Първоначално изпратено от intint
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
по скоро се дразниш от пропуснатите ползи през последните години по дивидентните акции, така звучиш
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеБудната съвест го играя, щото ми е мило за навежите и заблудените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеБудната съвест го играя, щото ми е мило за навежите и заблудените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеМного лешояди в тоя форум. Ти специално, по някакъв начин се чувстваш длъжен да го играеш будната инвестиционна съвест или просто нямаш какво по смислено да правиш по принцип?
Какви поддръжки от пенсионни и договорни фондовете те гонят при тая никаква търговия вече н-ти месец поред. Къде я видя тая динамика не ми е ясно. За какво надуване точно говориш, че чак и от километри се виждалоBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеКойто е умен няма да чака нито Септември, нито Октомври.
От километри се вижда, че тук акцията е надута, а вече пенсионните и договорните изнемогват да я поддържат, камо ли и като се спихне дивидента.
Какви поддръжки от пенсионни и договорни фондовете те гонят при тая никаква търговия вече н-ти месец поред. Къде я видя тая динамика не ми е ясно. За какво надуване точно говориш, че чак и от километри се виждало
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеНе сте очаквали нещо сериозно като продажби 2 месеца след като рестартираха бизнеса, нали ?
Т
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеКойто е умен няма да чака нито Септември, нито Октомври.
Коментар
-
Не сте очаквали нещо сериозно като продажби 2 месеца след като рестартираха бизнеса, нали ?
Тези които следят компанията знаят, че сделките се договарят месеци преди реализирането им.... Фактически след простотията със закона за земята, реално компанията поднови работа през май-юни....
Както казах по-рано, лично аз не очаквам отчитане на продажби преди Октомври (когато ще обявят бюлетина за Септемри).... след като е приключена стопанската година, може да се очаква и раздвижването. Сега земеделците се занимават с други работи....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеИзлезе отчетът! Аз лично не съм доволен от продадените "обеми"!
http://www.advanceterrafund.bg/filea...-yuli-2015.pdfdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Излезе отчетът! Аз лично не съм доволен от продадените "обеми"!
http://www.advanceterrafund.bg/filea...-yuli-2015.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЩе се усетят с едногодишен лаг, но така е по-добре. Като действат закъснително, ще има кой да ни купува при "избушеняците"Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
Коментар