Първоначално изпратено от jikev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Фортис, фермер не е само зърнар!
С 10дка ферми има с краставици, оранжерии, дори с овце или крави!
И за тях субсидията е пак 30 лв на дка.
Нещата леко по леко се променят и зърнарите ще трябва да свикват с това.
До сега 6% от фермерите(изключително само "зърнари") вземаха 80% от субсидите (милиарда дето днес ЕС ни възстанови)
Сами си решавайте как ще се отрази това на цени, ренти и дивиденти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениезапочнахме да загряваме за ръста,който тепърва предстои
Не е Препоръка!!!!Покрай ентусиазма, не е изключено да закарате до 2.95 и после "шус" - както казва киро до 2,20 - както беше и миналата година след дивидента. Да не говорим, че перспективата е да се свивате, дори и прогнозирания дивидент от карол е намаляващ. И защо да се стои тук за евенуална добавка на още едни 10%, според теб колко време ще издържат играчите да стоят тук и да гледат как растат другите хартии ?
Не е препоръкаhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеИ аз си мисля, че едно 3 лв. не следва да са проблем. На тая лудница на борсата дето стана последните месеци и където според мен немалко акции надскочиха фундамента си, си мисля че Атерката може поне да се доближи до своя....
Пък ако стане и някоя корекция на пазара, си мисля че може и да се разчита на доста повече от 3-те лева, тъй като предполагам немалка част от евентуално изтеглените печалби ще се пренасочат към сигурната банка "Адванс"
Не е Препоръка!!!!Last edited by orakula; 10.03.2014, 01:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеКо става тук, добрата стара атерка. За къде ще я ходим, още помня кога беше левче.
Пък ако стане и някоя корекция на пазара, си мисля че може и да се разчита на доста повече от 3-те лева, тъй като предполагам немалка част от евентуално изтеглените печалби ще се пренасочат към сигурната банка "Адванс"
Коментар
-
Първоначално изпратено от maximilian Разгледай мнениеНа растящ пазар 3 лева са 11% и не си струват коментарите. Целта тук е поне 3.20-3.30,за да си струва усилията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнениеЧудно ми е добивите на памук в Сирия по време на война как ли се отразяват на атерата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнениеЧудно ми е добивите на памук в Сирия по време на война как ли се отразяват на атерата...
Коментар
Коментар