-долу.Иначе докато сме в този канал е ОК.Очаквания тлъст дивидент е ,и ще играе ролята на бензин

https://i.imgur.com/aeVUsfc.png

Коментар

• Тук някой яко разтоварва и напуска гемията.

Коментар

Ха-ха-ха-хааааааааа!
                  Те едни, дето ги излъга да си продадат артиите на безценица, продължават да те търсят.
                  И тук гледам нещо ги набълбукваш, за да можеш да се оттървеш от горещия картоф.
                  Горещият картоф??? Харесва ми как опредлеяш акция, която всеки ден прави нови рекорди. Ако беше послушал хората, можеше и ти да изкараш добри пари за нула време... дет се вика тя за месец е +10%. Ама нейсе, да има тролене

Коментар

• На тези 60мил. Колко ли ще е дивидента.

Коментар

Ха-ха-ха-хааааааааа!
                      Те едни, дето ги излъга да си продадат артиите на безценица, продължават да те търсят.
                      Кога трябва да си купил, за да ти е Атера-та горещ картоф на 3лв? Иначе, на обещания за евтино пазаруване на 2лв и надолу се наслушахме последните месеци...

Коментар

A честито тройче

Каквото съм казал в този форум от 1г насам все е ставало
                        Ха-ха-ха-хааааааааа!

Коментар

A честито тройче

Честито и от мен! Напред към нови висини! И аз ще бутам нагоре ;-)

Коментар

• A честито тройче

Коментар

• Браво.Само нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                                Ставаш смешен с този си пост!
                                Хайде да опиташ да обясниш 0,60/акц. *85 110 000=51 000 000 като как са неоспорими =99,8% от годишната печалба???
                                И ще ти благодарим за откритието ти! лайка ти е от мен , но и той е нереален
                                Мерси много, аз само за лайкове се боря
                                Иначе явно спада в Балонерко ти е замъглил съзнанието и не виждаш добре
                                Last edited by petrg5s; 19.01.2022, 13:45.

Коментар

Working...
                                X